Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl šiais laikais žmonės smerkia pagal klausomą muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 13
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
RockPrincess
2009 m. liepos 13 d. 09:26:20
Aš smerkiu tokius žmones kai per kokia tai pamoka {dažniausiai technologija} užleidžia per savo telefoną kažkokius bumčikus visu garsu. Negaliu pakęst! Jei jau taip nori klausyt tos savo muzikos-ausinuką nusipirk

2009 m. liepos 13 d. 03:06:57
Todel. Tokie jau tie zmones, ir nieko cia nepakeisi.

2009 m. liepos 13 d. 00:07:35
As galiu pradeti smerkti tik tuo atveju, jei muzika man tikrai nepatinka ir vercia jos klausytis.

Atsakyti
Dead_soul
2009 m. liepos 12 d. 21:51:55
Smerkia? ;o nu, kad ne ;o aš klausau popso ir atrodo dar nieks manes nepasmerkė ;o arba nepamatė ko klausau DDD
Nors tiesą sakant seniau pati smerkdavau ;o popsistas buvo nelygis fyfa, forsas fuuu DD jėzau koks vaikiškas požiūris...

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Arunazz
2008 m. birželio 13 d. 00:34:25
smerkia tikrai ne del to yra daug kitu priexzasciu ,tai masinos teisiu neturejimo va cia tai smerkia....=)

2008 m. birželio 12 d. 20:57:03
vizualas rašė:
lietuvei per daug ismandreja mane smergdavo ir as nekreipdavau demesio nes tai mano stiliusir man nusispjauti ...

labai teisingas poziuris... ;>

2008 m. birželio 12 d. 20:54:58
lietuvei per daug ismandreja mane smergdavo ir as nekreipdavau demesio nes tai mano stiliusir man nusispjauti ...

2008 m. birželio 12 d. 20:54:55

2008 m. birželio 12 d. 20:36:41
na manes tikrai niekas nepridauzo, del mano klausomos muzikos.. D

2008 m. birželio 12 d. 20:30:17
Garage rašė:

galima klausyti vieną muzikos žanrą, bet daug jo pakraipų/stilių, pvz metalą galima klausyt galima klausyt: death, brutal death, groove, thrash, black, doom, industrial ir t.t.

krimaniliniai, smurtiniai, psichologiniai, siaubo, ir t.t. detektyvai. ir vistiek nėra plataus suvokimo.
Kaip manai, kodėl profesionalūs ir labai gerą karjerą, puikų technišką metalą atliekantys žmonės, yra tokie, kokie yra?
Nes turi klasikinį muzikinį iįsilavinimą, mėgsta ir domisi klasika. ir nebūtinai vien tik, tarkim, romantizmo (o, juk tai visa epocha, kiek kompozitorių, kiek atšakų...), bet ir kitų laikotarpių. Ir, žonoma, ne vien metalą vadina klausytina muzika, kurią verta atrasti.

Atsakyti
Garage (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 20:24:31
Darkshines rašė:
Garage rašė:
Darkshines rašė:
Tai aš ir sakau, jei klausai kartais tik vieno, kad ir to paties metalo, stiliaus, dievaži, gi subukėsi. Aš irgi paklausau metalo. ir šiaip visai ne kartais, bet kartu dar bent 20 skirtingų stilių ir dar 200 skirtingų grupių muzikos.

Ir šiaip tikrai nesveikai atrodo tokie užsisėdę "aš klausau tik metalo", nes jie nebėra tolerantiški, jie nebesupranta kitos muzikos, atvirai ant jos "stumia"... Manau, kad pavyzdžių toli ieškot nereikia.

aš manau, kad kaip tik geriausia apsistoti ties vienu muzikiniu stiliumi, o ne klausytis įvairių muzikos stilių..

Manau, kad tai neteisingas požiūris. Juk taip nepažįsti didelės muzikos dalies. o muzika labai įvairi, įdomi, dinamiška, kerinti, keičianti. Na, galima vardinti ir vardinti. bet kai kurių muzikinių stilių klausymas (turiu galvoje, vien tik jų), man panašus į vien detektyvių ar vien meilės romanų, ar vien kriminalų laikraščiuose, skaitymą. Juk vaizdas tada gan iškreiptas. Ir mąstymas, vadinasi, apysiauris, na, uždaras.
Puiku, jei koks vienas stilius labai "veža", tik nereik pamiršti, kad tokių stilių dar bent 17 gali būti. Ir, galimas daiktas, net geresnių.

galima klausyti vieną muzikos žanrą, bet daug jo pakraipų/stilių, pvz metalą galima klausyt galima klausyt: death, brutal death, groove, thrash, black, doom, industrial ir t.t.

