Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pinigai ar Gyvenimas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
TakeYourTime
2011 m. balandžio 20 d. 00:49:27
k_b rašė:
Diskutuot nediskutavę, bet face it:

https://img.ffffound.com/static-data/assets/6/45f3d88c8440b9f88f6aebc5fd4bf264765fc04a_m.jpg

sad but true

Atsakyti
metal4ewer
2011 m. balandžio 19 d. 18:46:40
nu.... is dalies.... pinigai ir yra gyvenimas svarbu viskas su saiku

Atsakyti
k_b
2009 m. lapkričio 24 d. 12:13:56
Diskutuot nediskutavę, bet face it:

https://img.ffffound.com/static-data/assets/6/45f3d88c8440b9f88f6aebc5fd4bf264765fc04a_m.jpg

2009 m. lapkričio 23 d. 23:02:55
Ji_Kvepuoja rašė:
Nu jei pinigų ant cigariukų užteks, tai pinigai .

teisingas mastymas

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
The_Wicked_One
2009 m. lapkričio 23 d. 23:01:05
jei teisingai supratau tamstos klausimą, o tai būtų "daug pinigų ar asmeninė laimė" tai rinkčiausi, be abejonės, pastarąją. pinigai gerai, kai jų yra, kai yra daug, taip apt nėra blogai, bet kas iš tų piinigų, jei nelaimingas sėdi. ir šiaip, net sakiau kažkam, jei neįstosiu ten kur noriu, šausiu kur nors savanoriaut.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. lapkričio 23 d. 16:24:01
Nu jei pinigų ant cigariukų užteks, tai pinigai .

2009 m. lapkričio 23 d. 16:22:03
Žiūrint kiek pinigų.

2009 m. lapkričio 22 d. 19:45:44
Taip nebūtinai būna, net negalima sakyti, kad dažniausiai, nes tik per filmus tokie būna pavaizduoti. Priedo, milijonierius gali susirasti kitų draugų milijonierių

Atsakyti
Crazyz
2009 m. lapkričio 22 d. 19:21:09
LoseControl rašė:
Bet visgi tai irgi nerealu - vien todėl, kad tu esi milijonierius, kad turi daug pinigų, nereiškia, kad visi tavo draugai yra papirkti ir kad jie netikri, arba kad tu esi išsižadėjęs meilės.

sakau, kad visokių atvejų būna. O šiaip dažniausiai milijonierių draugai yra tie, kurie kaip čia pasakius padlaižiauja ;]

Atsakyti
LoseControl
2009 m. lapkričio 22 d. 18:08:50
Bet visgi tai irgi nerealu - vien todėl, kad tu esi milijonierius, kad turi daug pinigų, nereiškia, kad visi tavo draugai yra papirkti ir kad jie netikri, arba kad tu esi išsižadėjęs meilės.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. lapkričio 22 d. 17:49:16
Manau čia visi rašys gyvenimą, bet realybėje dažnai patys to nesuvokdami renkamės pinigus

2009 m. lapkričio 22 d. 17:47:05
as rinkciausi gyvenima

Atsakyti
Crazyz
2009 m. lapkričio 22 d. 17:41:10
Na, tada šitaip, ką rinktumėtės pinigus (geras darbas, daugiau nieko nematai, tik daugybę pinigų ir keturias sienas bei prabangą, išsižadėjimas meilės, netikri draugai) ar gyvenimą (su tiek pinigų, kiek užtenka pragyventi ir pasilinksminimams, ir pnš. , antroji pusė, tikra meilė, gyveni dėl savęs, žinoma, jei neturi antrosios pusės, nors yra visokių atvejų, mėgaujasi gamtos teikiamomis linksmybėmis...)

Atsakyti
Blackened
2009 m. lapkričio 22 d. 14:14:04
Crazyz rašė:
mane sunku suprasti.

Gilus žmogus esi, Crazy.
Kur čia mums tave suprasti.

2009 m. lapkričio 22 d. 14:05:46
Na, aš ne pats sugalvojau šį klausimą, o išgirdau filme ir man jis pasirodė toks reikšmingas ;]

Black>Na, aš sutinku su jūsų visų nuomonėmis ;] tik galbūt aš neišreiškiu to, ką noriu pasakyti ;] mane sunku suprasti.

Atsakyti
LoseControl
2009 m. lapkričio 22 d. 13:57:11
Na taip, aš šiaip pajuokavau, bet visiškai sutinku su Blackened. Reikia turėti pinigų, nedaug, kad galėtum pragyventi, o tada (jei nėra kitokių problemų) ir gyvenimas gražus bus.

