Vargu, ar galima šitus du dalykus taip kategoriškai atskirti vieną nuo kito. Ypač, šiais laikais.
Daug pinigų gali sugadinti žmogų, jei jis nemokės su jais elgtis. O jei pinigų nėra arba jų nuolat trūksta - amžinas stresas ir vargas.
Todėl geriausia jų turėti nei per daug, nei per mažai - tiek, kad galėtum gyventi savęs nevaržydamas, bet tuo pačiu suvoktum, kad ne piniginės storis ir banko sąskaitos dydis yra svarbiausia.
Tai, kad gyvenimas ir pinigai yra labai jau neisskiriami dalykai,parodyk man bent viena zmogu, kuris gyvena laimingai neturedamas pinigų. Tavo klausimo nelabai supratau, tipo jei pasirenki pinigus, tai tada netenki gyvenimo? Nelabai logiska^^
Pats pasisakydamas: ''aš asmeniškai ateityje rinkčiausi gyvenimą, o ne pinigus" tai pasakei visiska nesamone, kaip tu pragyvensi, žmogau, siais laikais be pinigų! Apsurdas..
na o as renkuosi abu! jei nera pinigu,tai tik vienas vargas,stresas ir t.t ir nebutinai zmogus su pinigais nelaimingas buna tokiu bet nemanau kad visi jau tokie nelaimingi kai ju kisenei ar piniginei metosi pinigai aisku uz pinigus laimes ar draugu nenusipirksi bet kai turi pinigu jauties saugesnis, ir gali garantuoti sau ir vaikam ateiti o tai svarbiau nei bet kas
Na, turėtų būti ir taip aišku viskas, nemanau, kad žmogus turintis daug pinigų, gerą darbą ir t.t. ir laimingas gyvenime, nors ir žmogus neturintis daug pinigų gali būti nelaimingas gyvenime.
Tačiau aš asmeniškai ateityje rinksiuosi gyvenimą, o ne pinigus.
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2009 m. lapkričio 22 d. 13:33:16
Daug pinigų gali sugadinti žmogų, jei jis nemokės su jais elgtis. O jei pinigų nėra arba jų nuolat trūksta - amžinas stresas ir vargas.
Todėl geriausia jų turėti nei per daug, nei per mažai - tiek, kad galėtum gyventi savęs nevaržydamas, bet tuo pačiu suvoktum, kad ne piniginės storis ir banko sąskaitos dydis yra svarbiausia.
2009 m. lapkričio 22 d. 13:16:42
2009 m. lapkričio 22 d. 13:10:57
Pats pasisakydamas: ''aš asmeniškai ateityje rinkčiausi gyvenimą, o ne pinigus" tai pasakei visiska nesamone, kaip tu pragyvensi, žmogau, siais laikais be pinigų! Apsurdas..
2009 m. lapkričio 22 d. 13:03:44
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 22 d. 12:54:24
Tačiau aš asmeniškai ateityje rinksiuosi gyvenimą, o ne pinigus.
2009 m. lapkričio 22 d. 12:29:34
2009 m. lapkričio 22 d. 12:09:21
Jei galite plačiau ;]