ei rimtai kodel zmones kai kurie kreivai pradeda ziuret kai pasakai kokios muzikos klausais?Man taip yra buve...paklause kokia grupe patinka pasakiau,kad HIM tai tik ziuriu akys isiplete...o paskui visada tas zmogus nenoriai bendraudavi ir ziuredavo kazkaip kreivai
jo jo jau sedejau trumpai bet kai sedejau issigimeliu dar nebuvo buvo tik forsai che che kol buvau nuejus issigimeliu priviso nors siaip issigimeliai nuo fors ne ka ten tesiskiria
@Axium ne siaip apie klausoma muzika pradzioje buvo sneketa bet kaip yprasta atsirado sioks toks nukrypimas nuo temos
@Evanescence nu jo gal padarys siokias tokias isvadas o dar neduok dieve nueis i kokia veidrodziu galerija tai isvis
tai jau jus apie apsirengimo stiliu snekat, o ne apie klausomos muzikos stiliu, siaip daznai tai yra skirtingi dalykai. Nebutinai metala klausantis zmogus nesios ilgus plaukus bei grandines ir pan...
oi ne geriau tegul neziuri nes tik jiems paziurejus veidrodis ikart iskiltu na ka cia iskiltu subiretu i mazas smulkia sukeles bo veidrodziai nesisnestu tokiu hm veidu [jei juos imanoma taip pavadinti]
jo man tai pvz net juoka kelia kai kokie bernai pamato ir ten visaip isvadina pff jei kreipciau demesi i visas man duodamas pastabas ir jei man jos rupetu tai jau seniai buciau kokia degradavus fyfa..
nelabaj skirstyceu ash cia y ta popsa ir t.t. tai nlb svarbu.. manau kad kiek yra zhmoniu.. tiek ir nuomoniu.. taigi kiekvienam skirtinga muzika turetu patikti.. bet kodel tada atsiranda popukiaurios grupes ir ryzhkiai ishsishoka ish kitu.. manau tik del to kad kaikurie zhmones neturi savo nuomones ir jiem nuomone ypershama visokiom reklamom, yvaizdziu, kitu nuostatytom nuostatom ir t.t. Klausos tas kas populiaru.. arba kaip sako "yvairia muzika". pagal tai galima spresi apie zhmogu.. ar jis linkes priimti kitu nuomone ar tureti savo.. ir cia tik vienas ish pavyzdziu.. ir man labaj ydomu ar kartais nuomones neturejimas ir kopijavimas kitu nuomone nera smerktinas dalykas? ..nesmerkit kad nusishneku..
na siaip man nesvabu kokios muzikos zomgus klauso nes taip jau ira kad mano visa klase ira apsigime popsistai bet pvz mes labai gerai sutaria nors aisku buna kokiu niuansu bet siaip visi esam labai skirtingi bet gerai sutariam ir siaip didzioji dalis mano draugu klauso man nepatinkancios muzikos bet man svarbiausia vidus..
nors nesiginsiu ir nevaidinsiu sventuoles buna kartu kai varau del muzikos bet cia tik del blogos nuotaikos ar kokiu kitu aplinkybiu..
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
2004 m. lapkričio 23 d. 21:19:25
2004 m. lapkričio 21 d. 01:37:09
2004 m. lapkričio 21 d. 00:51:33
2004 m. lapkričio 20 d. 16:41:47
2004 m. lapkričio 20 d. 11:54:05
2004 m. lapkričio 19 d. 20:57:51
2004 m. lapkričio 18 d. 22:48:01
2004 m. lapkričio 18 d. 22:27:19
2004 m. lapkričio 18 d. 19:04:31
2004 m. lapkričio 18 d. 17:15:25
2004 m. lapkričio 18 d. 17:08:44
2004 m. lapkričio 18 d. 15:52:11
@Evanescence nu jo gal padarys siokias tokias isvadas o dar neduok dieve nueis i kokia veidrodziu galerija tai isvis
2004 m. lapkričio 18 d. 15:43:38
2004 m. lapkričio 18 d. 15:38:38
2004 m. lapkričio 18 d. 15:31:17
2004 m. lapkričio 18 d. 15:26:47
2004 m. lapkričio 18 d. 15:22:58
2004 m. lapkričio 18 d. 15:00:26
2004 m. lapkričio 17 d. 20:20:22
nors nesiginsiu ir nevaidinsiu sventuoles buna kartu kai varau del muzikos bet cia tik del blogos nuotaikos ar kokiu kitu aplinkybiu..
2004 m. lapkričio 17 d. 16:43:21