Iš kur ištraukei, akd kažkas kažką smerkia, tiesiog nevisi yra tolerantiški, man asmeniškai visiškai dzin, kiekvienas turi teisę rinktis klausyti tai kas jam patinka, ir išvis nekenčiu nuomonės , kad jeigu tu neklausai to ką klausau aš tai reiškia klausai BLOGĄ muziką
as tik cia kartais nesusivaldau,siaip tai man nelabai svarbu kokia kas muzika klauso,nes mano visos drauges pagrinde klasusosi popso(na ne zygiu,bet na zinot,visokiu destinys childu,lopeziu ir pan.) ir tas man netrukdo...nors kita vertus,manau butent del to muzikos skonio kaip ir nelabai bendrauju su buvusia geriausia drauge,nes ji klausosi progresyvaus namo,o as toki dalyka tiesiog niekinu,ir mazdaug karta i savaite as isresdavau kalba koks meslas yra tas progresyvus namas,tad manau del to ji ant manes pyko...kita vertus,ji nuolat sakydavo kokio sudo as klausau ir man tas nelabai rupejo nes tai vis del to jos nuomone,taciau ji turbut paeme giliai i sirdi...heh as blogiete durne.Ai nieko vis tiek ji po to pasirode ziauriai na levas zmogus,kuriam labai svarbi isvaizda ir kuris labai saiposi is zmoniu iir siaip piktas zmogus ir as kaip ir laiminga bet siaip tai turiu draugiu kurios labai domisi populiariaja muzika ir man tai netrukdo....
I do
Who wants to pray for the end of the pain
For the calm at the end of the day
Where there's not always more of the same
I do
zinau kad reikia gerbti kitu zmoniu nuomone ir pasirinkima taciau jei jie klausausi ozone ar bavarijos tada tas zmogus is karto krinta mano akyse down.... ir apskritai tokie zmones nelabai turi kazkoke nuomone apie muzika help
Viesai stengiuosi nesmerkt, bet man tokie zmones (klausantys popso. lituwisko) atrodo nesubrende ir nlb issiwyste. Manau, jie nesigilina i kazka giliau, kaip socialines problemos, meile be atsako ir t.t... Nzn, jej zmogus klauso dainos, kurioje yra trys zodziai (Zas - "Man gerai"), tai sukelia abejoniu jo intelekto koeficientu. Mano nuomone
Turbut todel kad neturi jau ko smerkti .... jau visi zmones vusa laika buvo smerkiami uz tai kad yra tokie kokie yrair pan...... bet turbut dar nebuvo smerkiami pagal ju klausoma muzika, tai gal todel juos ir smerkia...ir siaip musu salyje labai jauciamas bandos jausmas kadangi vienas pasake kad gerai smerkti pagal kausoma muzika tai deabar visi tai ir daro... gal kai kas nors protongas baigs tai ir visa banda lietuviu baigs...
Evanescence
gerai, man dabar aisku - aiskiau nebuna.
sekmes.
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
2005 m. gegužės 15 d. 10:05:07
2005 m. gegužės 13 d. 14:04:20
2005 m. gegužės 13 d. 12:51:15
2005 m. balandžio 26 d. 08:50:22
2005 m. balandžio 23 d. 20:46:21
Na siaip yra kitu kriteriju, ne charakterio, nors ir tai itakoja.
2005 m. balandžio 23 d. 16:05:02
Va taip viskas ir prasideda.
2005 m. balandžio 23 d. 13:11:27
2005 m. balandžio 19 d. 18:13:10
2005 m. balandžio 18 d. 16:16:32
As smerkiu tik visokius zygio, o-zone gerbejus. del tos muzikos beviltiskumo.
2005 m. balandžio 17 d. 18:48:50
2005 m. balandžio 17 d. 18:41:06
2005 m. balandžio 17 d. 18:35:47
bet man tas pats ir as neskirstau
2005 m. balandžio 17 d. 18:25:43
Who wants a love without anger and rage? I do Who wants a world where a kid can be safe? I do Who wants to pray for the end of the pain For the calm at the end of the day Where there's not always more of the same I do
2005 m. balandžio 10 d. 01:30:15
2005 m. balandžio 8 d. 22:17:55
2005 m. balandžio 1 d. 17:38:40
2005 m. kovo 9 d. 08:52:25
O man dzin, aš stengiuos nesmerkt.
2005 m. vasario 21 d. 15:51:13
2005 m. vasario 21 d. 14:10:30
2005 m. sausio 8 d. 15:19:00
gerai, man dabar aisku - aiskiau nebuna.
sekmes.