is NBA 76ers krepsininkas: Iversonas, siaip as uz Ryta ir man patinka Jasaitis
Sometimes (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 10 d. 15:34:01
Pistons, dar Spurs... Krepšininkai - pirma Duncanas, tada Iversonas, o iš lietuvių Macas (man patinka Maco žaidimo būdas, o kad aš galėčiau taip išprovokuot baudas =) )...
Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck...
All he had was a PC and a childish dream in his heart...
Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart...
O Gustas tai tikras kopustas...
Please leave it alone - don't throw rocks at the throne - Jay-Z
Hey lil' soldier you ain't ready for war
MDP too strong for y'all
Vžno lol Sometimes malaletka teletabis lol =))))
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:44:04
2005 m. rugsėjo 19 d. 16:20:31
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2005 m. rugsėjo 10 d. 15:34:01
The singular of bitches is MDP... He's got screwed up, booed of just like his RnB B B... A kid with a hand in his pants thinkin' he's fuckin' rock... Grand rapper writin' songs to me, ain't a mo'fuck... All he had was a PC and a childish dream in his heart... Well fuck him, bullshit like his always fallin' apart... O Gustas tai tikras kopustas...
2005 m. rugsėjo 10 d. 15:24:48
2005 m. rugsėjo 10 d. 11:57:30
http://odb.tinkle.lt Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad stop with that childish shit, nigga I'm grown Please leave it alone - don't throw rocks at the throne - Jay-Z Hey lil' soldier you ain't ready for war MDP too strong for y'all Vžno lol Sometimes malaletka teletabis lol =))))
2005 m. rugsėjo 10 d. 11:54:11
2005 m. rugsėjo 10 d. 09:03:45
2005 m. rugsėjo 1 d. 19:37:27
2005 m. rugsėjo 1 d. 19:08:43
2005 m. rugpjūčio 31 d. 06:15:01
2005 m. rugpjūčio 30 d. 23:51:57
ir jasikevicius
2005 m. rugpjūčio 30 d. 23:34:49
2005 m. rugpjūčio 27 d. 20:17:10
2005 m. rugpjūčio 27 d. 19:59:26
Macijauskas.Macijauskas ir tik Macijauskas.
2005 m. rugpjūčio 12 d. 11:15:54
2005 m. rugpjūčio 12 d. 11:11:38
2005 m. rugpjūčio 12 d. 06:27:19
2005 m. liepos 29 d. 23:22:23
2005 m. liepos 29 d. 23:19:37
2005 m. liepos 29 d. 20:30:34
o zaidejas magic earvin johnson