Tikrai žiauriai gera laida, kiek esu skaičiusi apie ją, tai laidos filmavimo metu aktoriams tiesiog pasako ką maždaug jie turėtų parodijuoti, ir jie visi viską ekspromtu per patį filmavimą ir sukuria.
Čia tiesiog fantastika - tikri "Lietuvos talentai".
lacunacoil rašė: Tai yra geriausia tv laida per visą mano gyvenimą, matyta Lietuvoje. Tai jau Kultas. Fantastika. Niekada nenuvilia. O geriasuais vietas galima raųyti be galo...
Beje jau 20:10
Na info kol kas iš tv3 ėmiau
Bet ačiū, kad pataisei.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit.
Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it.
So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Tai yra geriausia tv laida per visą mano gyvenimą, matyta Lietuvoje. Tai jau Kultas. Fantastika. Niekada nenuvilia. O geriasuais vietas galima raųyti be galo...
Kokios nuomonės?
Man tai labai patinka . Geri (jei ne geriausi) lietuvių aktoriai ir nuostabios parodijos (dažniausiai).
Tikrai verta nors trumpam įsijungti TV
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. lapkričio 2 d. 15:38:05
Čia tiesiog fantastika - tikri "Lietuvos talentai".
2009 m. lapkričio 2 d. 15:23:49
Tai yra geriausia tv laida per visą mano gyvenimą, matyta Lietuvoje. Tai jau Kultas. Fantastika. Niekada nenuvilia. O geriasuais vietas galima raųyti be galo...
Na info kol kas iš tv3 ėmiau
Bet ačiū, kad pataisei.
2009 m. lapkričio 2 d. 15:17:58
2009 m. lapkričio 2 d. 14:51:38
2009 m. lapkričio 2 d. 14:50:11
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 2 d. 14:46:35
2009 m. lapkričio 2 d. 14:08:20
https://www.tv3.lt/darpaziuresim
Kokios nuomonės?
Man tai labai patinka
Tikrai verta nors trumpam įsijungti TV