teisingas mastymas
jei teisingai supratau tamstos klausimą, o tai būtų "daug pinigų ar asmeninė laimė" tai rinkčiausi, be abejonės, pastarąją. pinigai gerai, kai jų yra, kai yra daug, taip apt nėra blogai, bet kas iš tų piinigų, jei nelaimingas sėdi. ir šiaip, net sakiau kažkam, jei neįstosiu ten kur noriu, šausiu kur nors savanoriaut.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Taip nebūtinai būna, net negalima sakyti, kad dažniausiai, nes tik per filmus tokie būna pavaizduoti. Priedo, milijonierius gali susirasti kitų draugų milijonierių
LoseControl rašė: Bet visgi tai irgi nerealu - vien todėl, kad tu esi milijonierius, kad turi daug pinigų, nereiškia, kad visi tavo draugai yra papirkti ir kad jie netikri, arba kad tu esi išsižadėjęs meilės.
sakau, kad visokių atvejų būna. O šiaip dažniausiai milijonierių draugai yra tie, kurie kaip čia pasakius padlaižiauja ;]
Bet visgi tai irgi nerealu - vien todėl, kad tu esi milijonierius, kad turi daug pinigų, nereiškia, kad visi tavo draugai yra papirkti ir kad jie netikri, arba kad tu esi išsižadėjęs meilės.
Na, tada šitaip, ką rinktumėtės pinigus (geras darbas, daugiau nieko nematai, tik daugybę pinigų ir keturias sienas bei prabangą, išsižadėjimas meilės, netikri draugai) ar gyvenimą (su tiek pinigų, kiek užtenka pragyventi ir pasilinksminimams, ir pnš. , antroji pusė, tikra meilė, gyveni dėl savęs, žinoma, jei neturi antrosios pusės, nors yra visokių atvejų, mėgaujasi gamtos teikiamomis linksmybėmis...)
Na taip, aš šiaip pajuokavau, bet visiškai sutinku su Blackened. Reikia turėti pinigų, nedaug, kad galėtum pragyventi, o tada (jei nėra kitokių problemų) ir gyvenimas gražus bus.
Žinoma, ne visiems mums suprast išmintingojo Crazyz
Jeigu formuluoji klausimą, tai formuluok jį taip, kad būtų aišku ką nori pasakyti. Pasakymas "Pinigai ar gyvenimas jau savaime rodo, kad šitie dalykai yra supriešinami ir tarsi atskiriami vienas nuo kito. Beje, ką tu nori pasakyti tuo "gyvenimas" irgi lieka neaišku. Nes pinigai, kaip ir nurodė daugelis atsakiųsiųjų yra gyvenimo dalis. Tai gal reikėjo klausti kas yra svarbiau/geriau: gyventi turint daug pinigų, tačiau nesugebėti džiaugtis gyvenimu ar atvirkščiai.
O šiaip, manau tiek latras, tiek aš atsakėm į tamstos klausimą taip, kaip ir norėjai. Kaip manai?
Aišku būna ir atvirkščiai,kad norėdamas uždirbti daug pinigų dėl kažko..Žmogus pamiršta apie kitokį gyvenimą,nebemato nieko..Tik kaip uždirbti juos. Ir kol jokių kaip ir problemų nėra..Tol jie laimingi būna. Bet šis džiaugsmas greit baigiasi..
Žinoma, kad be pinigų vargiai įsiversi gyvenime, bet būna tokių žmonių ir jų gana daug, ypač turtingose šalyse, kur didelę dalį savo gyvenime praleidžia ofisuose ar dangoraižiuose dirbdami savo darbą, kad uždirbtų kuo daugiau pinigų, jie kitokio gyvenimo ir nepažįsta, nemato paprastumo, nuoširdumo, menkiausių dalykų šiame pasaulyje.
Oj, čis gali rašyti ir rašyti, ne visiems suprasti;]
Vargu, ar galima šitus du dalykus taip kategoriškai atskirti vieną nuo kito. Ypač, šiais laikais.
Daug pinigų gali sugadinti žmogų, jei jis nemokės su jais elgtis. O jei pinigų nėra arba jų nuolat trūksta - amžinas stresas ir vargas.
Todėl geriausia jų turėti nei per daug, nei per mažai - tiek, kad galėtum gyventi savęs nevaržydamas, bet tuo pačiu suvoktum, kad ne piniginės storis ir banko sąskaitos dydis yra svarbiausia.
