Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
"Inglourious Basterds" ("Negarbingi šunsnukiai" / 2009 m.)
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2010 m. liepos 9 d. 22:15:44
2010 m. sausio 18 d. 20:28:33
Geriausias?
Oiii ne....
Toli gražu.
Apie jį plačiau rašiau
https://www.music.lt/Paskutinis-m...ijos- 44559.html
Galbūt ir negeriausias, bet vienas iš geriausių ;]
Čia paplitusi nuomonė. - nieko naujo, įžvalgaus.
Tarantino ankstesni man didesnį įspūdį darė.
2010 m. sausio 18 d. 18:59:17
Geriausias?
Oiii ne....
Toli gražu.
Apie jį plačiau rašiau
Galbūt ir negeriausias, bet vienas iš geriausių ;]
2010 m. sausio 18 d. 12:57:33
Oiii ne....
Toli gražu.
Apie jį plačiau rašiau
2010 m. sausio 16 d. 00:52:00
2010 m. sausio 1 d. 13:05:16
2010 m. sausio 1 d. 13:03:03
Man tai Pulp'as pirmiausiai žiauriai kietas filmas, dėl siužeto vingių, ir kaip viskas susieina, net aiktelėjau gale.
Kaži kodėl įsivaizduoju tą vaizdą kaip tamsta aikteli
Pulp Fiction apskritai yra geras filmas dėl visko: idėjos, jos išpildymo, storyline'o, veikėjų, dialogų. Labai daug aspektų galima jį vertinti.
2010 m. sausio 1 d. 12:57:21
2010 m. sausio 1 d. 12:13:32
Bet pvz "Pulp Fiction" irgi jo filmas, ten atseit dialogai visa esmė?
Esme, kad Pulp Fiction geras filmas, o kodel jis TAU geras pats pamastyk.
kai lt kalba žiūrėjau ten nieko gero nemačiau.
O man tai labai patiko, geri dialogai, kaip ir visa kita.
2009 m. gruodžio 31 d. 21:23:17
2009 m. gruodžio 31 d. 21:19:41
Bet aš turiu galvoj, vat kažkada čia žiūrėjau filmą "Zodiac" (https://www.imdb.com/title/tt0443706/) žodžiu 3-jų valandų ilgio, tai gal virš 2 su puse valandos tik ir kalba... Vat tokie filmai užp1sa, negali atsipūtęs žiūrėt, klausai ausis ištempęs ką ten šneka, kad ko nepraleist... Tai turiviskas suderinta, ir kad veiksmas būtų, o ne tik plepalai.
Aš čia šiaip, šito "Inglourious Basterds" dar nežiūrėjau.
Filmų visokių būna. Vienose svarbu veiksmas, kitose - tai kas kalbama, dialogai. Tarantino filmuose niekados nebuvo vien tik šnekama, bet tai labai svarbi jo filmų dalis. Ir galiu tamstą nuraminti - kaip jau minėjau anksčiau, "Inglorious Basterds" viskas yra labai puikiai suderinta. Pirma reiktų pasižiūrėti, o ne iš nuogirdų bandyt kažką vertinti ;] Nemanai?
2009 m. gruodžio 31 d. 21:12:46
Aš čia šiaip, šito "Inglourious Basterds" dar nežiūrėjau.
2009 m. gruodžio 31 d. 20:54:16
Ar čia man buvo taikyta? Tuomet, ką čia skiedi... Ne visi Q. Tarantino filmai plepalais paremti... Ir prie ko čia tie taip vadinami "šaudo gaudo" filmai?
Spėju, kad tau. Bet apskritai, ar bent suvoki dėl ko buvo pasakyta pastaba?
Tarantino kuria labai gerus dialogus. Tu pasakei, kad tokių filmų, kuriuose "daug kalba" nemėgsti žiūrėti. Todėl ir pasakiau, kad kalbant apie šio režisieriaus darbus, kvaila taip sakyti, nes genialiausios jo filmų vietos būtent ir atsiskleidžia jo sukurtuose dialoguose, kuriuos tamsta vadini "plepalais". O jau vien toks komentaras, daug pasako.
O dėl tų "šaudo - gaudo" filmų. Nepastebėjai, kad ten atsakymas Crazyz, kuris paklausė ar būna tokių filmų, kuriuose mažai kalbama? Tad ir daviau pavyzdį. Skaityt pats laikas išmokti.
2009 m. gruodžio 31 d. 20:49:01
O šiaip kąži jums neatrodo, kad bus ir antra dalis?
O kodėl turėtų? Kieno istoriją tęstų?
Aj tiesa, gi nužudė fiurerį
Tai ne vien jį. Ta pati žydė mirė, tad kažkaip nebelieka apie ką toliau kurti tęsinio. Nebent, apie tą leitenantą Aldo (Pitt'o personažą) arba Landą a.k.a Žydų medžiotoją, bet abejoju, jog taip būtų.
2009 m. gruodžio 31 d. 19:46:13
Nė iš tolo neprimena komedijos.
Oh, come on. Aišku, filmas nėra vien tik komedija, bet šio žanro elementų ten netrūko. Todėl man filmas taip ir patiko: buvo ir įtampos, ir veiksmo, ir juoko, ir šiek tiek smurto. Labai gerai viskas subalansuota.
O ar yra filmų, kur mažai kalba?
2009 m. gruodžio 31 d. 19:29:17
Aj tiesa, gi nužudė fiurerį
2009 m. gruodžio 31 d. 19:12:59
2009 m. gruodžio 31 d. 16:03:31
2009 m. gruodžio 31 d. 14:54:37
Nė iš tolo neprimena komedijos.
Oh, come on. Aišku, filmas nėra vien tik komedija, bet šio žanro elementų ten netrūko. Todėl man filmas taip ir patiko: buvo ir įtampos, ir veiksmo, ir juoko, ir šiek tiek smurto. Labai gerai viskas subalansuota.
O ar yra filmų, kur mažai kalba?
---
O man, kaip jau ir minėjau kitoje temoje, filmas labai patiko. Visko buvo tiek, kiek reikia, nė kiek nepersistengta. Kai kas kritikuoja filmo ilgį, neva jis ištęstas, bet bent jau aš nė nepajaučiau kaip filmas prabėgo. Aktoriai irgi parinkti labai vykusiai, ypač Waltz'as, kurio vaidyba atliekant SS pareigūno "Žydų Medžiotojo" vaidmenį buvo tiesiog tobula. Filmas labai "tarantiniškas".
Tiesa, daug kas peikia, jog nukrypta nuo istorinių faktų, bet juk niekas ir nesiruošė daryti istorinės dramos, po galais. O visokie prisiknisinėjimai dėl logikos trūkumo vienoje iš scenų ir t.t. atsiranda jau iš neturėjimo ką veikti.
2009 m. gruodžio 31 d. 14:39:52