|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kodėl šiais laikais žmonės smerkia pagal klausomą muziką?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2009 m. liepos 13 d. 09:26:20
2009 m. liepos 13 d. 03:06:57
2009 m. liepos 13 d. 00:07:35
2009 m. liepos 12 d. 21:51:55
Nors tiesą sakant seniau pati smerkdavau ;o popsistas buvo nelygis
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2008 m. birželio 13 d. 00:34:25
2008 m. birželio 12 d. 20:57:03
lietuvei per daug ismandreja
labai teisingas poziuris... ;>
2008 m. birželio 12 d. 20:54:58
2008 m. birželio 12 d. 20:54:55
2008 m. birželio 12 d. 20:36:41
2008 m. birželio 12 d. 20:30:17
galima klausyti vieną muzikos žanrą, bet daug jo pakraipų/stilių, pvz metalą galima klausyt galima klausyt: death, brutal death, groove, thrash, black, doom, industrial ir t.t.
krimaniliniai, smurtiniai, psichologiniai, siaubo, ir t.t. detektyvai. ir vistiek nėra plataus suvokimo.
Kaip manai, kodėl profesionalūs ir labai gerą karjerą, puikų technišką metalą atliekantys žmonės, yra tokie, kokie yra?
Nes turi klasikinį muzikinį iįsilavinimą, mėgsta ir domisi klasika. ir nebūtinai vien tik, tarkim, romantizmo (o, juk tai visa epocha, kiek kompozitorių, kiek atšakų...), bet ir kitų laikotarpių. Ir, žonoma, ne vien metalą vadina klausytina muzika, kurią verta atrasti.
2008 m. birželio 12 d. 20:24:31
Tai aš ir sakau, jei klausai kartais tik vieno, kad ir to paties metalo, stiliaus, dievaži, gi subukėsi.
Ir šiaip tikrai nesveikai atrodo tokie užsisėdę "aš klausau tik metalo", nes jie nebėra tolerantiški, jie nebesupranta kitos muzikos, atvirai ant jos "stumia"... Manau, kad pavyzdžių toli ieškot nereikia.
aš manau, kad kaip tik geriausia apsistoti ties vienu muzikiniu stiliumi, o ne klausytis įvairių muzikos stilių..
Manau, kad tai neteisingas požiūris. Juk taip nepažįsti didelės muzikos dalies. o muzika labai įvairi, įdomi, dinamiška, kerinti, keičianti. Na, galima vardinti ir vardinti. bet kai kurių muzikinių stilių klausymas (turiu galvoje, vien tik jų), man panašus į vien detektyvių ar vien meilės romanų, ar vien kriminalų laikraščiuose, skaitymą. Juk vaizdas tada gan iškreiptas. Ir mąstymas, vadinasi, apysiauris, na, uždaras.
Puiku, jei koks vienas stilius labai "veža", tik nereik pamiršti, kad tokių stilių dar bent 17 gali būti.
galima klausyti vieną muzikos žanrą, bet daug jo pakraipų/stilių, pvz metalą galima klausyt galima klausyt: death, brutal death, groove, thrash, black, doom, industrial ir t.t.
2008 m. birželio 12 d. 20:18:18
Tai aš ir sakau, jei klausai kartais tik vieno, kad ir to paties metalo, stiliaus, dievaži, gi subukėsi.
Ir šiaip tikrai nesveikai atrodo tokie užsisėdę "aš klausau tik metalo", nes jie nebėra tolerantiški, jie nebesupranta kitos muzikos, atvirai ant jos "stumia"... Manau, kad pavyzdžių toli ieškot nereikia.
aš manau, kad kaip tik geriausia apsistoti ties vienu muzikiniu stiliumi, o ne klausytis įvairių muzikos stilių..
Manau, kad tai neteisingas požiūris. Juk taip nepažįsti didelės muzikos dalies. o muzika labai įvairi, įdomi, dinamiška, kerinti, keičianti. Na, galima vardinti ir vardinti. bet kai kurių muzikinių stilių klausymas (turiu galvoje, vien tik jų), man panašus į vien detektyvių ar vien meilės romanų, ar vien kriminalų laikraščiuose, skaitymą. Juk vaizdas tada gan iškreiptas. Ir mąstymas, vadinasi, apysiauris, na, uždaras.
Puiku, jei koks vienas stilius labai "veža", tik nereik pamiršti, kad tokių stilių dar bent 17 gali būti.
