Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl šiais laikais žmonės smerkia pagal klausomą muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 5678910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
iewuka
2004 m. lapkričio 16 d. 21:26:52
hmm man sitos temos pavadinimas patinka - kodel zmones smerkia pagal klausoma muzika? o pagal ka reiketu smerkti?
nekreipkit demesio, cia tik tarp kitko

2004 m. lapkričio 12 d. 14:08:59
pagal klausoma muzika as tai nesmerkiu, bet jai dar yra kuriems patinka bavarai ar kokia geltona tai .....zodziu truksta....

Atsakyti
Axium
2004 m. lapkričio 12 d. 13:23:28
Pritariu Evanescence, draugu klausomas kitox muzikos stilius nedaro kazkokios lemiamos itakos, ar pakeicia klausoma muzika. Beabejo, tai truputi daro itakos..pvz jei visi tavo draugai klausys metalo, tai tikrai ir tu susidomesi, gal paklausysi keleto albumu del smalsumo, tipo kas cia per muzonas. Mano draugai pvz klauso ivairia muzika..nuo pop iki metalo ir kiekvienas turi savu argumentu, bet tai nekeicia mano nuomones, kad rock muzika yra the best Nei as ju smerkiu, nei jie manes. Taip tiesiog idomiau gyvent..skant, shke.

Atsakyti
krikstatevisI
2004 m. lapkričio 12 d. 13:16:28
neteko susidurti su tokiais zmonemis, kurie kazka smerktu del kazko.

Atsakyti
Hermiona
2004 m. lapkričio 11 d. 22:49:49
nezinau bent tarp mano draugiu tajp nera

Atsakyti
RaYden
2004 m. lapkričio 6 d. 00:56:14
To: Dirty_Sanchez
Pagal shita tavo posta galima spresti apie tavo issilavinima ~

2004 m. lapkričio 6 d. 00:03:01
as nesmerkiu.

Atsakyti
Crawling
2004 m. lapkričio 5 d. 23:59:28
As atsakau y teiginy - as nesmerkiu pagal klausoma muzika, bet is bendrawimo galima nustatyti zmogaus mastyma (dalinai tai ir is iswaizdos), o po to - uzgauliojant, galima prikaisioti del neskoningos muzikos...

2004 m. lapkričio 5 d. 20:40:05
Smerkia del to kad klausoma muzika signalizuoja apie jo ishsilavinima,masysena,gera bloga skoni ir taip toliau ir panashiai.Tad niekad nesiliausiu smerkes

2004 m. lapkričio 5 d. 18:08:48
Nezinau kodel yra smerkiama bet kartais ir as pati taip darau bet pagalvojus tai labai kvaila, bet ka jau padarysi nieko nepakeisi tip buvo yra i bus, apmaudu

2004 m. lapkričio 3 d. 18:44:27
nea nea..derintis prie kitu tikraj nereikia..tuomet taptum dar wiena pilka wisuomenes dalis.....wat siais laikais taip jau yra..kad zmones skirtstomi i pagal tai kokia muzika klauso kaip rengiasi ir t.t....rusiuojami kaip kazkokios prekes...tai pradeda nerwint..na manau supratot esme kad reikia priimti zmogu toks koks jis yra..taciau kad tai suprastu wisi...kartasi net pati sakau viena o darau kita....

2004 m. lapkričio 2 d. 23:15:46
aisku keista buna kai zmogus klauso kazkoki susikta popsa ir ji tokia muzika veza, bet stengiuosi tokiu zmoniu nesmerkt, nu tegu klauso man nuo to neblogiau...

2004 m. lapkričio 2 d. 21:30:59
Debilai yra, tai ir smerkia. Ash tai tokiu zhmoniu nesuprantu. gi kiekvienas asmuo turi megiama muzika, kurios klausosi. Gi del skonio nesiginchijama.

2004 m. lapkričio 2 d. 21:21:37
is esmes daugiau smerkia del to, kad kitaip atrodai ir pan. jei tavo isvaizda nesako kokia tu muzika klausai niekas y tave demesio nekreips...{:

2004 m. lapkričio 2 d. 18:10:36 2013-06-23 23:29:30

Mokykloj dar neteko susidurt su kažkokiu smerkimu dėl muzikos. Vieninteliai mokytojai griežtai pasisako PRIEŠ metalą ir kartas nuo karto tenka išgirsti replikų.žmonių klausančių popsą nereikėtų šaudyti, galu gale aš irgi negimiau metalo klausydama. Tik kaip pakelti tą smukusią muzikinę kultūrą?

Atsakyti
ShadowOfDeath
2004 m. lapkričio 2 d. 15:24:22
Daugelis smerkia ne uz tai, kad klausai popsa ar sokiu mmuzika, o uz tai kad klausai rocka, ar metala ir etc... mano klasiokai ir kiti zmones is mokyklos taip pat mane smerkia, o tiksliau izeidineja, i ka daug demesio nekreipiu ju tolerancijos man reikia maziausiai galu gale einu i mokykla mokytis...

2004 m. lapkričio 2 d. 15:00:22
tolerantiski jus tik bunate kai dega jusu subine o kitu atzvilgiu negailestingi...

Atsakyti
fatality
2004 m. spalio 31 d. 19:14:07
wintry rašė:
Žiūriu, daugelis čia iš jūsų labai tolerantiški.

tik tas tolerantiskumas baigias pop grupiu forumose...

Atsakyti
wintry
2004 m. spalio 31 d. 18:35:09
Žiūriu, daugelis čia iš jūsų labai tolerantiški.

2004 m. spalio 29 d. 23:58:59
as visiskai pritariu Kvakvai. Manau zmogus turi tureti savo nuomuone (tik nelabai griesta) apie kiekviena muzikos stiliu. Beje galvoju kad zmogus kuris is tiesu domisi muzika, niekada nesauks ir nesakys kad kiti stiliai, bet ne jo megstamiausias, yra meslas ir visiska nesamone. Kai snekame apie muzika turime islaikyti pusiausvyra tarp tolerancijos ir kritikos, tik tada neizeisime kito zmogaus ir nparodysime savo xamiskumo, ko Lietuviams tikrai netruksta.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 5678910111213
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Haggard Haggard
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2906
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 23037