Aš radau apie juos kažkokiuose rusiškuose puslapiuose apie metalą, ir šiaip, daug kur skaičiau, kad jie nuo 92m. groja. Aj, kakoj skirtum, nuo kada - nieko gero jie negroja
Nepatikimas.
O va vokiška, tai man tvarkingiausiai atrodo.
nea, jie gan senokai, kaip matai groja. Tiksliai neprisimenu, bet atrodo, kad su jais kartu grojo kažkas iš Accept ir dar iš DIO (galiu ir klysti). Taip pirmas albumas išėjo ne taip ir seniai. Nžn, ką jie veikė visus tuos metus - tikriausiai, kaukes kūrė, arba pratinosi nešiotis jas ir dar kostiumus siuvo
Pirmuosius albumus, vis dėlto, įvardinčiau, kaip heavy metal, kiti - nžn, gal ir hard'as su popso elementais.
Nustebinai, whatever. Rimtai galvojau, kad jie penkemečiai. Net ir internete ne vienoje vietoje tą skaičiau (gaila dabar nepasakyčiau adreso). Bet pirmas albumas išėjo 2002,ane? Ar aš klystu? Tai ką jie veikė tiek metų prieš tai?
O šiaip kalbant apie juos, kaip kažkas sakė, kad čia ne rokas. Vieni įvardina tiesiog rock. Kiti - metal arba heavy metal. Klausęs aš jų, bet nežinau kur juos sprausti. Hardas su pop kanonais? Nežinau ir man neįdomu. Patinka kai kurios jų dainos tai ir klausau. Skonio reikalas,o ar jie šūdas ar atvrikščiai - nuspręskime kiekvienas sau ir pasistenime tą nuomonę išsakyti civilizuotai padoriai.
Masinė psichozė progresuoja gan greitai, kaip matau. koks paradoksas: grupė gyvuoja nuo 1992m. ir niekas iš čia esančių muzikos žinovų apie ją nežinojo, nors suomiai, grojantys heavy metal yra gan retas atvejis. o po Eurovizijos prasidėjo garbinimas? - mados vaikimasis - apgailėtina.
Kas liečia pačią grupę - girdėjau jų albumus:
"Get Heavy" (2002)
"The Monsterican Dream" (2004)
"The Monster Show" (2005)
Paskutiniojo negirdėjau ir nenoriu, nes nepatiko ir kiti - tas pats per tą patį. Gal iš pradžių ir įdomu buvo, bet po to nusibodo.
Įvaizdis - maišatis tarp Kiss, Alice Cooper, Twisted Sister.
man tai Lordi yr jega.. nieko blogo nematau nej tuose sparnuose nej ten dar kazkur.. paprasciausiaj zhmones sau padare.. mane taj jie sudomino sawo tokia ishwijzda, juolab kaj pasake, kad jie be tu juokingu kostiumu niekur nepasirodo.. o ta ju dajna eurowizine taj gera.. nu gera be wertimo.. sejp ay kazkokia nesamone, ka apie ragus dajnuoja kazkokius...D nu gal tiksliau butu pasakyt, kad.. aj nu nzn, nu zd man taj jie patiko...
Grynos GWAR kopijos, bet kaip Eurovizijai - gera šviežiena, įrodanti, jog visiems jau per gerkles lenda saldžios dainelės. Padarė show, kokybiškai pagrojo ir padainavo, susirinko apdovanojimus ir išvarė gert - taip ir reikėjo.
prajuokino tai labai nuosirdziai... Cirkas kazkoks. Tie sparnai.... Pagalys su kazkokia nuodvasa pauksciu. Ir kaip ir kazkas minejo, pamaciusi norom nenorom apie SlipKnotus pagalvojau. Na pasizymejo jie ir siokia tokia sensacija gavos pop K**** scenoj, bet tikru ir juo labiau hard roku ir as to nepavadinciau. Tiesiog norejau,kad jie laimetu, o ne kokios sexualios pupytes. Bet tik tiek..
Bet esmės tai nekeičia.
Juokingai jie atrodo, nieko originalaus.
Muzika irgi jau kažkur girdėta. Taigi.
Kokia prasmė klausyti?
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. gegužės 24 d. 21:10:09
2006 m. gegužės 24 d. 17:32:15
Whatever >>>
2006 m. gegužės 24 d. 17:21:43
2006 m. gegužės 24 d. 17:20:25
2006 m. gegužės 24 d. 17:18:15
English version, kaip matot užrakinta nuo redagavimo, nes kažkodėl visi labai norėjo redaguoti ir nuredagavo ne į tą pusę.
Nepatikimas.
O va vokiška, tai man tvarkingiausiai atrodo.
2006 m. gegužės 24 d. 17:12:56
Pirmuosius albumus, vis dėlto, įvardinčiau, kaip heavy metal, kiti - nžn, gal ir hard'as su popso elementais.
2006 m. gegužės 24 d. 17:11:35
English
https://en.wikipedia.org/wiki/Lordi
1996
Deutch
https://de.wikipedia.org/wiki/Lordi
1992
Lt
https://lt.wikipedia.org/wiki/Lordi
Apskritai jie egzistuoja nuo žmonijos pradžios.
Anyway tai sena grupė.
2006 m. gegužės 24 d. 17:03:29
O šiaip kalbant apie juos, kaip kažkas sakė, kad čia ne rokas. Vieni įvardina tiesiog rock. Kiti - metal arba heavy metal. Klausęs aš jų, bet nežinau kur juos sprausti. Hardas su pop kanonais? Nežinau ir man neįdomu. Patinka kai kurios jų dainos tai ir klausau. Skonio reikalas,o ar jie šūdas ar atvrikščiai - nuspręskime kiekvienas sau ir pasistenime tą nuomonę išsakyti civilizuotai padoriai.
2006 m. gegužės 24 d. 16:26:07
Kas liečia pačią grupę - girdėjau jų albumus:
"Get Heavy" (2002)
"The Monsterican Dream" (2004)
"The Monster Show" (2005)
Paskutiniojo negirdėjau ir nenoriu, nes nepatiko ir kiti - tas pats per tą patį. Gal iš pradžių ir įdomu buvo, bet po to nusibodo.
Įvaizdis - maišatis tarp Kiss, Alice Cooper, Twisted Sister.
2006 m. gegužės 24 d. 16:20:50
2006 m. gegužės 23 d. 19:39:24
tie, kurie neparodys veidų.
2006 m. gegužės 22 d. 23:04:48
2006 m. gegužės 22 d. 22:45:54
2006 m. gegužės 22 d. 22:20:44
2006 m. gegužės 22 d. 21:43:44
2006 m. gegužės 22 d. 16:37:37
2006 m. gegužės 22 d. 15:07:17
2006 m. gegužės 22 d. 14:44:41
P.S.
Ateity prašyčiau mažiau šypsenėlių.
Taisyklės visgi yra taisyklės.
2006 m. gegužės 22 d. 14:19:29
Atpažinsi jį visur ir visada.
2006 m. gegužės 22 d. 14:18:38
Kičas ten visiškas.
Nors kitavertus geriau jau tai nei visa kita.
Bet esmės tai nekeičia.
Juokingai jie atrodo, nieko originalaus.
Muzika irgi jau kažkur girdėta. Taigi.
Kokia prasmė klausyti?