mhm,zinau kaip tai daroma,turejau patirties tai pamatyti ir paragauti.Skonis tai tikrai toli grazu neprimenantis tikro , gero vyno. Labiausiai erzina tai kvapas,nes iki tol, kol pasidaro vynas, labai dvokia tas dalykas
Aš raugiu bambaliuose. Iš 100procentinių obuolių sulčių. Reikia tik cukraus ir mielių. Sako, kad šlapios mielės geriau, bet aš didelio skirtumo nematau tarp sausų, ypač kai dabar taip aktyviai rūgsta. Viskas vyksta per šlangelę.
____________________
Mano geras blogas: sharkeen.lt - mano muzikos žurnalas
Mano muzika: http://www.last.fm/user/sharkeen
Twitter: http://www.twitter.com/sharkeen_
Nuo vaikystės užsiimu vyndaryste. Ateina ruduo, nuiimam obuolių derlių, ir raugiu vyną. Būtent iš obuolių tai ir darau. Metai ir metų man tai sekasi vis geriau. Lyg tyčia užsiraugiau ir dabar. Jau trečia diena taip gražiai rūgsta, burbuliuoja, spalva darosi tokia skaidri. Įtariu bus skanumėlis.
Ar jūs raugiate vyną? Kokios jūsų receptūros paslaptys? Kaip sekasi gerti ir kokie atsiliepimai būna?
____________________
Mano geras blogas: sharkeen.lt - mano muzikos žurnalas
Mano muzika: http://www.last.fm/user/sharkeen
Twitter: http://www.twitter.com/sharkeen_
2009 m. spalio 29 d. 11:13:18
2009 m. spalio 28 d. 20:19:06
O sidro iš kopūstų,kartais neraugiate?
yaya gi tu iš bulvių alų verdi?;'D
2009 m. spalio 28 d. 20:00:09
____________________
Mano geras blogas: sharkeen.lt - mano muzikos žurnalas Mano muzika: http://www.last.fm/user/sharkeen Twitter: http://www.twitter.com/sharkeen_
2009 m. spalio 28 d. 19:31:50
____________________
Žmogus - invazinė rūšis
2009 m. spalio 28 d. 19:30:48
2009 m. spalio 28 d. 17:38:38
Ar jūs raugiate vyną? Kokios jūsų receptūros paslaptys? Kaip sekasi gerti ir kokie atsiliepimai būna?
____________________
Mano geras blogas: sharkeen.lt - mano muzikos žurnalas Mano muzika: http://www.last.fm/user/sharkeen Twitter: http://www.twitter.com/sharkeen_