nejuokaukit zmones taip daugiau slipknot susikure anksciau.
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Eurovizinis pasirodymas man sukėlė šypseną (ypač tas žmogelis su kauke kur klavišiniais grojo), bet iš esmės patiko. Daina visai užvedanti, vokalas geras, šou scenoj tikrai ypatingas. Patiko kada fejerverkai iš gitarų pradėjo taip atsirasti ;> na gerai, gerai.
O šiaip daugiau jais visiškai nesidomiu, dabar siunčiuosi kelias kitas dainas, vėliau parašysiu nuomonę
LadyLove rašė: na visai nieko,bet man nepatiko tas plonas balsas ir ta moteris galejo truputi garsiau dainuoti,kai kuriose vietose
to plono balso isvis galejo nebuti, bo cype ne i tema, visiskai nesiderino....jei nebutu buve musiskiu ir Lordi, tai butu tikra nuobodybe, o dabar praskaidrino vaizdeli, tikiuosi kad jie ispirs visiems i sedimasias ir laimes, bo siemet dar tragiskesnes visu dainos buvo nei pernai
Man jie nepatiko. Norėjo išsiskirti, tas jiems labai pavyko. o šiaip... Nepatinka. Juose jaučiu kažkiek slipknotų. o tos kaukės... kžn. nėra labai orginalus dalykas.
Scream till you can't scream anymore
Scream!
Scream like your throat is bleeding
Scream!
Scream till your heart stops beating
Scream for me!
Jap, issiskirt tsi issiskyre, bet ne jie vieni..
Asmeniskai, Lordi patinka, grazios dainos ir klipai..
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. gegužės 20 d. 14:09:32
2006 m. gegužės 20 d. 14:04:04
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. gegužės 20 d. 12:58:42
o vat klausimas iskilo... kuri grupe senesne.. ar Slipknot ar Lordi??
idomus klausimas...
kas netingi pasiziurekit.
2006 m. gegužės 20 d. 12:32:24
2006 m. gegužės 19 d. 22:28:37
2006 m. gegužės 19 d. 22:07:25
O šiaip daugiau jais visiškai nesidomiu, dabar siunčiuosi kelias kitas dainas, vėliau parašysiu nuomonę
2006 m. gegužės 19 d. 21:50:41
2006 m. gegužės 19 d. 21:34:07
na visai nieko,bet man nepatiko tas plonas balsas ir ta moteris galejo truputi garsiau dainuoti,kai kuriose vietose
to plono balso isvis galejo nebuti, bo cype ne i tema, visiskai nesiderino....jei nebutu buve musiskiu ir Lordi, tai butu tikra nuobodybe, o dabar praskaidrino vaizdeli, tikiuosi kad jie ispirs visiems i sedimasias ir laimes, bo siemet dar tragiskesnes visu dainos buvo nei pernai
2006 m. gegužės 19 d. 21:31:24
2006 m. gegužės 19 d. 21:13:48
2006 m. gegužės 19 d. 20:43:52
2006 m. gegužės 19 d. 19:47:18
2006 m. gegužės 19 d. 19:43:17
2006 m. gegužės 19 d. 19:06:26
2006 m. gegužės 19 d. 18:49:20
siaip jie padainavo profesionaliai.Primine man fonuske
2006 m. gegužės 19 d. 18:49:00
Asmeniskai, Lordi patinka, grazios dainos ir klipai..
2006 m. gegužės 19 d. 18:46:14
2006 m. gegužės 19 d. 18:41:26
2006 m. gegužės 19 d. 17:25:38
2006 m. gegužės 19 d. 17:22:28