Komanda: Vilniaus Lietuvos rytas. 1. Mano miesto ekipa 2. sergu ne del pergaliu ar istorijos kaip dauguma, o del saves.
zaidejas: R. Siskauskas. zaidzia taip kaip turi zaisti krepsininkas
Jo Lucas jau nebezaidzia ir aciu dievui jis gal ir graziai zaide bet levai viska gadindavo vaizduodamas dieva. House'as zymiai geriau.
Zalgiri laikykis, Rytas coming
Onka rašė: Man patinka aisku Zalgiris, bet Rytas tai... jie tiesiog nuostabus as visada uz juos. Gal taip yra nes esu vilniete...? net nezinau kodel, bet as uz juos. Gal todel kad ten Lucas zaidzia? jo turbut jau supratot , kad jis mano megstamaiusias zaidejas . Jis yra nuostabus zaidejas, stengiasi iki paskutiniuju ! Zaidzia labai pasiaukojanciai, ir visa laika yra toks energingas! Kiti zaidejai kartais turetu pasisemti is jo energijos ir imti pavyzdi.
nu jo, Lucas geras zaidejas ir man patinka, bet zalgiris turi tokiu ne viena!
Man patinka aisku Zalgiris, bet Rytas tai... jie tiesiog nuostabus as visada uz juos. Gal taip yra nes esu vilniete...? net nezinau kodel, bet as uz juos. Gal todel kad ten Lucas zaidzia? jo turbut jau supratot , kad jis mano megstamaiusias zaidejas . Jis yra nuostabus zaidejas, stengiasi iki paskutiniuju ! Zaidzia labai pasiaukojanciai, ir visa laika yra toks energingas! Kiti zaidejai kartais turetu pasisemti is jo energijos ir imti pavyzdi.
Zaidejas-Allen'as Iverson'as(myliu ) NBA komanda ''76ers''
mieliausias zaidejas Macijauskas kodel? ne del zaidimo ar ko kito tiesiog grazus seip krepsiniu nesidomiu...todel komandos nepasakysiu visos jos man vienodos..~
komandos: Kings ir Zalgiris, zaidejai: Stombergas (nezinau kaip paaiskinti savo jausmus, na tiesiog kai jis begioja aiksteje, mano akys daznai seka ji ir siaip juk jis puikus zaidejas) dar Songaila, Slanina (gaila, kad jo Sireika beveik neleido i aikste per olimpiada),Macijauskas, Iversonas, Stojakovicius, Mingas, Webberis ir daug kitu
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2004 m. lapkričio 12 d. 21:10:23
2004 m. lapkričio 4 d. 11:59:17
zaidejas: R. Siskauskas. zaidzia taip kaip turi zaisti krepsininkas
2004 m. lapkričio 1 d. 10:59:48
Is NBA - Philadelphijos 76 - ers, zaidejas - A. Iversonas!!
2004 m. lapkričio 1 d. 10:58:24
Is NBA - Philadelphijos 76 - ers, zaidejas - A. Iversonas!!
2004 m. spalio 30 d. 18:47:06
2004 m. spalio 26 d. 22:55:26
Zalgiri laikykis, Rytas coming
2004 m. spalio 25 d. 11:33:54
Įžaidėjas. Nu čia mano nuomonė.
2004 m. spalio 24 d. 21:17:08
2004 m. spalio 24 d. 17:54:07
Man patinka aisku Zalgiris, bet Rytas tai... jie tiesiog nuostabus as visada uz juos. Gal taip yra nes esu vilniete...? net nezinau kodel, bet as uz juos. Gal todel kad ten Lucas zaidzia? jo turbut jau supratot , kad jis mano megstamaiusias zaidejas
nu jo, Lucas geras zaidejas ir man patinka, bet zalgiris turi tokiu ne viena!
2004 m. spalio 24 d. 17:49:28
2004 m. spalio 23 d. 21:54:02
2004 m. spalio 22 d. 20:50:16
2004 m. spalio 20 d. 18:43:14
2004 m. spalio 17 d. 19:13:01
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2004 m. spalio 16 d. 20:34:50
Lietrytis nors manau, kad sezonas po sezono komanda tik silpnes
2004 m. spalio 16 d. 17:31:37
2004 m. spalio 15 d. 19:08:45
2004 m. spalio 14 d. 14:54:56
2004 m. spalio 4 d. 19:55:51
Kobe Bryant & LA
2004 m. spalio 4 d. 14:19:15