|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kodėl šiais laikais žmonės smerkia pagal klausomą muziką?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2005 m. sausio 8 d. 14:40:49
2005 m. sausio 8 d. 14:32:27
as nieko nediskriminuoju tik pasakiau, kad man tai neimanoma, negaliu saves priverst daryti to ko nenoriu
Negaliu ir nenoriu..
bl pizdec tu "protinga" : ep ir MoHaX yra vienas ir tas pats
kam tu tai sakai?
galima pagalvoti ir taip kas nezinotu
2005 m. sausio 8 d. 11:25:54
tu laikai monaxa apgailetinu?,
as su tavimi nesutinku!,
jis pavadino tave "stora subine"
gal jis norejo (sutinku apgailetinu budu) atkreipti tavo demesi.
su realibe tai (stora subine) neturi nieko bendro. (čia tik posakis)
o gal jis teisiog buvo piktas del tavo pasisakimo: "negaleciau..."
cia iseina diskriminacija, pagal klausoma muzika. o muzika skirta suvieniti žmones, o ne juos nutolti vienas nuo kito.
del to jis uzdave (mano manimu) ironiska klausima "... (ka tik i ji atsake depression) ..."
jis parase virs 1200 komentaru, naturalu, kad ne kiekvienas jo komentaras idealus (ir tau turi patikti, tu su jo turi sutikti, nepriestaraus tavo požiuriui...ir taip toliau...), bet tu nusprendi butent dabar, kad jis " apgailetinis idiotas"... gan ilga laika kentejai jo idiotiskuma, stebetina.
del to nusisnekejomo, jis juk tai pripazino.
vot kas man idomu, tu jo daugiau nenori matyti?
PS žodžiai, žodžiai, žodžiai
PSS " lučše uže tak sdochnut', čem nikogo, nikogda neliubia"
suspaude sirdis
paemiau poperiaus lapa, parkeri ir užrašiau savo mintis
šiektiek palengvejo
Mano sažine švari, pokuta odpraviona...
nelisiu žmogui i akis, ............
2005 m. sausio 7 d. 15:31:34
sorry
2005 m. sausio 7 d. 15:26:20
2005 m. sausio 7 d. 14:23:07
O ką AŠ turėjau omenyje - nesvarbu. Supratau, kad tai buvo šiek tiek kvaila ir mažvaikiška. Nieko prieš tave neturiu (bet ką čia slėpti - dar visai neseniai turėjau). Atsiprašau, kad užsipuoliau be reikalo. Užmiršk.
2005 m. sausio 6 d. 22:57:11
Pamilti? Žimona ne. Ta vieta jau U-žim-ta
Prie ko čia skirtingi pasauliai? Dažniausiai jūs patys prisigalvojat visokių nesamonių kaipkiti pasauliai.. Blet, jei aš klausau kitokios muzikos ir šiek tiek kitaip atrodau, tai aš jau dėl to iš kito pasaulio?.. Vetinu žmones ne pagal jų išvaizdą ir ne pagal klausomą muziką. Žinoma, tai daro įtakos, bet man svarbiau pats žmogus- ką jis galvoja ir kaip galvoja. Pamanykit... Tu manai, koks nors žmogas man atrodo geresnis, nes klausosi ne Britney o Dimmu Borgir? Nė velnio.
Teisingai, jei tai tik draugas, tai nesvarbu ka jis klauso
taciau gyvent po vienu stogu su zmogum kuris klauso britney, as negaleciau, jau vien del to, kad renkuosi Dimmu Borgir.
gyvent po vienu stogu,
tipo:
1. neturi klausitis ne Tavo muzikos (spears)
2. turi klausitis Tavo muzikos (borgir)
turi buti tenkinami abu punktai, ar tik 1-as?
daugiau klausimu neturiu.
