LoseControl rašė: Na taip, bet aš taip šlykščiai neįžeidinėju bet ko, su kuo nuomonė nesutampa.
Jautrūs labai žmonės ar kaip čia?
Aišku, išsireiškė arogantiškai gan (bet lyg nežinotum, su kuo reikalą turi), tačiau žodis šlykščiai - per stipriai šįkart.
LoseControl rašė: Buvo gal keli kartai. Pirmas, tai tas '(no offence)' buvo su labai dideliu sarkazmu, antras, tai iš pradžių maniau, kad tas žmogus didelę nesąmonę parašė (ir dar vis taip manau), tik atsiprašiau, nes vėliau, po kelių mėnesių, nuomonė su tuo žmogum pradėjo sutapti ir aš jį pradėjau gerbti, bet ne taip:
Kvailas alytiškis. A, beje, nenorėjau įžeisti.
Hm ,nepamenu aš šitų, kitą atvejį pamenu.
Nesvarbu. Tik šiaip pastebėjimas buvo
Nai nai nai.
Prisimenu ir patsai kažką įžeidžiančio parašęs vėliau sakei "no offence".
Hm?
Buvo gal keli kartai. Pirmas, tai tas '(no offence)' buvo su labai dideliu sarkazmu, antras, tai iš pradžių maniau, kad tas žmogus didelę nesąmonę parašė (ir dar vis taip manau), tik atsiprašiau, nes vėliau, po kelių mėnesių, nuomonė su tuo žmogum pradėjo sutapti ir aš jį pradėjau gerbti, bet ne taip:
mechanical_animal rašė: koks tu juokingas/-a ;] alytaus paminejima pats/-i supratai kaip izedima? netinkamas miestas? hm tokie nereikalingi kompleksai tikiuosi netrukdys ateityje bet aciu uzh nuomone, sveikinu - sulauke dar naujesnio jos singlo tu isitikinsi kad gali buti net kazkas dar blogesnio uzh bad romance ;]
o kaip tada "vilniete/-i "suprast ta tavo sakini : " fantazijos ir jokio polekio neturinciam/-iai alytiskei/-iui? " ir ta butent pabrezima alytiskei/-iui.. ?
koks tu juokingas/-a ;] alytaus paminejima pats/-i supratai kaip izedima? netinkamas miestas? hm tokie nereikalingi kompleksai tikiuosi netrukdys ateityje bet aciu uzh nuomone, sveikinu - sulauke dar naujesnio jos singlo tu isitikinsi kad gali buti net kazkas dar blogesnio uzh bad romance ;]
MrEko rašė: Prisipazinsiu klipas nustebino... Po visu tu Poker face ir paparazzi, galvojau kad jau negali but blogiau, ... klydau, oi kaip klydau ... pasirodo gali ...
siuo metu paparazzi duociau 2 vieta po bad romance jos geriausiu klipu eileje, bet kam gi as cia ausinu burna ir kam cia ka bandau irodyti? fantazijos ir jokio polekio neturinciam/-iai alytiskei/-iui? gal apsieisiu...
Vieniem patinka Gaga kitiem ne, vieniem patinka Alytus kitiem ne ... visaip buna. As tik nesuprantu ko tu nervuojiesi ir koks tau skirtumas kam kas patinka, tuo labiau nepazystamam zmogui ? Suprantu kad kitu izeidinejimai grynas lietuviskas bruozas, bet nuo ju tik pats kvailai pasirodai. As tiesiai sviesiai pasakiau savo nuomone apie Gaga ir jos muzika.. ir nei vieno komentatoriaus nebandziau ivardint be fantazijos, is netinkamo miesto ar dar blogiau ...
Jos klipai tokie labai gagiški. Ji man asmeniškai pati nepatinka, kažkokia, ir muzikos jos nemėgstu, bet klipas šitas visai nieko. Šokiai tikrai galėjo būti geresni, bet juk ne jie čia, galų gale, esmė. matosi, kad dirbta, ne šiaip 'belekaip' 'beleką'. Keliu nykštį į viršų.
