Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kodėl šiais laikais žmonės smerkia pagal klausomą muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2005 m. sausio 8 d. 14:40:49
Mano nuomonė labai paprasta... štai ką padaro visa ta komercija ir išpūsti šablonų ar kitų ten dievukų elgesys. Žmonės isimyli kažkokia tai muzikos dalį ir kaip paskutiniai asilai skelbiai kad jei geriausi(suprask stilius,apranga, grupės),kad jie rulina(tas mane užknise yra labai girdėti). Gimsta agresija ir noras įrodyti kažkokias tiesas,kurių jie patys nesupranta štai ir prasideda visa tai aš niekada neskelbiu kad mano klausoma muzika geriausia, kad ir kaip aptiktu grupė visgi sugebu atskirti kada net ir didžiausi autoritetai pradeda nusivažiuoti,juk visi jie žmonės tik užsikala daugiau bapkių negu mes ir visi jie klysta,gali išsikvėpti ir t.t.

Atsakyti
MoHax
2005 m. sausio 8 d. 14:32:27

ep ir MoHaX yra vienas ir tas pats
as nieko nediskriminuoju tik pasakiau, kad man tai neimanoma, negaliu saves priverst daryti to ko nenoriu
Negaliu ir nenoriu..

bl pizdec tu "protinga" : ep ir MoHaX yra vienas ir tas pats
kam tu tai sakai?
galima pagalvoti ir taip kas nezinotu

2005 m. sausio 8 d. 11:25:54
to evanescence
tu laikai monaxa apgailetinu?,
as su tavimi nesutinku!,
jis pavadino tave "stora subine" taip, jo manimu tai vienas nemaloniausiu žodziu junginiu.
gal jis norejo (sutinku apgailetinu budu) atkreipti tavo demesi.
su realibe tai (stora subine) neturi nieko bendro. (čia tik posakis)
o gal jis teisiog buvo piktas del tavo pasisakimo: "negaleciau..."
cia iseina diskriminacija, pagal klausoma muzika. o muzika skirta suvieniti žmones, o ne juos nutolti vienas nuo kito.
del to jis uzdave (mano manimu) ironiska klausima "... (ka tik i ji atsake depression) ..."
jis parase virs 1200 komentaru, naturalu, kad ne kiekvienas jo komentaras idealus (ir tau turi patikti, tu su jo turi sutikti, nepriestaraus tavo požiuriui...ir taip toliau...), bet tu nusprendi butent dabar, kad jis " apgailetinis idiotas"... gan ilga laika kentejai jo idiotiskuma, stebetina.
del to nusisnekejomo, jis juk tai pripazino.
vot kas man idomu, tu jo daugiau nenori matyti?
PS žodžiai, žodžiai, žodžiai
PSS " lučše uže tak sdochnut', čem nikogo, nikogda neliubia" (šiutka)
MoHax rašė:
suspaude sirdis
paemiau poperiaus lapa, parkeri ir užrašiau savo mintis
šiektiek palengvejo
Mano sažine švari, pokuta odpraviona...
nelisiu žmogui i akis, ............
pff nesamone tu cia parasei

2005 m. sausio 7 d. 15:31:34
atsiprasau,
sorry

2005 m. sausio 7 d. 15:26:20
Niu man tai netrukdo zmones kurie klausosi ne tokios muzikos kokios as.As nesirenku pagal tai draugus.

2005 m. sausio 7 d. 14:23:07
Nežinau ką esme laikė MoHax tai sakydamas.

O ką AŠ turėjau omenyje - nesvarbu. Supratau, kad tai buvo šiek tiek kvaila ir mažvaikiška. Nieko prieš tave neturiu (bet ką čia slėpti - dar visai neseniai turėjau). Atsiprašau, kad užsipuoliau be reikalo. Užmiršk.

2005 m. sausio 6 d. 22:57:11
StoraSubine rašė:
depression rašė:
Pamilti? Žimona ne. Ta vieta jau U-žim-ta
Prie ko čia skirtingi pasauliai? Dažniausiai jūs patys prisigalvojat visokių nesamonių kaipkiti pasauliai.. Blet, jei aš klausau kitokios muzikos ir šiek tiek kitaip atrodau, tai aš jau dėl to iš kito pasaulio?.. Vetinu žmones ne pagal jų išvaizdą ir ne pagal klausomą muziką. Žinoma, tai daro įtakos, bet man svarbiau pats žmogus- ką jis galvoja ir kaip galvoja. Pamanykit... Tu manai, koks nors žmogas man atrodo geresnis, nes klausosi ne Britney o Dimmu Borgir? Nė velnio.

Teisingai, jei tai tik draugas, tai nesvarbu ka jis klauso
taciau gyvent po vienu stogu su zmogum kuris klauso britney, as negaleciau, jau vien del to, kad renkuosi Dimmu Borgir.
klausimas...
gyvent po vienu stogu,
tipo:
1. neturi klausitis ne Tavo muzikos (spears)
2. turi klausitis Tavo muzikos (borgir)
turi buti tenkinami abu punktai, ar tik 1-as?

daugiau klausimu neturiu.

