Billio Idolo koncertas.
Andrius Mamontovas su žmona koridoriais vaikščiojo, Jonas ČEPULIS (tas metalistas iš "Dangaus" ) internetinei panai telefonu skyrė pasimatymą, ir galiausiai - DefLeppard - grįžtant namo. Įžymybės susirinko paklausyti įžymybės
zyzka rašė: ir man taip buvo... faina prisiminti. tik pas mane prie draugiu prisijunge dra draugfas vienas kuris prisigeres verke del to kad per pasaulio cempionata(aisku ne per si) jo komanda pralaimejo ir iskrito... ech kokie mas teda mazi buvom)
IstillmissU rašė: isimintiniausias, kai su draugem prisigerem labai daug vodkos, starkos, sidru ir visos susedusios klaikiai verkem del visokiu vyriskos lyties atstovu.. nerealu ten buvo.
ir man taip buvo... faina prisiminti. tik pas mane prie draugiu prisijunge dra draugfas vienas kuris prisigeres verke del to kad per pasaulio cempionata(aisku ne per si) jo komanda pralaimejo ir iskrito... ech kokie mas teda mazi buvom)
IstillmissU rašė: isimintiniausias, kai su draugem prisigerem labai daug vodkos, starkos, sidru ir visos susedusios klaikiai verkem del visokiu vyriskos lyties atstovu.. nerealu ten buvo.
o dieve... niekad to tooso nepamirsiu... taip graziai keturios panos eilute susedusios apsibliovem... pasiilgau ;*
Man irgi toks tūsas yra buvęs pasitaikęs... Oi nerealus vaizdas - įeina į kambarį vyresnysis drauges brolis, o mes visos žliumbiam dėl bernų, atsiskyrusios nuo kitų
Nuostabiausias toosas buvo siandien! Isvaziavau prie juros su keliom draugem, zinoma pasiemem 'keleta' bonkiu sidro, alaus ir trauktines. Vienu zodziu begeriant prisistate penki jaunuoliai, atsinese savo 'vaises', paleido muzona.. Karoce, labai linksma buvo. Iskyrus kelis incidentus, ivykusius 'siek tiek' padauginus alkoholio Ech... tuoj vemsiuD
Vienas plotas, kai buvo lb faini zmones. Kai sokau su vienu mielu berniuku, eeech, buvo nerealu
Paskui viena pjanke lauke (praeita penktadieni), lb fainai buvo, tik kad veliau su vaikinu susipykau, nes kazka girta jam pasakiau, ir iki siol nepamenu, ka DD
Dar praeita ketvirtadieni (atrodo), tiesiog sedejom gal kokie 6 zmones ant pievos, gerem, saldainius valgem, snekuciavomes. Veliau is tokiu bernu alu atiminejom, o jie ant musu purte lietu nuo medziu saku Paskui po medziu nuo letaus slepemes. Veliau slapi ejom namie... Tiesiog grazus vakaras
isimintiniausias, kai su draugem prisigerem labai daug vodkos, starkos, sidru ir visos susedusios klaikiai verkem del visokiu vyriskos lyties atstovu.. nerealu ten buvo.
neperseniausiai buwa labaj jega tusas... as mano geriausia drauge dar kelios mergos ir apie astuonis baxurus wisi gerem miske salata buwa a po to ka dar prisiminiau kajp namo gryzau slapia o kita diena atsibudau su nubrozdintajs keliais ir drauges pasakojo kajp lipau i medi ir iwiretau i upeli tada jega buwo
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. balandžio 18 d. 14:02:51
2008 m. vasario 23 d. 18:35:51
2006 m. liepos 19 d. 05:02:28
Andrius Mamontovas su žmona koridoriais vaikščiojo, Jonas ČEPULIS (tas metalistas iš "Dangaus" ) internetinei panai telefonu skyrė pasimatymą, ir galiausiai - DefLeppard - grįžtant namo. Įžymybės susirinko paklausyti įžymybės
2006 m. liepos 16 d. 20:50:08
ir man taip buvo... faina prisiminti. tik pas mane prie draugiu prisijunge dra draugfas vienas kuris prisigeres verke del to kad per pasaulio cempionata(aisku ne per si) jo komanda pralaimejo ir iskrito... ech kokie mas teda mazi buvom
2006 m. liepos 14 d. 11:09:44
isimintiniausias, kai su draugem prisigerem labai daug vodkos, starkos, sidru ir visos susedusios klaikiai verkem del visokiu vyriskos lyties atstovu..
ir man taip buvo... faina prisiminti. tik pas mane prie draugiu prisijunge dra draugfas vienas kuris prisigeres verke del to kad per pasaulio cempionata(aisku ne per si) jo komanda pralaimejo ir iskrito... ech kokie mas teda mazi buvom
2006 m. birželio 8 d. 22:14:30
isimintiniausias, kai su draugem prisigerem labai daug vodkos, starkos, sidru ir visos susedusios klaikiai verkem del visokiu vyriskos lyties atstovu..
o dieve... niekad to tooso nepamirsiu...
2006 m. birželio 8 d. 22:05:27
2006 m. birželio 8 d. 21:52:53
2006 m. birželio 8 d. 21:30:31
2006 m. birželio 8 d. 21:21:53
2006 m. birželio 6 d. 22:58:36
2006 m. birželio 6 d. 22:57:25
2006 m. gegužės 31 d. 18:39:56
2006 m. gegužės 31 d. 18:27:22
Paskui viena pjanke lauke (praeita penktadieni), lb fainai buvo, tik kad veliau su vaikinu susipykau, nes kazka girta jam pasakiau, ir iki siol nepamenu, ka
Dar praeita ketvirtadieni (atrodo), tiesiog sedejom gal kokie 6 zmones ant pievos, gerem, saldainius valgem, snekuciavomes. Veliau is tokiu bernu alu atiminejom, o jie ant musu purte lietu nuo medziu saku
2006 m. gegužės 27 d. 18:07:39
2006 m. gegužės 19 d. 23:37:59
2005 m. spalio 14 d. 18:51:53
O man tai patiko vienas renginukas, kur Genius_loci įkalus apie ugnį šoko... Nepakartojamai ekstremalus vaizdas...
Oi.. Ir vos plaukų neprarado..
2005 m. spalio 13 d. 15:31:33
2005 m. spalio 13 d. 11:38:16
Mano įsimintiniausias buvo 7klasej kaledu proga, turbūt dėl to, nes visi buvom dar vaikai..
2005 m. spalio 13 d. 10:04:32