Apibendrnimui galima pasakyti. Popsas užkniso juodai. Rokas valdė ir valdys.
O kas linksmiausia man šioje dvikovoje nuo pat pradžių buvo-tai jog "Killing In The name" buvo vadinama Kalėdiniu hitu. Šalin "Jingle BellS", šalin "Last Christmas" per šias kalėdas visi dainuosim "some of those that work forces are the same that burn crosses "
Aš pasižymėjau, kas balsavo topuose, kiek mačiau nuo sekmadienio, tai jeigu reikės bus visi kviečiami pagal vardą aiškintis, kas čia tokie pas mus cinikai, balsuojantys už neegzistuojančias dainas po 12 savaičių Prisiminkime kokybę, ne kiekybę!
Ne tokia jau čia ir problema... kaip tik pasirodė kaip naudinga indikacija, kiek ciniškai žmonės nesidomi, už ką balsuoja, jei 12 savaičių išbuvo. Aš žinojau, kad čia fake news, dar kontempliavau ją ištrinti, bet kažkaip užsimiršo ir užsiliko.
2009 m. gruodžio 22 d. 19:05:21
2009 m. gruodžio 22 d. 09:21:28
O kas linksmiausia man šioje dvikovoje nuo pat pradžių buvo-tai jog "Killing In The name" buvo vadinama Kalėdiniu hitu. Šalin "Jingle BellS", šalin "Last Christmas" per šias kalėdas visi dainuosim "some of those that work forces are the same that burn crosses "
2009 m. gruodžio 21 d. 19:28:22
2009 m. gruodžio 21 d. 18:58:39