Atsakyti
Blackened
2009 m. lapkričio 22 d. 13:51:22
Žinoma, ne visiems mums suprast išmintingojo Crazyz
Jeigu formuluoji klausimą, tai formuluok jį taip, kad būtų aišku ką nori pasakyti. Pasakymas "Pinigai ar gyvenimas jau savaime rodo, kad šitie dalykai yra supriešinami ir tarsi atskiriami vienas nuo kito. Beje, ką tu nori pasakyti tuo "gyvenimas" irgi lieka neaišku. Nes pinigai, kaip ir nurodė daugelis atsakiųsiųjų yra gyvenimo dalis. Tai gal reikėjo klausti kas yra svarbiau/geriau: gyventi turint daug pinigų, tačiau nesugebėti džiaugtis gyvenimu ar atvirkščiai.
O šiaip, manau tiek latras, tiek aš atsakėm į tamstos klausimą taip, kaip ir norėjai. Kaip manai?

2009 m. lapkričio 22 d. 13:49:30
Tokie žmonės dažniausia būna vieniši ir tada jiems darbas tampa kaip atgaiva..
Aišku būna ir atvirkščiai,kad norėdamas uždirbti daug pinigų dėl kažko..Žmogus pamiršta apie kitokį gyvenimą,nebemato nieko..Tik kaip uždirbti juos. Ir kol jokių kaip ir problemų nėra..Tol jie laimingi būna. Bet šis džiaugsmas greit baigiasi..

2009 m. lapkričio 22 d. 13:37:19
žmogai, nesupratote.
Žinoma, kad be pinigų vargiai įsiversi gyvenime, bet būna tokių žmonių ir jų gana daug, ypač turtingose šalyse, kur didelę dalį savo gyvenime praleidžia ofisuose ar dangoraižiuose dirbdami savo darbą, kad uždirbtų kuo daugiau pinigų, jie kitokio gyvenimo ir nepažįsta, nemato paprastumo, nuoširdumo, menkiausių dalykų šiame pasaulyje.
Oj, čis gali rašyti ir rašyti, ne visiems suprasti;]

Atsakyti
Blackened
2009 m. lapkričio 22 d. 13:33:16
Vargu, ar galima šitus du dalykus taip kategoriškai atskirti vieną nuo kito. Ypač, šiais laikais.
Daug pinigų gali sugadinti žmogų, jei jis nemokės su jais elgtis. O jei pinigų nėra arba jų nuolat trūksta - amžinas stresas ir vargas.
Todėl geriausia jų turėti nei per daug, nei per mažai - tiek, kad galėtum gyventi savęs nevaržydamas, bet tuo pačiu suvoktum, kad ne piniginės storis ir banko sąskaitos dydis yra svarbiausia.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Velnio Akmuo / Devil Stone Velnio Akmuo / Devil Stone
8,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

00:14 - 4Blackberry
Tiesiog negali palikti svetainės, kad būtų tvarka...
00:14 - 4Blackberry
Būtų laimėjusios Olialia pupytės, jei nebūčiau uždėjus "like" ant kito dainos ):
00:05 - 4Blackberry
Na vakar atsinaujino naršyklė, bet ar dėl to čia taip?
00:05 - 4Blackberry
Kažką chimičinau anksčiau, jo, bet lygtais dar vakar buvo kitaip. Tai nesuprasi, kur tiesa slypi.
00:02 - edzkaa1
Gal prisiloginai prie Spotify toj naršyklėj ar atnaujinai cookies? Šiaip tai normaliai prisiloginus ir turėtų visa daina groti..
00:01 - einaras13
Jau man rods keli mėnesiai nebe previews, o pilni įrašai. Bent jau man.
23:37 - 4Blackberry
Galvojau, perklausysiu greitai dainas iš previews, kad jau nedaug laiko liko balsuoti, o še tau kad nori...
23:36 - 4Blackberry
Kas dabar čia nutiko su Spotify embeddais? Ar čia tik man, ar Spotify previews tapo nebe previews, o groja visą dainą nuo pradžios? Gal pačių Spotify vėl kokie nauji pakeitimai...
18:29 - einaras13
Labai nedaug info apie patį albumą, jo kažkodėl nei progarchives, nei Discogs nėra.
18:28 - einaras13
Vau, Alvydas čia neblogą fruktą iškniso. Net nuo kėdės pašokau pamatęs, kad 2024-ais Tarantula kažką išleido, juk jie po antro albumo 8-ojo dešimtmečio gale išsiskirstė. Bet, pasirodo, atsikūrė ir panaudojo seną demo medžiagą naujam albumui.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 261
  Iš viso užsiregistravę: 73699
  Naujausias narys: letargijas
  Šiandien apsilankė: 74139