Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl šiais laikais žmonės smerkia pagal klausomą muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 8910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
n3[sv]3ik4
2004 m. rugsėjo 26 d. 13:38:35
gal ir tavo tiesa...

Atsakyti
Kvakva
2004 m. rugsėjo 26 d. 13:27:46
Ne visi smerkia,ne visi priima...Beja,kam kreipti demesi i tokiu,kurie netoleriuoja tavo klausomos muzikos,nuomone?Be to,cia jau nuo zmogaus priklauso,kaip jis nori pasirodyt - zinantis dvi tiesas - viena neteisinga,o kita savo,ar kaip zmogus,kuris sutinka,kad gali buti kitokie skoniai,poziuriai,nuomones...Zodziu...Ne kreipt demesio reikia i tokius zmones ir baigtas kriukis,bo kitaip cia gala galima gaut sirdin visas netolerancijos uzuominas imant...

Atsakyti
n3[sv]3ik4
2004 m. rugsėjo 26 d. 13:12:09
As netapau.. As dauk kamnepatinku del savo poziuriu ir elgsenos,jie mania smerkia,bet as ju nea... yra ti vienas zmogus kuriam jauciu labai gilia antipatijair manau jis to vertas... o seip nesmerkiu zmogu uz jo stiliu,muzika, ar nuomone...

Atsakyti
Mirtis
2004 m. rugsėjo 26 d. 13:07:05
kai aplinkiniai tiesiog atvirai šaiposi iš tavo muzikinio skonio, tai po to kažkaip ir pats tokiu tampi...

2004 m. rugsėjo 26 d. 13:06:48
na taip.. as nesakau,akd atejas cia netolerantiskas bus pasmerktas, ne jis bus isklausytas... seip noretciau suprasti to priezasti smerktikita..juk pagalvojus paciam nepatiktu jei tave smerktu...

Atsakyti
laukine
2004 m. rugsėjo 26 d. 12:51:15
va pvz. del to smerkt irgi negalima , ce taip pat jos nuomone , tipo kad ji nemoka but tolerantiska , o kadangi mes ce gvildenam tema apie tolerantiskuma , tai privalom gerbti bet kokia nuomone , kokia ji bebutu

2004 m. rugsėjo 26 d. 12:40:02
va tos nepykantos as ir nesuprantu juk netai esme.. taip mes esam smerkemi, bet nemanau jok lengviau tuo to kad smerki ir kitus... gal pagalvok ka tu jauti ir ka jis jaus...

Atsakyti
Mirtis
2004 m. rugsėjo 26 d. 12:35:32
aplinkiniai smerkia mane, kad neklausau jų nuostabiosios, puikiosios ir tobuliosios RUSIŠKOS muzikos, kad man nepatinka tūsų bumčikai r lietuviškas popsas.
keista... ten nėra tokių, kurie klausytų tai, ką aš (o čia, pasirodo, dauguma yra roko gerbėjai)
aš pati nemoku būti tolerantiška, kai kalba eina apie jų muziką. ne taip jau paprasta tai pakeisti.
kažkokia vidinė neapykanta...

2004 m. rugsėjo 26 d. 12:14:59
aga zema ir vaikiska... O diskutot gaklima neperzengent tam tikros ribos...

Atsakyti
n3[sv]3ik4
2004 m. rugsėjo 26 d. 12:11:01
Ginam, bet ginant nereikia smerkti kitu.... Tai perdauk zema...

Atsakyti
Saulute
2004 m. rugsėjo 26 d. 12:09:57
as niekada nedarau taip kaip kiti ir nesmerkiu uz ju pasirinkima, visi mes lygus, turim savo nuomone ir ja ginam.kiekvienas turim saVO POMEGIUS.

2004 m. rugsėjo 26 d. 12:03:49
Niu seip sava tarme daba biski klava puluoja ir seip is irc ismokau visokius nea ir pan...

Atsakyti
laukine
2004 m. rugsėjo 26 d. 11:56:55
gerai kad bent jau vienam zmogui nuo to geriau
beje , rutasha taves klause kokia tarme rasai , o ne tema

2004 m. rugsėjo 26 d. 11:54:56
laukine gal ir nepades,bet manau man bus nuo to geriau....

Atsakyti
laukine
2004 m. rugsėjo 26 d. 11:53:10
gaila kad tuo ka ce parasei , nieko nepakeisi , vistiek tie netolerantiski asmenys varys ant tu kurie yra bent siek tiek kitokie , dabar galime ramiai laukti kol mus uz tokia nuomone kas nors pasmerks

2004 m. rugsėjo 26 d. 11:51:35
Kaipsuprast kokia tema?? As noriu pasakyt, kad radau tokiu komentaru kurie smerke tuos kurie kalusa kitokiamuzika,net eilerasti :bavarai gaidziai" taip asju nesiklausau,bet galkitiekms tai skaudu... Nezinau as nesuprantukaip galima taip...

Atsakyti
rutasha
2004 m. rugsėjo 26 d. 11:48:29
žmones už jų pasirinkimą smerkia tik tokie, kurie patys yra netolerantiški, kvaili ir nieko daugiau apart savęs ir svo pomėgių nemato. nesuprantu, koks skirtumas ką žmogus klauso? tai yra jo asmeninis pasirinkimas ir man tiesą pasakius yra visiškai vienodai, ką jis pasirinko - popsą, klasiką, metalą ar repą. tai neįtakoja mano interesų, neįžeidžia mano savimeilės ir panašiai. atvirai pasakius, aš ir nenoriu, kad visi aplinkui klausytųsi tą, ką ir aš. todėl, kartais aš net skatinu kitus klausytis kitokios muzikos (bet tai nėra gerai, nes tada aš lyg ir veidmainiauju, taip išeina). atstumti žmogų vien dėl to, kad jis klauso kitokios muzikos yra vaikiška ir kvaila. čia toks kaip ir "bandos sindromas" - jei nesi toks kaip aš, išnyk; jei neprisitaikysi, mes tave sunaikinsim. brutali gyvuliška natūralioji atranka, kuri šiuolaikinėje visuomenėje jau turėtų kaip ir nebeegzistuoti.
aš asmeniškai bevei biekada savo pomėgių nederinau prie kitų, kad ir ką aš beklausyčiau atsirasdavo žmonių, kuriems tai nepatikdavo. taigi, jei aš kreipčiau dėmesį į kiekvieną repliką ir pasakymą, kad tą grupė - šudas, paprasčiausiai iš vis nustočiau klausytis muzikos. visiems įtikti neįmana. galima sekti tik vieno asmens ar vienos "grupuotės" pavyzdžiu. bet, once again, argi tai ne kvaila, aklai sekti ir taikytis prie kažko, jeigu tau tai visiškai nepriimtina?
taigi, dabar aš parašau tik tiek, kiek ir norėjau (turėjau) parašyti - žmonės turėtų būti tolerantiškesni, kultūringesni ir nesmerkti kiekvieno, kuris yra kitoks.

btw
n3[sv]3ik4, kokia tarme čia rašai?

Atsakyti
laukine
2004 m. rugsėjo 26 d. 11:31:17
toks yra sendieninis pasaulis , ne visi tolerantiski....

2004 m. rugsėjo 26 d. 10:59:55
Kode zmogus smerkia uz juo pasirinkima?? Jei viasn klausaklasika ar popsa tai jis jau kitos..atstumtas, o juk ne nuo to priklauso.. Ne gi jau turi derinti savo pomegius prie kituu??

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 8910111213
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Darin Darin
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3329
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 16339