2008 m. birželio 12 d. 20:15:18
O va ten jau išsikvėpimas, komercija, palaižavimas, absoliutus nuobodumas, o taip pat ir kai kurių "fanų" netektis.
Metallica šiek tiek kitas atvejis. Jie kuria, kas jiems patinka, o seniems žmonėms irgi valgyt norisi, negali dešimtis metų visada būti toks pats, nes atsibosi, tai pasuko kiek kitokiu keliu. Anyway, man jie niekad nepatiko, ir nemanau, kad kada patiks. Bet prieš juos nieko blogo neturiu. Jų stažas labai didelis, savo darbą atliko, dabar te daro ką nori, juk galėjo išsiskirstyti, bet vis dar dirba.
2008 m. birželio 12 d. 20:15:12
2008 m. birželio 12 d. 20:13:50
2008 m. birželio 12 d. 20:04:24
Aš nebesuprantu metalistų,nes jiems jei ne super sunkus metalas,tai jau popsas iškart...
Dėl lp - jie niekada nebuvo metalas,o šiaip komercinė muzikikė vaikams,ir nesusipratusiems paaugliams..Kas dėl Metallicos - St.Angeris - joks popsas.Gal ne toks stiprus,bet viskas atlikta šviežiai ir originaliai.Negali juk Master Of Puppets muzika kartotis kiekvienam albume.Nors man tai St Anger - pakankamai sunkus albumas,kad vadinčiau metalu...
2008 m. birželio 12 d. 19:39:59
Neeee, metalistai nesako (tikri metalistai), kad lengvesnis metalas, tai popsas.
Ir kad grupės nuposėja, sakyčiau nelabai tikslu sakyti. Jos išpopuliarėja ir / arba išsikvėpia. Ir dar ima kurti dėl pinigų ir gerbėjų. Prieš kelerius metus (kai dar buvau LP fanė) skaičiau straipsnį su jais, kad jie ruošiasi išleisti albumą Meteora, o jį kūrė tam, kad gerbėjai jį pirktų, nes kuria jį būtent gerbėjams(!). Akiivaizdus komercijos pavyzdys. pataikavimas publikai ir yra tas išsikvėpimas, kai nebeturi savų idėjų, kurias norėtum paskleisti, tad darai tai, ką nori girdėti publika. Dabar nežinau kurias tai metais buvo, tačiau nemanau, kad po to Lp pasitaisė. o šiaip po meteoros atradau geresnę grupę, geresnę muziką, įvairesnę muziką, ir supratau, kad buvau buka siauraprotė paauglytė.
Tas Meteora tikrai buvo pataikavimas publikai.Nieko originalaus jame neišgirdau.O šiaip,kad grupė supopsėjo,tai ir reiškia kad grupė ėmė pataikauti publikai.Sąvoka - Popsas,tai yra ne vien muzikos rūšis...
2008 m. birželio 12 d. 19:35:43
Ir kad grupės nuposėja, sakyčiau nelabai tikslu sakyti. Jos išpopuliarėja ir / arba išsikvėpia. Ir dar ima kurti dėl pinigų ir gerbėjų. Prieš kelerius metus (kai dar buvau LP fanė) skaičiau straipsnį su jais, kad jie ruošiasi išleisti albumą Meteora, o jį kūrė tam, kad gerbėjai jį pirktų, nes kuria jį būtent gerbėjams(!). Akiivaizdus komercijos pavyzdys. pataikavimas publikai ir yra tas išsikvėpimas, kai nebeturi savų idėjų, kurias norėtum paskleisti, tad darai tai, ką nori girdėti publika. Dabar nežinau kurias tai metais buvo, tačiau nemanau, kad po to Lp pasitaisė. o šiaip po meteoros atradau geresnę grupę, geresnę muziką, įvairesnę muziką, ir supratau, kad buvau buka siauraprotė paauglytė.
2008 m. birželio 12 d. 19:31:41
Aš nebesuprantu metalistų,nes jiems jei ne super sunkus metalas,tai jau popsas iškart...
Dėl lp - jie niekada nebuvo metalas,o šiaip komercinė muzikikė vaikams,ir nesusipratusiems paaugliams..Kas dėl Metallicos - St.Angeris - joks popsas.Gal ne toks stiprus,bet viskas atlikta šviežiai ir originaliai.Negali juk Master Of Puppets muzika kartotis kiekvienam albume.Nors man tai St Anger - pakankamai sunkus albumas,kad vadinčiau metalu...
2008 m. birželio 12 d. 19:23:17