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
Kaip ir va emoji aptarimas yra naudingas. Būtų įdomu sužinoti ir visų nuomonę apie juos, kad ir esamus, kas kokius mėgsta naudoti, arba kodėl nemėgsta.
Ne jokia segregracija, tiesiog būtų chaosas jei ne iki galo funkcionuojantis būtų pas visus iš karto. Yra ką galima pokalbių dėžutėje pasakyt, ir yra ko ne. Manau, vis tiek maloniau žinoti, kad kažkas išvis daroma, negi ne?
2011 m. balandžio 20 d. 00:49:27
Diskutuot nediskutavę, bet face it:
sad but true
2011 m. balandžio 19 d. 18:46:40
2009 m. lapkričio 24 d. 12:13:56
2009 m. lapkričio 23 d. 23:02:55
Nu jei pinigų ant cigariukų užteks, tai pinigai
teisingas mastymas
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 23 d. 23:01:05
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. lapkričio 23 d. 16:24:01
2009 m. lapkričio 23 d. 16:22:03
2009 m. lapkričio 22 d. 19:45:44
2009 m. lapkričio 22 d. 19:21:09
Bet visgi tai irgi nerealu - vien todėl, kad tu esi milijonierius, kad turi daug pinigų, nereiškia, kad visi tavo draugai yra papirkti ir kad jie netikri, arba kad tu esi išsižadėjęs meilės.
sakau, kad visokių atvejų būna. O šiaip dažniausiai milijonierių draugai yra tie, kurie kaip čia pasakius padlaižiauja ;]
2009 m. lapkričio 22 d. 18:08:50
2009 m. lapkričio 22 d. 17:49:16
2009 m. lapkričio 22 d. 17:47:05
2009 m. lapkričio 22 d. 17:41:10
2009 m. lapkričio 22 d. 14:14:04
mane sunku suprasti.
Gilus žmogus esi, Crazy.
Kur čia mums tave suprasti.
2009 m. lapkričio 22 d. 14:05:46
Black>Na, aš sutinku su jūsų visų nuomonėmis ;] tik galbūt aš neišreiškiu to, ką noriu pasakyti ;] mane sunku suprasti.
2009 m. lapkričio 22 d. 13:57:11
2009 m. lapkričio 22 d. 13:51:22
Jeigu formuluoji klausimą, tai formuluok jį taip, kad būtų aišku ką nori pasakyti. Pasakymas "Pinigai ar gyvenimas jau savaime rodo, kad šitie dalykai yra supriešinami ir tarsi atskiriami vienas nuo kito. Beje, ką tu nori pasakyti tuo "gyvenimas" irgi lieka neaišku. Nes pinigai, kaip ir nurodė daugelis atsakiųsiųjų yra gyvenimo dalis. Tai gal reikėjo klausti kas yra svarbiau/geriau: gyventi turint daug pinigų, tačiau nesugebėti džiaugtis gyvenimu ar atvirkščiai.
O šiaip, manau tiek latras, tiek aš atsakėm į tamstos klausimą taip, kaip ir norėjai. Kaip manai?
2009 m. lapkričio 22 d. 13:49:30
Aišku būna ir atvirkščiai,kad norėdamas uždirbti daug pinigų dėl kažko..Žmogus pamiršta apie kitokį gyvenimą,nebemato nieko..Tik kaip uždirbti juos. Ir kol jokių kaip ir problemų nėra..Tol jie laimingi būna. Bet šis džiaugsmas greit baigiasi..
2009 m. lapkričio 22 d. 13:37:19
Žinoma, kad be pinigų vargiai įsiversi gyvenime, bet būna tokių žmonių ir jų gana daug, ypač turtingose šalyse, kur didelę dalį savo gyvenime praleidžia ofisuose ar dangoraižiuose dirbdami savo darbą, kad uždirbtų kuo daugiau pinigų, jie kitokio gyvenimo ir nepažįsta, nemato paprastumo, nuoširdumo, menkiausių dalykų šiame pasaulyje.
Oj, čis gali rašyti ir rašyti, ne visiems suprasti;]
2009 m. lapkričio 22 d. 13:33:16
Daug pinigų gali sugadinti žmogų, jei jis nemokės su jais elgtis. O jei pinigų nėra arba jų nuolat trūksta - amžinas stresas ir vargas.
Todėl geriausia jų turėti nei per daug, nei per mažai - tiek, kad galėtum gyventi savęs nevaržydamas, bet tuo pačiu suvoktum, kad ne piniginės storis ir banko sąskaitos dydis yra svarbiausia.