Atsakyti
Darkshines
2008 m. birželio 12 d. 20:18:18
Garage rašė:
Darkshines rašė:
Tai aš ir sakau, jei klausai kartais tik vieno, kad ir to paties metalo, stiliaus, dievaži, gi subukėsi. Aš irgi paklausau metalo. ir šiaip visai ne kartais, bet kartu dar bent 20 skirtingų stilių ir dar 200 skirtingų grupių muzikos.

Ir šiaip tikrai nesveikai atrodo tokie užsisėdę "aš klausau tik metalo", nes jie nebėra tolerantiški, jie nebesupranta kitos muzikos, atvirai ant jos "stumia"... Manau, kad pavyzdžių toli ieškot nereikia.

aš manau, kad kaip tik geriausia apsistoti ties vienu muzikiniu stiliumi, o ne klausytis įvairių muzikos stilių..

Manau, kad tai neteisingas požiūris. Juk taip nepažįsti didelės muzikos dalies. o muzika labai įvairi, įdomi, dinamiška, kerinti, keičianti. Na, galima vardinti ir vardinti. bet kai kurių muzikinių stilių klausymas (turiu galvoje, vien tik jų), man panašus į vien detektyvių ar vien meilės romanų, ar vien kriminalų laikraščiuose, skaitymą. Juk vaizdas tada gan iškreiptas. Ir mąstymas, vadinasi, apysiauris, na, uždaras.
Puiku, jei koks vienas stilius labai "veža", tik nereik pamiršti, kad tokių stilių dar bent 17 gali būti. Ir, galimas daiktas, net geresnių.

Atsakyti
Darkshines
2008 m. birželio 12 d. 20:15:18
Žinau, kad supopsėjimas yra bla bla bla. Bet juk jie ir šiaip populiarūs buvo.
O va ten jau išsikvėpimas, komercija, palaižavimas, absoliutus nuobodumas, o taip pat ir kai kurių "fanų" netektis.

Metallica šiek tiek kitas atvejis. Jie kuria, kas jiems patinka, o seniems žmonėms irgi valgyt norisi, negali dešimtis metų visada būti toks pats, nes atsibosi, tai pasuko kiek kitokiu keliu. Anyway, man jie niekad nepatiko, ir nemanau, kad kada patiks. Bet prieš juos nieko blogo neturiu. Jų stažas labai didelis, savo darbą atliko, dabar te daro ką nori, juk galėjo išsiskirstyti, bet vis dar dirba.

Atsakyti
Garage (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 20:15:12
Darkshines rašė:

Atsakyti
Garage (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 20:13:50
black album - tragedija metallicos muzikojee, o load ir reload labai nuobodūs albumai ir TIKRAI NE METALAS, geriauisu atveju - rokas

Atsakyti
Garage (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 20:04:24
lietusryte rašė:
Garage rašė:
Garage rašė:
lietusryte rašė:
Darkshines rašė:

Aš nebesuprantu metalistų,nes jiems jei ne super sunkus metalas,tai jau popsas iškart...
kai kurios grupės taip žiauriai nupopsėja, kad iš tikrųjų galima vadinti popsu..
pavyzdys: metallica.. Kokie LP tai iš vis nupopsėjo iki kokios britney spears lygio(bitch), bet ir ankščiau jų muzika daugmaž popsas buvo..

Dėl lp - jie niekada nebuvo metalas,o šiaip komercinė muzikikė vaikams,ir nesusipratusiems paaugliams..Kas dėl Metallicos - St.Angeris - joks popsas.Gal ne toks stiprus,bet viskas atlikta šviežiai ir originaliai.Negali juk Master Of Puppets muzika kartotis kiekvienam albume.Nors man tai St Anger - pakankamai sunkus albumas,kad vadinčiau metalu...
kalbėdamas apie metallica, turėjau omeny albumus load , reload ir black album..

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 19:39:59
Darkshines rašė:
Neeee, metalistai nesako (tikri metalistai), kad lengvesnis metalas, tai popsas. D Dievaži, čia nesąmonė, o tai labiau jau apsimetėlių šnekos, tie, kuriems "metalistas tai kietas vyrukas". Šiaip jau nežinau, koks metalas yra lengvas (Na, nebent tas mano nekenčiamas numetal, nes nematau nieko sunkaus neritmingai barabanyt būgnais ir smaukyt gitaros stygas, siekant sukurti klaikų triukšmą, o viską pagardinti per pusvalandį sudėliotos kompiuteriu elektronikos intarpais)., nes juos visus atlikti gražiai sudėtinga, išdainuoti kartais sudėtinga, parašyti gražų tekstą sudėtinga... ir tie apsimeteliai pagal klausymosi sunkumą vertina, na, jei metalistai groja balades, tai jau nieko verti. šiaip nieko panašaus...

