| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Citizen ErasedMuse Belami su gimtdn |
||||
| Alvydas1 | In the EndAnthrax Grupės pagarbos išraiška Dio ir Dimebag Darrel adresu. |
||||
| 4Blackberry | ThoroughbredsPoison the Well |
||||
| Konditerijus | I Know (You Love Me)O. Children |
||||
| Sahja | Сергей Минаев - КарнавалSovietinė muzika |
2026 m. birželio 9 d. 16:45:57
Prarijau kablį, negaliu šiom dienom atsiklausyt šito gabaliuko. Išgirdau dainą praeitą savaitę vakarieniaudamas Osteria da Luca picerijoj (gera vieta Vilniuje, jei norite ne tik skaniai pavalgyti, bet ir geros itališkos muzikos atrasti). Pashazaminau. Iš pradžių Matia Bazar pavadinimas man nieko nesakė, bet vakar man pradėjo vaidentis kažkokie vaiduokliai ir po wikipedijos panaršymo supratau priežastį. Matia Bazar 1979-aisiais dalyvavo Eurovizijoje (o aš praeityje esu klausęs visų eurovizinių dainų). Tiesa, tą dainą pamiršau ir vakar pasitvirtinau, kad ji man neįdomi.
Šitas gabaliukas užtat veža. Ruggiero balsas nuostabiai charizmatiškas šioje dainoje, o sintezatoriais turtinga aranžuotė gerai dera su jos švelniu vokalu. Mi amo o no? eilutės tokią gerą dramą sukuria, ypač dainos pabaigoje kartu su moduliacija. Nemėgstu moduliacijų aukštyn, bet čia Ruggiero labai smoothly perėjo į naują tonaciją. Ir nors nesu italų kalbos fanas, šioje dainoje ji somehow skamba nuostabiai. 10 balų.