kai pasitaiso sveikata & materialinė gerovė, susitaikai su pana ir prisikvieti kūčią draugų. nieks nenabliūdalina, susitinki su giminėm ir kartu nuvažiuoji į bažnyčią, kai iš ryto keitiesi dovanom: daiktais ir suvenyrais, šaudo petardos visą dieną kiekvienoj gatvėj, kurioj tik eini.
kažkaip taip panašiai ir atitiko šios kalėdos, šventės mano lūkesčius. t.y. su kuriais žmonėm aš per metus gerai sutariau, taip man parėjo kaip kalėdinis, metų pabaigos atpildas. nelabai svarbu jau buvo: ar pinigai, ar restoranai, ar kelionės - visko gi dar bus!
kai pasitaiso sveikata & materialinė gerovė, susitaikai su pana ir prisikvieti kūčią draugų. nieks nenabliūdalina, susitinki su giminėm ir kartu nuvažiuoji į bažnyčią, kai iš ryto keitiesi dovanom: daiktais ir suvenyrais, šaudo petardos visą dieną kiekvienoj gatvėj, kurioj tik eini.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
su mandarinais, sedėjimu pas baba ir neturejimi ka veikt, daugiau nei įprasta žmoniu nuo kuriu man skauda galva. siaubas ne švente, bet kartais buna visai fainai, nes susitinku su puske, o tai buna daugiausiai du kartus pet metus.
Daug mandarinų, pilni namai svečių (kiekvienais metais privažiuoja , nes daug vietos pas mus) , bet kartais tai vargina. Bet man patinka , kad namai pilni Dar aišku su šiluma, dovanomis, artimaisiais. Tie žiemos vakarai skaitant knygą, o uz lango pusto Gražu , miela , bet nepatinka šaltis!
Turbut ne visada su paciais geriausiai dalykais, gal isties su "let it snow" kazkiek ,su kaledine eglute... Turbut su dovanomis, bet tikrai ne per labiausiai, o kazkodel i visada muzika labiausiai asocijuojasi, bet nebutinai kaledine...
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2014 m. sausio 1 d. 20:26:18
kažkaip taip panašiai ir atitiko šios kalėdos, šventės mano lūkesčius. t.y. su kuriais žmonėm aš per metus gerai sutariau, taip man parėjo kaip kalėdinis, metų pabaigos atpildas. nelabai svarbu jau buvo: ar pinigai, ar restoranai, ar kelionės - visko gi dar bus!
2013 m. gruodžio 8 d. 03:34:48
2013 m. birželio 4 d. 13:34:33
Vakar?
Nu tai čia skaitos kiekvienais metais vis anksčiau pradedam švęsti Kalėdas, jo? 
2013 m. birželio 4 d. 13:31:10
VAKAR mačiau coca-cola sunkvežimį kalėdinį :)
2013 m. birželio 4 d. 10:13:05
Mandarinai, eglutė, kalėdinė muzika, sniegas, krentantis už lango (nors ir ne kiekvienais metais), ir jaukumas...
2012 m. sausio 7 d. 12:26:51
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2012 m. sausio 7 d. 11:50:55
2012 m. sausio 6 d. 16:20:50
Jei musice: asocijuojas su daina: C.Isaak - Christmas On TV, klipu: B.Joel - She's Right On Time, albumu: The Moody Blues - Christmas;
o šiaip tai kaip visiems: su bažnyčia...
2010 m. liepos 13 d. 12:29:11
2010 m. liepos 13 d. 11:41:18
2010 m. liepos 12 d. 19:31:23
2010 m. gegužės 6 d. 22:03:27
2009 m. lapkričio 23 d. 14:09:15
2009 m. lapkričio 23 d. 13:06:22
2009 m. lapkričio 22 d. 20:43:41
2009 m. lapkričio 22 d. 20:01:27
2009 m. lapkričio 22 d. 19:56:14
Su kalėdiniu vynu,kalėdiniu alumi,kalėdiniu likeriu,kalėdiniu sidru,kalėdiniu midum,kalėdiniu šampanu,kalėdiniu viskiu,kalėdine degtine...
Is sito jusu pasisakymo galima suprasti kad jus alchoholikas arba norite pasakyti kad per kaledas viskas buna kalediniai
2009 m. lapkričio 22 d. 19:35:13
2009 m. lapkričio 22 d. 19:34:53
<...> maloniais kaimo berniukais <...>
Ot, išsiblaškius esu. Kiemo, ne kaimo
(čia matyt, nevalingai išreiškiau savo nuomonę apie savąjį miestą
2009 m. lapkričio 22 d. 19:32:41