Rozyte_ rašė: beje - ir baikit cia pyktis!!! kur tik uzesi y kokia nors tema, tai ir prisikaitysi pykciu ir isplesto lietuviu k. zodyno... uzknisa mane kai kuriu, kai taip daro.....fu kaka XD D
Rozyte_ rašė: bet ant bad romance sikti nenoreciau...;/ xD
Rozyte_ rašė: man ji niekad nepatiko...;/
O viso šito į vieną pasisakymą sutalpinti nenorėtum? Tiksliau - nenorejai?
Nematau prasmės rašyti tris trumpučius komentarus iš eilės.
Nebent kad padidinti komentarų skaičių
Ir dar - vieta pyktis tikrai netinka, bet nediskutuojant visiems išsprūsta kai kertasi nuomonės, todėl reikia mokytis gerbti ir kitų mėgiamą muziką, kad ir kaip ji nepatiktų.
Aš asmeniškai nieko prieš Lady GaGa neturiu, nesu jos fanė, nes kompiuteryje turiu tris klipus ir kairtais kai norisi tokio lengvo kažko su įspūdingais kostiumais, tada ir pasižiūriu, nes kostiumai ir choreagrafija yra tiesiog pritrenkiantys
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
beje - ir baikit cia pyktis!!! kur tik uzesi y kokia nors tema, tai ir prisikaitysi pykciu ir isplesto lietuviu k. zodyno... uzknisa mane kai kuriu, kai taip daro.....fu kaka XD D
MrEko rašė: Prisipazinsiu klipas nustebino... Po visu tu Poker face ir paparazzi, galvojau kad jau negali but blogiau, ... klydau, oi kaip klydau ... pasirodo gali ...
siuo metu paparazzi duociau 2 vieta po bad romance jos geriausiu klipu eileje, bet kam gi as cia ausinu burna ir kam cia ka bandau irodyti? fantazijos ir jokio polekio neturinciam/-iai alytiskei/-iui? gal apsieisiu...
Vieniem patinka Gaga kitiem ne, vieniem patinka Alytus kitiem ne ... visaip buna. As tik nesuprantu ko tu nervuojiesi ir koks tau skirtumas kam kas patinka, tuo labiau nepazystamam zmogui ? Suprantu kad kitu izeidinejimai grynas lietuviskas bruozas, bet nuo ju tik pats kvailai pasirodai. As tiesiai sviesiai pasakiau savo nuomone apie Gaga ir jos muzika.. ir nei vieno komentatoriaus nebandziau ivardint be fantazijos, is netinkamo miesto ar dar blogiau ...
Pagal tai turėčiau suprasti, kad visi alytiškaii yra žmonės be polėkio ir fantazijos??
Ir taip tikrai nėra "tik tarp kitko" pasakyti žodžiai..
Dėl šio klipo tai mačiau, žiūrėjau, na visai nieko, manau geriau nei visos tos rihanos ir britnės
Lady GaGa klipuose galima pamatyti įdomių kostiumų, choreografijos, manau kad ji pati yra gana išradinga šia linkme.
Prieš kritikuodama visada pagalvoju ar pati bent sugebėčiau sugalvoti kažką panašaus, šiuo atveju - tikrai ne. O kiekvieną detalę, kostiumus ir žingsnius visgi reikia apmąstyti prieš filmuojant, kad jie derėtų ir prie muzikos ir prie pačios atlikėjos, taigi nieko bloga pasakyti negaliu
Nors ir nesu Lady GaGa gerbėja, bet gerbiu ją už tai, kad sugeba pritraukti milijonų dėmesi beveik (arba visai) nedemonstruodama išvirtusių iš iškirpčių papų ir užpakalių kraipymų
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. kovo 2 d. 21:15:33
beje - ir baikit cia pyktis!!! kur tik uzesi y kokia nors tema, tai ir prisikaitysi pykciu ir isplesto lietuviu k. zodyno... uzknisa mane kai kuriu, kai taip daro.....fu kaka XD
bet ant bad romance sikti nenoreciau...;/ xD
man ji niekad nepatiko...;/
O viso šito į vieną pasisakymą sutalpinti nenorėtum? Tiksliau - nenorejai?