2005 m. sausio 6 d. 02:19:42
Vel-nis bl-in nu- ko-del as- vi-sa la-ik-a ve-lo-ju ot- pa-dl-a

"Blet, jei aš klausau kitokios muzikos ir šiek tiek kitaip atrodau, tai aš jau dėl to iš kito pasaulio"
o ka ne? Na tada gerai.
viskas aisku
aciu, gyvensim toliau

(mintis "vsluch" "o gal depression istiesu normali, ta prasme, sveika... : )) jo turbut sveika, ne, teisiog sveika" )

2005 m. sausio 6 d. 02:04:08
Pamilti? Žimona ne. Ta vieta jau U-žim-ta
Prie ko čia skirtingi pasauliai? Dažniausiai jūs patys prisigalvojat visokių nesamonių kaipkiti pasauliai.. Blet, jei aš klausau kitokios muzikos ir šiek tiek kitaip atrodau, tai aš jau dėl to iš kito pasaulio?.. Vetinu žmones ne pagal jų išvaizdą ir ne pagal klausomą muziką. Žinoma, tai daro įtakos, bet man svarbiau pats žmogus- ką jis galvoja ir kaip galvoja. Pamanykit... Tu manai, koks nors žmogas man atrodo geresnis, nes klausosi ne Britney o Dimmu Borgir? Nė velnio.

2005 m. sausio 6 d. 01:54:15
oioioi kokie mes teisingi oioioi
ka lauzom is saves?
tu depression augi man "ant akiu" zinai is irgi tave toleroju jo bana jo tu tikrai vertas tolerancijos zmogus Basta.
jo basta rymes neblogas ciuvakas...
nesuprantu, kodel sdien as rasau tiek daug nesamoniu?

oi oi oi kiek parase depression, blin pas mane maziau

liudna, bet jauciu kad mane toleroja,
liudna bet del to kaltas pati

liudna, bet nezinau
o jeigu man reike daugiau, negu paprasta tolerancija, kas tada?
depression, ar tu galetumei pamilti tikra popsista, toki grina, kaip pvz Juliux'as?, t.y. nezinodama jo muzikinio skonio, arba zinodama, nu ir panasej, Ar jis pasmerktas, Jus is skirtingu pasauliu?
ir jusu susikirtimas nera net teoriskai imanomas, ATSAKYKIT MAN
cia klausimas netik depression,..(ir jis rimtas) help

2005 m. sausio 6 d. 01:33:36
Na, niekada aš iki galo nesupratau tų žmonių, taigi ir nežinau. Išvis, manau, kad niekas neturi teisės nieko smerkti. Pati esu gana tolerantiška [ir nesavikritiška, šiuo atveju..] ir gerbiu kiekvieno pasirinkimą klausyti, kas jam patinka, lygiai taip pat kaip, pavyzdžiui, rengtis ir panašiai. Netolerantiškų žmonių yra visur, tačiau kur kalba eina apie muziką, tai tie žmonės, kurie yra netolerantiški paprasčiausiai [bent jau kiek esu susidūrusi..] nežino tų grupių ir atlikėjų, kurių muzikos aš klausau. O kadangi jos per daug visiems nekišu, tai jie ir neturi prie ko kabinėtis.

Smerkimą ir netolerantiškumą jūs patys ir sukeliate. Jei kam nors patinka kokie ten bavarai ir iš jų juokiatės tai niekis, bet kai kas nors pasijuokia, kad jūs vaidinat kietus, nes klausot linkin parkus tai jau tada gelbėkit, mane smerkia! Ir nesakykit, kad taip nėra- dar neseniai puikavosi tema 'kaip nekenčiu popso', 'kaip nekenčiu metalo', 'bavarai gaidžiai', 'mansonas išsigimėlis'.. Šiek tiek juokingai atrodo, kai norite sulaukti tolerancijos iš kitų, patys jos neturėdami nė lašelio. Čia tiktų posakis 'elkis su kitais taip, kaip notėtum, kad su tavim elgtųsi'. Basta. Ot kiek prirašiau..

2005 m. sausio 6 d. 01:20:11
nesu tokia tolerantishka, kad galechiau suprasti zhmogu kuris klausosi tokiu dalyku kaip pukas arba zhygiai visokie pripazhystu, kad esu netolerantishka

2005 m. sausio 4 d. 11:59:15
smerkia ne wisi...

Atsakyti
LadyPank
2005 m. sausio 4 d. 11:52:49
Muzika atskleidzia zmogu man atrodo kad tie zmones kurie klauso popsa ir yra kitokie nei tie kurie klauso rocka ir t.t...Taciau jokiu budu neblogesni tiesiog ju poziuris i gyvenima yra kitoks galbut jie mato gyvenima grazesni...Ir tai tikrai nera blogai taigi as renkuosi zmogu ne pagal jo megstamos muzikos stiliu o pagal elgesi...

