Išties trijulė susilydė į vieną bet tuo pačiu atpažįstamai individualūs. Man kaip tik Homme'o balsas palaiko albumą aukštumoje. Džono Paulo Džonso ritminiai standartai labai artimi Zeppų dvasiai. Pamėgau iš pirmo perklausymo.
Hmm na man prireikė šiek tiek laiko "prisijaukinti" šį albumą. Išpradžių tiesiog galvojai jog tai visai vykęs projektas, tačiau dabar jau manau jog tai labai nusisekęs albumas. Labiausiai susidomėjau jais dėl JPJ, nes kažkaip pritūko laiko "įsigyti" jo solini '94 metų albumą, o priedo dar gavau Grohla' ( pirmosios ir paskutinės dainos Elephent minutės yra stulbinančios) ir Homme'sa kurį mėgstu dar nuo Keyus laikų. Tiesa vokalisto reikėtu rimtesnio, nes Josh'o balsas čia tinka, tačiau man norėtųsi stipresnio vokalisto. Ir išviso jo balsas QOTSA skamba geriau negu Them Crooked Vultures. Go figure kodėl čia taip yra...
Puiku! Šis žodis tinka apibūdinant šį nepakartojamą albumą. Tikrai daug visokių atspalvių dainose. Nei vienas atlikėjas iš trijulės neužgožia vienas kito: puikiai girdisi melogingi bosinės gitaros akordai (no one loves me..), klavišiniai (spining in the dafo...), Davo Grohl'o būgnai (nepakartojami), bei žinoma bliuziškasis Josh Homme balsas. Viso to sintezė - Rezultatas, puikus nepakartojamas TCV albumas.
Man asmeniškai patika visos dainos, tiesiog reikia klausytis viso albumo išeilės, manyti jog tai vienas kūrinys, then it have sense.. , bet jei reiktų išrinkti, tai mano geriausios turbūt būtų: Caligulove, Gunman, Elephants, Mind Eraser, Scumbag blues, bei Bandoliers. Tikrai puikūs "bliuziovi" gabalai.
Ka manot apie sita nauja Josh‘o Homme‘o, Dave‘o Grohl‘o ir John‘o Paul‘o Jones‘o projekta? Kol kas tik viena daina "New Fang" pasirode, bet netrukus visas albumas bus.
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2012 m. rugpjūčio 12 d. 15:28:43
Išties trijulė susilydė į vieną bet tuo pačiu atpažįstamai individualūs. Man kaip tik Homme'o balsas palaiko albumą aukštumoje. Džono Paulo Džonso ritminiai standartai labai artimi Zeppų dvasiai. Pamėgau iš pirmo perklausymo.
2010 m. vasario 24 d. 18:36:16
2010 m. vasario 24 d. 15:29:30
Man asmeniškai patika visos dainos, tiesiog reikia klausytis viso albumo išeilės, manyti jog tai vienas kūrinys, then it have sense.. , bet jei reiktų išrinkti, tai mano geriausios turbūt būtų: Caligulove, Gunman, Elephants, Mind Eraser, Scumbag blues, bei Bandoliers. Tikrai puikūs "bliuziovi" gabalai.
2009 m. lapkričio 4 d. 23:08:22