Nematau prasmės rašyti tris trumpučius komentarus iš eilės.
Nebent kad padidinti komentarų skaičių
Ir dar - vieta pyktis tikrai netinka, bet nediskutuojant visiems išsprūsta kai kertasi nuomonės, todėl reikia mokytis gerbti ir kitų mėgiamą muziką, kad ir kaip ji nepatiktų.
Aš asmeniškai nieko prieš Lady GaGa neturiu, nesu jos fanė, nes kompiuteryje turiu tris klipus ir kairtais kai norisi tokio lengvo kažko su įspūdingais kostiumais, tada ir pasižiūriu, nes kostiumai ir choreagrafija yra tiesiog pritrenkiantys
2010 m. vasario 28 d. 18:38:26
2010 m. vasario 28 d. 18:36:43
2010 m. vasario 28 d. 18:36:02
2010 m. vasario 10 d. 15:04:22
Prisipazinsiu klipas nustebino... Po visu tu Poker face ir paparazzi, galvojau kad jau negali but blogiau, ... klydau, oi kaip klydau ... pasirodo gali ...
siuo metu paparazzi duociau 2 vieta po bad romance jos geriausiu klipu eileje, bet kam gi as cia ausinu burna ir kam cia ka bandau irodyti? fantazijos ir jokio polekio neturinciam/-iai alytiskei/-iui? gal apsieisiu...
Vieniem patinka Gaga kitiem ne, vieniem patinka Alytus kitiem ne ... visaip buna. As tik nesuprantu ko tu nervuojiesi ir koks tau skirtumas kam kas patinka, tuo labiau nepazystamam zmogui ?
Pagal tai turėčiau suprasti, kad visi alytiškaii yra žmonės be polėkio ir fantazijos??
Ir taip tikrai nėra "tik tarp kitko" pasakyti žodžiai..
Dėl šio klipo tai mačiau, žiūrėjau, na visai nieko, manau geriau nei visos tos rihanos ir britnės
Lady GaGa klipuose galima pamatyti įdomių kostiumų, choreografijos, manau kad ji pati yra gana išradinga šia linkme.
Prieš kritikuodama visada pagalvoju ar pati bent sugebėčiau sugalvoti kažką panašaus, šiuo atveju - tikrai ne. O kiekvieną detalę, kostiumus ir žingsnius visgi reikia apmąstyti prieš filmuojant, kad jie derėtų ir prie muzikos ir prie pačios atlikėjos, taigi nieko bloga pasakyti negaliu
Nors ir nesu Lady GaGa gerbėja, bet gerbiu ją už tai, kad sugeba pritraukti milijonų dėmesi beveik (arba visai) nedemonstruodama išvirtusių iš iškirpčių papų ir užpakalių kraipymų
2010 m. vasario 7 d. 21:04:57
2010 m. vasario 7 d. 11:26:11
2010 m. vasario 6 d. 22:51:23
Rytoj choru karuose mano miestas uždainuos. Gaga ulilia, go Panevežys...
niekada nebalsuoju tokio pobudzio transliacijose, taciau sia savaite balsa atidaviau paneveziui
2010 m. vasario 5 d. 19:58:31
2010 m. vasario 5 d. 16:44:58
2010 m. vasario 5 d. 16:18:28
bet dabar nei daina nei klipas is saves debile padare ir tiek!
2010 m. sausio 5 d. 13:25:44
2010 m. sausio 2 d. 20:32:29
2010 m. sausio 2 d. 20:31:35
2010 m. sausio 2 d. 20:31:33
Daina nepavadinčiau... O klipas tai iš viso mėšlo krūva. Be skonio ir atiliaus ta lady krapas xD
Ir dar kokį stilių turi. Esi mačius ką nors panašaus?
2010 m. sausio 2 d. 20:27:54
2010 m. sausio 2 d. 18:48:05
2010 m. sausio 2 d. 17:41:35
2010 m. sausio 2 d. 15:52:08
2009 m. lapkričio 17 d. 17:05:55