MrEko rašė: Prisipazinsiu klipas nustebino... Po visu tu Poker face ir paparazzi, galvojau kad jau negali but blogiau, ... klydau, oi kaip klydau ... pasirodo gali ...
siuo metu paparazzi duociau 2 vieta po bad romance jos geriausiu klipu eileje, bet kam gi as cia ausinu burna ir kam cia ka bandau irodyti? fantazijos ir jokio polekio neturinciam/-iai alytiskei/-iui? gal apsieisiu...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. lapkričio 17 d. 16:31:39
Na taip, bet aš taip šlykščiai neįžeidinėju bet ko, su kuo nuomonė nesutampa.
Jautrūs labai žmonės ar kaip čia?
Aišku, išsireiškė arogantiškai gan (bet lyg nežinotum, su kuo reikalą turi), tačiau žodis šlykščiai - per stipriai šįkart.
2009 m. lapkričio 17 d. 16:29:59
2009 m. lapkričio 17 d. 16:27:29
Buvo gal keli kartai. Pirmas, tai tas '(no offence)' buvo su labai dideliu sarkazmu, antras, tai iš pradžių maniau, kad tas žmogus didelę nesąmonę parašė (ir dar vis taip manau), tik atsiprašiau, nes vėliau, po kelių mėnesių, nuomonė su tuo žmogum pradėjo sutapti ir aš jį pradėjau gerbti, bet ne taip:
Hm ,nepamenu aš šitų, kitą atvejį pamenu.
Nesvarbu. Tik šiaip pastebėjimas buvo
2009 m. lapkričio 17 d. 16:25:14
Iš pradžių įžeidi (arba bandai įžeisti), o po to parašai 'nieko asmeniško'. Taktiškumo viršūnė
Nai nai nai.
Hm?
2009 m. lapkričio 17 d. 16:15:38
Iš pradžių įžeidi (arba bandai įžeisti), o po to parašai 'nieko asmeniško'. Taktiškumo viršūnė
Nai nai nai.
Hm?
2009 m. lapkričio 17 d. 16:14:05
2009 m. lapkričio 17 d. 16:07:21
2009 m. lapkričio 17 d. 11:45:55
koks tu juokingas/-a ;] alytaus paminejima pats/-i supratai kaip izedima? netinkamas miestas? hm tokie nereikalingi kompleksai tikiuosi netrukdys ateityje
o kaip tada "vilniete/-i "suprast ta tavo sakini : " fantazijos ir jokio polekio neturinciam/-iai alytiskei/-iui? " ir ta butent pabrezima alytiskei/-iui.. ?
2009 m. lapkričio 17 d. 10:52:27
2009 m. lapkričio 17 d. 09:01:40
Prisipazinsiu klipas nustebino... Po visu tu Poker face ir paparazzi, galvojau kad jau negali but blogiau, ... klydau, oi kaip klydau ... pasirodo gali ...
Vieniem patinka Gaga kitiem ne, vieniem patinka Alytus kitiem ne ... visaip buna. As tik nesuprantu ko tu nervuojiesi ir koks tau skirtumas kam kas patinka, tuo labiau nepazystamam zmogui ?
2009 m. lapkričio 16 d. 22:11:38
2009 m. lapkričio 16 d. 22:03:29
2009 m. lapkričio 16 d. 21:28:29
2009 m. lapkričio 16 d. 21:19:03
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 16 d. 21:08:04
2009 m. lapkričio 16 d. 20:29:31
2009 m. lapkričio 16 d. 20:18:57
2009 m. lapkričio 16 d. 20:08:37
2009 m. lapkričio 16 d. 20:01:21
2009 m. lapkričio 16 d. 19:13:01
Prisipazinsiu klipas nustebino... Po visu tu Poker face ir paparazzi, galvojau kad jau negali but blogiau, ... klydau, oi kaip klydau ... pasirodo gali ...