priminti nieko neprimena (mano laikai nebe tie..).. bet patikti - patinka ;]] ir jokie Simpsonai neprilygs! o "ežiukas rūke" - geriausias multikas ever!
tai tokia nuostabi animacija, kurios musu vaikams neteks pamatyti, nes televizija uzkariaus songokai ir visokios kitos nesamones, kurios daugiau gadina zmogaus supratima...
senoji animacija skatina gerus, siltus jausmus... tie piesti paveiksliukai yra nuostabus ir is ju sklinda nuosirdumas. ja galima vertinti tik labai gerai
ir labai saunu, kad LTV vis dar juos rodo...smagu pamatyti kadais vaikysteje megtus siuzetus...liux!
prisiminimu jokiu, nes gimiau laisvoj lietuvoj... nu bet tie filmukai... ach... ypac tos frazes.... man prilipo prie kalbos: "na tas, kurs upelyje gyvena" arba "dovanoju, zvairy!"... =]] sakes...
Oi man tai anksciau (siaip ir dabar dar) lb patiko
tas senas sovietinis multiokas apie Mike Pukuotuką. toks..mielas... daug geriau uz ta geltoną su raudona maike Disnėjaus pukuotuka..
man labai patinka apie krokodila Gena dar ziuredavau ir apie pukuotuka ir apie kaledu seneli ten visokiu fimuku ir apie vilkus su lapem tikrai geri filmukai buvo. ~
man patiko mike pukuotukas ir karlsonas dar skraidantis laivas, toks neblogas filmukas buvo, nors bishki tarybinis
gyvenu kaip moku gyvent...
niu ja mena mano tevai , o as dabar kai paziuriu tai super ;] kiek daug pamokymu, daineles, tiesiog ugdo vaikucius ;] o siuolaikiniai filmukai wisokie songokai mustynes man fu... bet patinka simpsonai ir kempiniukas nes prikolu ten buna geru ;] manau, kad simpsonai yra didesniem vaikam...
Muzikos garsais galima isreiksti apsoliuciai viska pasaulyje, su kuo susiduria zmogaus sirdis
Jausmingas zmogus nenusisneka, o issako savo vidu....
as jos nebeziuriu,bet labai dziaugiuosi,kad mano pusbrolis ziuri tik ja ir jokiu amerikietisku nesamoniu!
]respect!!!
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 13 d. 09:13:09
2005 m. rugpjūčio 12 d. 13:59:32
2005 m. rugpjūčio 12 d. 10:55:38
2005 m. rugpjūčio 12 d. 10:47:30
2005 m. rugpjūčio 12 d. 10:42:32
2005 m. liepos 28 d. 15:21:13
senoji animacija skatina gerus, siltus jausmus... tie piesti paveiksliukai yra nuostabus ir is ju sklinda nuosirdumas. ja galima vertinti tik labai gerai
ir labai saunu, kad LTV vis dar juos rodo...smagu pamatyti kadais vaikysteje megtus siuzetus...liux!
2005 m. liepos 28 d. 15:19:32
2005 m. liepos 26 d. 10:34:27
2005 m. liepos 22 d. 22:02:32
2005 m. kovo 25 d. 12:49:13
2005 m. kovo 24 d. 21:27:11
tas senas sovietinis multiokas apie Mike Pukuotuką. toks..mielas... daug geriau uz ta geltoną su raudona maike Disnėjaus pukuotuka..
2005 m. kovo 24 d. 21:17:30
2005 m. kovo 24 d. 21:03:47
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. kovo 24 d. 20:07:30
2005 m. kovo 23 d. 18:05:42
2005 m. kovo 20 d. 09:19:34
2005 m. kovo 18 d. 22:20:19
2005 m. kovo 17 d. 15:55:06
2005 m. kovo 13 d. 20:14:46
]respect!!!
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. vasario 24 d. 18:19:19