Keistokas vokalas. Na, Paradise Lost versija šimteriopai pralenkia originalą šį kartą...
Nesutinku. Paradise Lost nors labai gerai iš instrumentinės pusės išpildė dainą, tačiau čia viena iš tų dainų, kur kad ir kiek tamsus metalistas būtum, bet nepasieksi originalioje versijoje spinduliuojančios gelmės. Ritmo-boso monotonija ir kontrastas tarp žemo sintezatoriaus tono ir falsetinio vokalo įveda tiek daug tamsumos, egzistencializmo ir keistumo į šią dainą.
Bet kažkaip su koveriais būna taip, kad tau limpa geriau toji versija, kurią išgirsti pirmiausia. Spėju, kad pirmiau išgirdai Paradise Lost versiją, o po to buvo sunku priprast prie originalo. Tai man šiuo atveju atvirkščiai — aš originalo atsiklausiau pakankamai ir jį prisijaukinau.
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
2019 m. gruodžio 16 d. 16:56:15
Nesutinku. Paradise Lost nors labai gerai iš instrumentinės pusės išpildė dainą, tačiau čia viena iš tų dainų, kur kad ir kiek tamsus metalistas būtum, bet nepasieksi originalioje versijoje spinduliuojančios gelmės. Ritmo-boso monotonija ir kontrastas tarp žemo sintezatoriaus tono ir falsetinio vokalo įveda tiek daug tamsumos, egzistencializmo ir keistumo į šią dainą.
Bet kažkaip su koveriais būna taip, kad tau limpa geriau toji versija, kurią išgirsti pirmiausia. Spėju, kad pirmiau išgirdai Paradise Lost versiją, o po to buvo sunku priprast prie originalo. Tai man šiuo atveju atvirkščiai — aš originalo atsiklausiau pakankamai ir jį prisijaukinau.
2017 m. rugpjūčio 21 d. 15:11:08
Keistokas vokalas. Na, Paradise Lost versija šimteriopai pralenkia originalą šį kartą...
2012 m. kovo 31 d. 21:17:02
kažkada buvo gay-anthem..