na isimintini man visi tusai,manau visiem pats isimintiniausias kai jie pirma kart nusigere,na stai ir dar viena toki turiu,kai susipazinau su savo pirmaja meile...
bet nepasakosiu, nes tai pazemintu mano oruma ir ateityje uzkirstu kelia mano tolesniam sklandziam gyvenimui. Todel per daug nepolemizuojant sia tema as prieinu prie isvados, kad vis delto toosai yra gerai (megstu nusisneket) ;]~
eem prisimenu wiena toki....shiaip ten nlb panashu i tusa....greichiau pasisedejima su draugais ir pazhistamais mano namuose...( + truputis alhoholio...) bet buwo nerealiai smagu!...
xa as atsimenu buvom girti visiskai ir atsistoje balkone metem butelius i priesais esancio namo langus(!!!!) kas pataikys ..siaubas.. o wiena drauge norejo wemti, tulikas uzimtas, iki apacios tingejo eiti, tai mazdaug atsisedo ir lauke, bet nebesulauke, priweme ant grindu prie tuliko....
p.s. zinau labai slykstu, bet deja sitas isimintiniausias
geriausias buvo gal tada kada ji praleidau su geriausiom draugem...
vien panos, bet buvo unreal... gasdinom miesteli...
tai turbut nauji metai pas drauga nujai nupirktamute kuriame pilnu tempu vyko remontas, sokiai ant betono - pliku grindu, valgiai ir gerimai ant darbastaliu, miegas jei toks buvo ant gultu - kareiviku, vienam gulte keli mones, buvo nerelu.Ir dar kaimynu protestai visa nakti, ir t.t.
Jau kazkaip kelintas tusas nieko negeriu. Manau, kad geriausias tusas buvo praeitas mano gimtadienis ir pas mano drauga sode. Ten nedaug gerem,bet siaip - silti prisiminimai. Tada buvo geguzes salnos naktimis, tai mes prie zidinio keturiese taip fainai nakti praleidom
Jasi > gerta nebuvo daug...na gerai,gal ir daug,bet ne tiek,kad asfalta shlifuochiau...mirtis del to,kad ir vieta ir programa ir visa kita buvo puikiai suplanuota ir ivykdyta...uzh ka reikejo paklot 120lt bet verta buvo...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. balandžio 19 d. 11:40:49
2005 m. balandžio 8 d. 17:49:18
bet nepasakosiu, nes tai pazemintu mano oruma ir ateityje uzkirstu kelia mano tolesniam sklandziam gyvenimui. Todel per daug nepolemizuojant sia tema as prieinu prie isvados, kad vis delto toosai yra gerai
2005 m. balandžio 3 d. 11:59:40
2005 m. kovo 22 d. 18:47:43
p.s. zinau labai slykstu, bet deja sitas isimintiniausias
2005 m. vasario 26 d. 18:54:16
papasakociau...bet neprisimenu... bet kai paklausiau... tai ne jis negeriausias... nes kol man viska pasakojo svelniai tarent braskese sedejau...
geriausias buvo gal tada kada ji praleidau su geriausiom draugem...
vien panos, bet buvo unreal... gasdinom miesteli
2005 m. vasario 26 d. 18:38:10
2004 m. gruodžio 20 d. 15:23:30
2004 m. lapkričio 16 d. 15:32:15
2004 m. lapkričio 12 d. 21:07:34
2004 m. spalio 29 d. 22:23:00
2004 m. spalio 26 d. 15:47:07
2004 m. spalio 24 d. 23:17:02
2004 m. spalio 24 d. 22:57:46
naujoku isventinimas
2004 m. spalio 18 d. 00:11:04
2004 m. spalio 16 d. 20:41:09
2004 m. spalio 16 d. 20:38:23
taigi kokiame nerealiausiame tuse esate buve?
to kurio nepamenu
2004 m. spalio 12 d. 11:32:52
zmones nesnauskit-linksminkites kol galit
2004 m. spalio 12 d. 10:44:20
2004 m. spalio 11 d. 14:21:06
2004 m. spalio 10 d. 20:52:08