hmm man sitos temos pavadinimas patinka - kodel zmones smerkia pagal klausoma muzika? o pagal ka reiketu smerkti?
nekreipkit demesio, cia tik tarp kitko
Pritariu Evanescence, draugu klausomas kitox muzikos stilius nedaro kazkokios lemiamos itakos, ar pakeicia klausoma muzika. Beabejo, tai truputi daro itakos..pvz jei visi tavo draugai klausys metalo, tai tikrai ir tu susidomesi, gal paklausysi keleto albumu del smalsumo, tipo kas cia per muzonas. Mano draugai pvz klauso ivairia muzika..nuo pop iki metalo ir kiekvienas turi savu argumentu, bet tai nekeicia mano nuomones, kad rock muzika yra the best Nei as ju smerkiu, nei jie manes. Taip tiesiog idomiau gyvent..skant, shke.
As atsakau y teiginy - as nesmerkiu pagal klausoma muzika, bet is bendrawimo galima nustatyti zmogaus mastyma (dalinai tai ir is iswaizdos), o po to - uzgauliojant, galima prikaisioti del neskoningos muzikos...
2004 m. lapkričio 5 d. 20:40:05
Smerkia del to kad klausoma muzika signalizuoja apie jo ishsilavinima,masysena,gera bloga skoni ir taip toliau ir panashiai.Tad niekad nesiliausiu smerkes
... nes as esu pirma ir paskutine.
As esu pagerbta ir paniekinta.
As esu kekse ir sventoji. Sofija...
nea nea..derintis prie kitu tikraj nereikia..tuomet taptum dar wiena pilka wisuomenes dalis.....wat siais laikais taip jau yra..kad zmones skirtstomi i pagal tai kokia muzika klauso kaip rengiasi ir t.t....rusiuojami kaip kazkokios prekes...tai pradeda nerwint..na manau supratot esme kad reikia priimti zmogu toks koks jis yra..taciau kad tai suprastu wisi...kartasi net pati sakau viena o darau kita....
Kodėl turime taukšti nesąmones, kad jaustumėmės patogiai?
Debilai yra, tai ir smerkia. Ash tai tokiu zhmoniu nesuprantu. gi kiekvienas asmuo turi megiama muzika, kurios klausosi. Gi del skonio nesiginchijama.
Mokykloj dar neteko susidurt su kažkokiu smerkimu dėl muzikos. Vieninteliai mokytojai griežtai pasisako PRIEŠ metalą ir kartas nuo karto tenka išgirsti replikų.žmonių klausančių popsą nereikėtų šaudyti, galu gale aš irgi negimiau metalo klausydama. Tik kaip pakelti tą smukusią muzikinę kultūrą?
Daugelis smerkia ne uz tai, kad klausai popsa ar sokiu mmuzika, o uz tai kad klausai rocka, ar metala ir etc... mano klasiokai ir kiti zmones is mokyklos taip pat mane smerkia, o tiksliau izeidineja, i ka daug demesio nekreipiu ju tolerancijos man reikia maziausiai galu gale einu i mokykla mokytis...
as visiskai pritariu Kvakvai. Manau zmogus turi tureti savo nuomuone (tik nelabai griesta) apie kiekviena muzikos stiliu. Beje galvoju kad zmogus kuris is tiesu domisi muzika, niekada nesauks ir nesakys kad kiti stiliai, bet ne jo megstamiausias, yra meslas ir visiska nesamone. Kai snekame apie muzika turime islaikyti pusiausvyra tarp tolerancijos ir kritikos, tik tada neizeisime kito zmogaus ir nparodysime savo xamiskumo, ko Lietuviams tikrai netruksta.
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
2004 m. lapkričio 16 d. 21:26:52
nekreipkit demesio, cia tik tarp kitko
2004 m. lapkričio 12 d. 14:08:59
2004 m. lapkričio 12 d. 13:23:28
2004 m. lapkričio 12 d. 13:16:28
2004 m. lapkričio 11 d. 22:49:49
2004 m. lapkričio 6 d. 00:56:14
Pagal shita tavo posta galima spresti apie tavo issilavinima ~
2004 m. lapkričio 6 d. 00:03:01
2004 m. lapkričio 5 d. 23:59:28
2004 m. lapkričio 5 d. 20:40:05
2004 m. lapkričio 5 d. 18:08:48
2004 m. lapkričio 3 d. 18:44:27
2004 m. lapkričio 2 d. 23:15:46
2004 m. lapkričio 2 d. 21:30:59
2004 m. lapkričio 2 d. 21:21:37
2004 m. lapkričio 2 d. 18:10:36
Mokykloj dar neteko susidurt su kažkokiu smerkimu dėl muzikos. Vieninteliai mokytojai griežtai pasisako PRIEŠ metalą ir kartas nuo karto tenka išgirsti replikų.žmonių klausančių popsą nereikėtų šaudyti, galu gale aš irgi negimiau metalo klausydama. Tik kaip pakelti tą smukusią muzikinę kultūrą?
2004 m. lapkričio 2 d. 15:24:22
2004 m. lapkričio 2 d. 15:00:22
2004 m. spalio 31 d. 19:14:07
Žiūriu, daugelis čia iš jūsų labai tolerantiški.
tik tas tolerantiskumas baigias pop grupiu forumose...
2004 m. spalio 31 d. 18:35:09
2004 m. spalio 29 d. 23:58:59