Kai tik galiu-pažiūriu.Labai gera juos žiūrėti.
Beje man ir būtų įdomu ežiuką rūke pamatyti,nes prieš kokius metus laikraštį skaičiau,kad jis paskelbtas geriausiu filmuku ar kaip ten,tai įdomu pasidarė.
man patinka ta animacija...tie zmogeliukai...tokie mieli...geri...nerialus galima ziureti ir ziureti...atsimenu viena multika kuri ziuredavau mazesne...taj apie mergaite labi netvarkinga...ir kaj is jos visi rubai isbegiojo...kch...idomus buvo...tiksliau nerialus...
deja is vaikystes kiek miglotai prisimenu, matyt per velai gimiau, na bet su malonumu ziuriu tuos senus rusiskus (ir ne tik ) filmukus... nepalyginsi su dabartine drakonu kova ar pan, tokie dalykai tik bukina vaikus ! o pwz simpsonai ar south park manau ne visai jau vaikams skirti..
jeigu tie filmukai lietuviski tai gerai bet kai rusiskai sneka tai man nepatinka nes nieko nesuprantu...Labiausiai patinka Karlsonas, Mike Pukuotukas...Siaip ir nauji filmukai faini jei jie kokybiskai padaryti, meniski...As kalbu apie tokius kaip Undinele, Pelene...cia tai klasika
senoji animacija yra geris ten bent jau kokia nors mintis, moralas ar dar kazkas tokio... cia tau ne "Tom&Jerry", kur niekas nevyksta, tik vienas kito trankymai ir dauzymai nors nesiginsiu, tas filmukas man patinka dbr pasidare kiekvieno pasirinkimo laisve, ka jis ziures, ar "Uh-gi-oh" (ar kaip ten ) ar senaja animacija... as rinkciausi laiko patikrinta ir visu vertinama varianta
Pakvaishele rašė: Man patiko "Na palauk" ir "Mike pukuotukas". Juokingi filmukai.
o Mikė šiaip labai kietas meškinas.. ;] reperis..;] ir ten labai geri dialogai tarp Mikės ir Paršelio, kaip, pvz, vienas:
Mikė : "Kur einam mes su Knysliuku, tai niekam nežinia. Nieks neatspės, nesužinos - oi ne, oi ne, oi ne.."
Paršelis : "Mike, o kurgi mes einame?"
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 25 d. 19:07:59
2006 m. vasario 22 d. 09:18:20
2006 m. vasario 15 d. 09:36:23
Beje man ir būtų įdomu ežiuką rūke pamatyti,nes prieš kokius metus laikraštį skaičiau,kad jis paskelbtas geriausiu filmuku ar kaip ten,tai įdomu pasidarė.
2006 m. vasario 15 d. 09:18:19
2006 m. vasario 15 d. 08:35:27
2006 m. vasario 14 d. 23:08:31
"Noč prajdiot, nastupit utro, jasnoje.... solnce vzaidiot, solnce vzaidiot"
2006 m. vasario 14 d. 18:07:49
2006 m. vasario 12 d. 20:20:28
2006 m. vasario 12 d. 19:09:36
2006 m. vasario 12 d. 19:00:45
2006 m. vasario 10 d. 14:35:47
2006 m. vasario 7 d. 18:05:19
2006 m. sausio 31 d. 18:27:10
2006 m. sausio 23 d. 18:06:12
2006 m. sausio 23 d. 08:59:59
samurajus dzekas valdo
sangokui ne
Koks avataras,toks ir komentaras.
2006 m. sausio 23 d. 08:28:50
sangokui ne
2006 m. sausio 23 d. 08:18:47
2006 m. sausio 23 d. 08:05:40
2005 m. rugpjūčio 14 d. 11:06:49
Man patiko "Na palauk" ir "Mike pukuotukas". Juokingi filmukai.
o Mikė šiaip labai kietas meškinas.. ;] reperis..;] ir ten labai geri dialogai tarp Mikės ir Paršelio, kaip, pvz, vienas:
Mikė : "Kur einam mes su Knysliuku, tai niekam nežinia. Nieks neatspės, nesužinos - oi ne, oi ne, oi ne.."
Paršelis : "Mike, o kurgi mes einame?"
2005 m. rugpjūčio 13 d. 09:14:06