2005 m. sausio 3 d. 13:13:56
...kaip sakoma ~WISOKIA MUZIKA YRA,WISOKIOS IR REIKIA~ nors nzhn....kam reikalinga muzika,ish kurios naudos jokios....kurioje prasmes ne kiek NErasta...wisi taip waro ant komercines music,o kodel gi ji taip isiwerzhia i top'u wirshunes??...gal ten balsuoja wisokie mazhwaikiai kurie nesupranta ~tikros~ music reikshmes wisuomeneje??...o gal shiaip ~ish lempos~?...kzhkodel abejoju wienu ar kitu atweju....o beje,del tos ~tikros~ music,tai galima dar ginchytis....diskusijose wisur pilna prirashyta ~chia yra TIKRA music~....bet tas ~tikrumas~ kiekwieno suprantamas taip skirtingai,kad wiskas nors & yra susimaishe,susimaisho dar labiau....TIKRA music....ji kiekwienam atrodo kitaip....~bawaru~ ishprotejusiam fanui atrodys,kad TIKRA music yra wa tokia wat....komercine(shiuolaik. kalba~ popsas)...o uzhkietejusiam MM fanui,atrodys,jog rokas ~waldo amzhinai~(kitaip sakant, TIKRA music- rock)....galechiau wardint & wardint tu pawyzdzhiu,bet kokia prasme?juk wistiek wisu pozhiuris i muzika NIEKAD nebus wienodas....(ar bent jau panashus....)..tai beprasmishka...kaip & beprasmishka itikint zhmogu,kuris klauso wisishkai kitokios music,kad butent ~tau patinkanchioji~ yra TIKRA music.....
tolerancijos niekad nebus per daug....*****

2005 m. sausio 3 d. 13:10:15
...kaip sakoma ~WISOKIA MUZIKA YRA,WISOKIOS IR REIKIA~ nors nzhn....kam reikalinga muzika,ish kurios naudos jokios....kurioje prasmes ne kiek NErasta...wisi taip waro ant komercines music,o kodel gi ji taip isiwerzhia i top'u wirshunes??...gal ten balsuoja wisokie mazhwaikiai kurie nesupranta ~tikros~ music reikshmes wisuomeneje??...o gal shiaip ~ish lempos~?...kzhkodel abejoju wienu ar kitu atweju....o beje,del tos ~tikros~ music,tai galima dar ginchytis....diskusijose wisur pilna prirashyta ~chia yra TIKRA music~....bet tas ~tikrumas~ kiekwieno suprantamas taip skirtingai,kad wiskas nors & yra susimaishe,susimaisho dar labiau....TIKRA music....ji kiekwienam atrodo kitaip....~bawaru~ ishprotejusiam fanui atrodys,kad TIKRA music yra wa tokia wat....komercine(shiuolaik. kalba~ popsas)...o uzhkietejusiam MM fanui,atrodys,jog rokas ~waldo amzhinai~(kitaip sakant, TIKRA music- rock)....galechiau wardint & wardint tu pawyzdzhiu,bet kokia prasme?juk wistiek wisu pozhiuris i muzika NIEKAD nebus wienodas....(ar bent jau panashus....)..tai beprasmishka...kaip & beprasmishka itikint zhmogu,kuris klauso wisishkai kitokios music,kad butent ~tau patinkanchioji~ yra TIKRA music.....
tolerancijos niekad nebus per daug....

2004 m. gruodžio 26 d. 14:31:28
djMunis rašė:
nesmerk ir pats busi nesmerkiamas

manau, kad tiesa , nes pati tarkim paklausdawau zmogaus, ka klausais , sako : mango, as : o dive, fu kox siaubas kokie beprasmiai textai, kokios atlikejos bla bla ir konfliktas iskart..... tiesiog kai nuomones kardinaliai nesutampa issakai sawo mintis...

2004 m. gruodžio 20 d. 20:55:35
smerkia,nes yra prisiklause ivairiu nesamone...ir apie tas pacias zvaigzdes, kurias kiti klauso ir t.t.....pvz ash nesuprantu tu zmoniu, kurie smerkia mane! pvz ash labiausiai megstu Michael Jackson...
ir dabar man ereikia uz tia smerkti?...shito visai nesuprantu...

2004 m. lapkričio 29 d. 17:53:38
HyD, Evanescence kiekvienam savo, klausykit jus ta savo metala ir nemalkit sh apie muzikos stiliu kuriame neraukiat. Vsio.

2004 m. lapkričio 23 d. 23:03:05
Iš manęs taip "mielai" tyčiojasi.IR aš iš klasiokų tyčiojuos, tačiau ne dėl muzikos.Nemeluosiu, kartais nesusilaikau prunkštelėjusi, bet koks po šimts paralių skirtumas kas ką klauso?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Haggard Haggard
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2906
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 23037