2005 m. sausio 6 d. 02:19:42
"Blet, jei aš klausau kitokios muzikos ir šiek tiek kitaip atrodau, tai aš jau dėl to iš kito pasaulio"
viskas aisku
aciu, gyvensim toliau
(mintis "vsluch" "o gal depression istiesu normali, ta prasme, sveika... : )) jo turbut sveika, ne, teisiog sveika" )
2005 m. sausio 6 d. 02:04:08
Prie ko čia skirtingi pasauliai? Dažniausiai jūs patys prisigalvojat visokių nesamonių kaipkiti pasauliai.. Blet, jei aš klausau kitokios muzikos ir šiek tiek kitaip atrodau, tai aš jau dėl to iš kito pasaulio?.. Vetinu žmones ne pagal jų išvaizdą ir ne pagal klausomą muziką. Žinoma, tai daro įtakos, bet man svarbiau pats žmogus- ką jis galvoja ir kaip galvoja. Pamanykit... Tu manai, koks nors žmogas man atrodo geresnis, nes klausosi ne Britney o Dimmu Borgir? Nė velnio.
2005 m. sausio 6 d. 01:54:15
ka lauzom is saves?
tu depression augi man "ant akiu" zinai is irgi tave toleroju jo bana jo tu tikrai vertas tolerancijos zmogus
jo basta rymes neblogas ciuvakas...
nesuprantu, kodel sdien as rasau tiek daug nesamoniu?
oi oi oi kiek parase depression, blin pas mane maziau
liudna, bet jauciu kad mane toleroja,
liudna bet del to kaltas pati
liudna, bet nezinau
o jeigu man reike daugiau, negu paprasta tolerancija, kas tada?
depression, ar tu galetumei pamilti tikra popsista, toki grina, kaip pvz Juliux'as?, t.y. nezinodama jo muzikinio skonio, arba zinodama, nu ir panasej, Ar jis pasmerktas, Jus is skirtingu pasauliu?
ir jusu susikirtimas nera net teoriskai imanomas, ATSAKYKIT MAN
cia klausimas netik depression,..(ir jis rimtas) help
2005 m. sausio 6 d. 01:33:36
Smerkimą ir netolerantiškumą jūs patys ir sukeliate. Jei kam nors patinka kokie ten bavarai ir iš jų juokiatės tai niekis, bet kai kas nors pasijuokia, kad jūs vaidinat kietus, nes klausot linkin parkus tai jau tada gelbėkit, mane smerkia! Ir nesakykit, kad taip nėra- dar neseniai puikavosi tema 'kaip nekenčiu popso', 'kaip nekenčiu metalo', 'bavarai gaidžiai', 'mansonas išsigimėlis'.. Šiek tiek juokingai atrodo, kai norite sulaukti tolerancijos iš kitų, patys jos neturėdami nė lašelio. Čia tiktų posakis 'elkis su kitais taip, kaip notėtum, kad su tavim elgtųsi'. Basta. Ot kiek prirašiau..
2005 m. sausio 6 d. 01:20:11
2005 m. sausio 4 d. 11:59:15
2005 m. sausio 4 d. 11:52:49
2005 m. sausio 3 d. 13:13:56
tolerancijos niekad nebus per daug....*****
2005 m. sausio 3 d. 13:10:15
tolerancijos niekad nebus per daug....
2004 m. gruodžio 26 d. 14:31:28
nesmerk ir pats busi nesmerkiamas
manau, kad tiesa , nes pati tarkim paklausdawau zmogaus, ka klausais , sako : mango, as : o dive, fu kox siaubas kokie beprasmiai textai, kokios atlikejos bla bla ir konfliktas iskart..... tiesiog kai nuomones kardinaliai nesutampa issakai sawo mintis...
2004 m. gruodžio 20 d. 20:55:35
ir dabar man ereikia uz tia smerkti?...shito visai nesuprantu...
2004 m. lapkričio 29 d. 17:53:38
2004 m. lapkričio 23 d. 23:03:05