Ir kad grupės nuposėja, sakyčiau nelabai tikslu sakyti. Jos išpopuliarėja ir / arba išsikvėpia. Ir dar ima kurti dėl pinigų ir gerbėjų. Prieš kelerius metus (kai dar buvau LP fanė) skaičiau straipsnį su jais, kad jie ruošiasi išleisti albumą Meteora, o jį kūrė tam, kad gerbėjai jį pirktų, nes kuria jį būtent gerbėjams(!). Akiivaizdus komercijos pavyzdys. pataikavimas publikai ir yra tas išsikvėpimas, kai nebeturi savų idėjų, kurias norėtum paskleisti, tad darai tai, ką nori girdėti publika. Dabar nežinau kurias tai metais buvo, tačiau nemanau, kad po to Lp pasitaisė. o šiaip po meteoros atradau geresnę grupę, geresnę muziką, įvairesnę muziką, ir supratau, kad buvau buka siauraprotė paauglytė.

Tas Meteora tikrai buvo pataikavimas publikai.Nieko originalaus jame neišgirdau.O šiaip,kad grupė supopsėjo,tai ir reiškia kad grupė ėmė pataikauti publikai.Sąvoka - Popsas,tai yra ne vien muzikos rūšis...

Atsakyti
Darkshines
2008 m. birželio 12 d. 19:35:43
Neeee, metalistai nesako (tikri metalistai), kad lengvesnis metalas, tai popsas. D Dievaži, čia nesąmonė, o tai labiau jau apsimetėlių šnekos, tie, kuriems "metalistas tai kietas vyrukas". Šiaip jau nežinau, koks metalas yra lengvas (Na, nebent tas mano nekenčiamas numetal, nes nematau nieko sunkaus neritmingai barabanyt būgnais ir smaukyt gitaros stygas, siekant sukurti klaikų triukšmą, o viską pagardinti per pusvalandį sudėliotos kompiuteriu elektronikos intarpais)., nes juos visus atlikti gražiai sudėtinga, išdainuoti kartais sudėtinga, parašyti gražų tekstą sudėtinga... ir tie apsimeteliai pagal klausymosi sunkumą vertina, na, jei metalistai groja balades, tai jau nieko verti. šiaip nieko panašaus...

Ir kad grupės nuposėja, sakyčiau nelabai tikslu sakyti. Jos išpopuliarėja ir / arba išsikvėpia. Ir dar ima kurti dėl pinigų ir gerbėjų. Prieš kelerius metus (kai dar buvau LP fanė) skaičiau straipsnį su jais, kad jie ruošiasi išleisti albumą Meteora, o jį kūrė tam, kad gerbėjai jį pirktų, nes kuria jį būtent gerbėjams(!). Akiivaizdus komercijos pavyzdys. pataikavimas publikai ir yra tas išsikvėpimas, kai nebeturi savų idėjų, kurias norėtum paskleisti, tad darai tai, ką nori girdėti publika. Dabar nežinau kurias tai metais buvo, tačiau nemanau, kad po to Lp pasitaisė. o šiaip po meteoros atradau geresnę grupę, geresnę muziką, įvairesnę muziką, ir supratau, kad buvau buka siauraprotė paauglytė.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 19:31:41
Garage rašė:
Garage rašė:
lietusryte rašė:
Darkshines rašė:

Aš nebesuprantu metalistų,nes jiems jei ne super sunkus metalas,tai jau popsas iškart...
kai kurios grupės taip žiauriai nupopsėja, kad iš tikrųjų galima vadinti popsu..
pavyzdys: metallica.. Kokie LP tai iš vis nupopsėjo iki kokios britney spears lygio(bitch), bet ir ankščiau jų muzika daugmaž popsas buvo..

Dėl lp - jie niekada nebuvo metalas,o šiaip komercinė muzikikė vaikams,ir nesusipratusiems paaugliams..Kas dėl Metallicos - St.Angeris - joks popsas.Gal ne toks stiprus,bet viskas atlikta šviežiai ir originaliai.Negali juk Master Of Puppets muzika kartotis kiekvienam albume.Nors man tai St Anger - pakankamai sunkus albumas,kad vadinčiau metalu...

Atsakyti
Garage (Užblokuotas)
2008 m. birželio 12 d. 19:23:17
Garage rašė:
lietusryte rašė:
Darkshines rašė:

Atsakyti
Puslapiai: 1234567 ... 13
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Darin Darin
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3329
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 16339