The_dying_suol rašė: mieliausias zaidejas Macijauskas kodel? ne del zaidimo ar ko kito tiesiog grazus seip krepsiniu nesidomiu...todel komandos nepasakysiu visos jos man vienodos..~
Megstamiausia komanda - Kauno Zalgiris, megstamiausais zaidejas - Sarunas Jasikevicius.
NBA megstamiausia komanda - Philadelphia Sixers. Megstamiausias zaidejas - Allenas Iversonas.
Neesu uzkietejus krepsinio fane, bet daznai paziuriu. Kaip ir kikvienas vilniuje gyvenantis zmogeliukas sergu uz L. ryta =) Megiamiausio krepsininko nelabai turiu=) Nors ir siaip aisku, jei jau patenki i tokia komanda, reiskiasi zinai ka darai ir savo darba tikrai ismanai...
Nieko nera geriau uz lietuvos ringtine!!!!!!!!!!!!!!!Kai jie visi kartu-jie nenugalimi, jie svajoniu komanda, bet ir svajoniu komandai pasitaiko juodu dienuO jei uzsimineme apie zaidejus tai ti Saras, saras, saras!
o zaidejas...tai labai truksta man kazko kai l.rytas zaidzia- Siskausko ir Lucaso..pasiilgau ju...tai wa...
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2005 m. liepos 8 d. 15:10:18
zajdejas butu macijauskas arba jasikevicius, nes jie...nu jie super!!!
2005 m. gegužės 9 d. 16:31:19
2005 m. gegužės 9 d. 13:47:33
mieliausias zaidejas Macijauskas kodel? ne del zaidimo ar ko kito tiesiog grazus seip krepsiniu nesidomiu...todel komandos nepasakysiu visos jos man vienodos..
Macijauskas grazus??????
2005 m. gegužės 3 d. 13:58:19
2005 m. gegužės 3 d. 07:16:32
2005 m. gegužės 2 d. 11:46:15
2005 m. kovo 25 d. 09:56:43
2005 m. kovo 25 d. 09:11:21
NBA megstamiausia komanda - Philadelphia Sixers. Megstamiausias zaidejas - Allenas Iversonas.
2005 m. kovo 25 d. 02:16:58
NBA: Minnesota Timberwolves - Latrell Sprewel ar Sam Cassel
2005 m. sausio 16 d. 15:23:20
2005 m. sausio 7 d. 13:28:32
Zaidejas - Stephon Marbury, nes yra geras zmogus, aukoja labdarai, puikiai zaidzia ir kazkodel man atrodo idomus
2004 m. lapkričio 30 d. 13:36:29
2004 m. lapkričio 28 d. 16:21:35
2004 m. lapkričio 28 d. 15:43:45
2004 m. lapkričio 21 d. 17:07:41
T.Beard - Kauno "Zalgiris"
2004 m. lapkričio 19 d. 16:21:57
2004 m. lapkričio 14 d. 21:40:56
o zaidejas...tai labai truksta man kazko kai l.rytas zaidzia- Siskausko ir Lucaso..pasiilgau ju...tai wa...
2004 m. lapkričio 14 d. 00:25:13
2004 m. lapkričio 14 d. 00:12:07
2004 m. lapkričio 12 d. 21:22:43
tai savaime suprantam NEPTUNAS