Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Formulės-1" 2010 metų sezonas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
MrEko
2010 m. gegužės 17 d. 08:52:26
bet schumis pralinksmino ... grazus manevras

2010 m. gegužės 16 d. 21:49:32
manau barrichello pasigailejo ismetes vaira vis gi ne pigus daigtas Nors jis pastoviai juos meto, gal ir nepasimokys Siaip kazkokia nesamone lenktyniu pabaigoje rode zalias veliavas, bet pasirodo lenkti nebuvo galima, taigi Sumis po baudos liko be tasku...

Atsakyti
Gabux
2010 m. gegužės 16 d. 21:45:17
Na, buvau susilažinusi ir net prieš kvalifikaciją atspėjau, kad laimės australas ;] (et ta kartais išlendanti nebloga nuojauta..)
Rungtynės nebuvo bais kažkuo įdomios, mažai radio transliacijų (kurios ypač patinka).
Mažai galimybių lenkti ir t.t. Nors pradžioje saugos automobiliai kiek pagyvino bendrą vaizdą.
Massa galėjo ir aplenkti lenką, bet po praeito F1 sezono jis ypatingai atsargus ir tas ryškiai matosi.
Red Bull'iai, kaip suvokiu, aplenkė McLaren ir tai yra gerai.

2010 m. balandžio 7 d. 00:08:42
Gan neblogos lenktynes, nepaisant, jog MS pavede technika, tiksliau rato verzle... Bet buvo ir smagiu epzodu, labiausiai patiko hamiltono zigzagai, nieko panasiaus dar nebuvau mates Paprastai buna, kad pilotai bando blokuoti kai jau lenkia, o cia hamiltonas taip gudriai net nesuteike galimybes priarteti

Atsakyti
kinomane
2010 m. balandžio 6 d. 20:36:36
kaip nuobodu ta formule 1 ; DD

Atsakyti
ep
2010 m. balandžio 6 d. 15:18:05
deka neprognozuotos kvalifikacijos mes sulaukem kiap ir galima buvo tiketis idomiu lenktiniu
aisku jos galetu buti ir dar idomesnios deka letaus,, na daug geriau taip negu taip kaip buvo praeitais metais...
hamiltonas graziai kope i virsu, padangu skirtumas irgi atnese siokiu tokiu kovos elementu. algesuari lenkimas irgi buvo grazus . petrovo lenkimas irgi nudziugino
grazu kad Kubica graziai renka taskus, gaila tik pirmam etape nepasiseke...

2010 m. balandžio 6 d. 09:43:41
Ir atsigriebė.

Bet lenktynės vis tiek nebuvo labai įdomios. Porą smagių epizodų (pvz. Massa'os radio: Good boy. Beautiful...) ir tiek.
Tikėjausi, kad Massa aplenks Hamilton'ą.

2010 m. kovo 29 d. 11:34:19
Taip, vakar tikrai idomu .. bet cia griciausiai del lietaus ... nejaugi idomios lenktynes bus tik su lietumi? tikekimes kad ne tik . McLarenu diena butu buvusi, jei ne webberio "manevras" .. Sekanciose turetu Vettelis atsigriebt

2010 m. kovo 29 d. 11:34:18
: ]]]]]]
Oi. Iš inercijos parašiau.

Dar trūksta man platesnio-smulkesnio susigaudymo apie F1, bet, manyčiau, sparčiai tobulėju ;]

2010 m. kovo 29 d. 11:26:17
Gabux rašė:
Man patiko vakarykštės rungtynės, tik lietaus galėjo būti daugiau.

Cia ne futbolas ar krepsynis, cia ne rungtynes, o lenktynes

Atsakyti
Gabux
2010 m. kovo 29 d. 09:43:58
Man patiko vakarykštės rungtynės, tik lietaus galėjo būti daugiau.
Sunku suprasti, kaip Massa padaręs tiek klaidų sugebėjo iškopti į trejetuką.
Gaila Vetelio.

Niekada negalvojau, kad gali būti TAIP įdomu.
Na, aišku, jeigu neturėčiau, kas paaiškina įvairias subtilybes (kurios man ir įdomiausios), tuomet gal taip ir neprikaustytų.

2010 m. kovo 23 d. 12:49:32
truksta Kimio. : (
netiketa (nes pries sezono starta neturejau favorito) bet sirgau uz Filipe o taip pat sirgsiu uz nauja cempiona (ar tai Sebastiana ar tai Nika)
aisku dar palaikisiu kaip visada savo tautieti Roberta ir taip pat linkiu kuo geresniu rezultatu Vitalikui.

2010 m. kovo 21 d. 12:14:51
Čia su fotošopu.

Atsakyti
thatsme
2010 m. kovo 19 d. 19:46:47
Xpo rašė:
https://9gag.com/photo/19612_full. jpg

Labai juokinga

o kaip tada sita pavadinti?

https://www.blogcdn.com/www.autoblog.com/media/2007/12/raikkonen-schumacher.jpg

Atsakyti
krisbut
2010 m. kovo 19 d. 13:58:08
Xpo rašė:
https://9gag.com/photo/19612_full. jpg

Labai juokinga

Emocingas vyrukas

Atsakyti
Gabux
2010 m. kovo 19 d. 10:01:47
: ]]
taiklus.

2010 m. kovo 18 d. 23:39:46
thatsme
2010 m. kovo 15 d. 18:24:43
Bent pagal pirmas lenktynes tai labai ne koks ispudis susidare, belieka tiketis, kad komandos apsipras prie nauju taisykliu ir lenktynes pagyves.

Atsakyti
james_s
2010 m. kovo 15 d. 12:09:17
MrEko rašė:
Tiesa sakant buvo , nuobodzios lenktynes.. ir kol kas panasu kad naujos taisykles lems ir visa toki sezona... visos lenktynes tik bolidu taupymas...

Ir dar atrodo kad siemet ferrari nepaliks kitiem sancu, na gal adr vettelis isispraus tarp ju..

Tai kad aš dar nė vieno iš 4 top komandų nenurašau, čia po pirmų sunku spręst. Nors Lenktynės tikrai gana nuobodžios buvo. O aš dar labiau nei Australijos, MAlaizijos laukiu. Ten greičiausiai lietaus paduos. O tada tai bus įdomu pamatyt, ar Schumis per lietų vis dar toks geras. Forza Ferrari

Australijoje tikekimes geresnio vazidzialio

2010 m. kovo 15 d. 10:45:21
Nemačiau pirmųjų rungtynių.
Bet sirgsiu už Massa'ulskiną brazilą.

O šiaip, gaila, kad nebėra degalų užsipilimo.
Visad tokie įdomūs sustojimai būdavo.
Ir radijukas dar man patinka : ]

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Geltona Geltona
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4738
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 199173