aš savotiškai žaviuosi Tarja (kaip žmogum žinoma). Ji Nightwish`ams kaip tik ir išvaizda, ir stilius, ir vokalas....
o kam patinka, kam ne- savaime aišku skonio reikalas...
dauguma tekstu- grynai epiniai
ir apskritai, graziu lyrisku dainu gali sukurti ir britney spears, bet nuo to jos gotikine atlikeja niekas nelaikys, ar ne? -tik siaip pastebejimas.-
neesu pati didziausia ir istikimiausia nightwish gerbeja, bet kartais paklausau.
Hmhhmhzzz...Nightwish man patinka, netgi labai, kaip ilgai klausai isties bisky ygrysta, bet Tarja - nepaprasta wolakiste, labai labai grazus balsas, o del akcento...mhhmzzz...man labai patinka grupes dainuojancios angliskai ir turincios sioky toky akcenta, tai labai CooL!
siaip kazkas man sake kad tipo ta piktograma ar kajp ji ten nukopijavau nuo tave bet kai ja rinkausi nebuvau maciusi nei vieno niko ir is vis net nznojau kas ta piktograma bet sita man LABAI patiko ji labai grazi...
Na taip is dalies tu teisi (na del nuomones) bet del pacios grupes neesu linkusi sutikti, akcentas mano nuomone yra kaip tik labai grazus ir neyprastas!Dainos nei kiek neerzina na bet velgi tai tavo nuomone ir tuo paciu kiekvieno tese rinktis taigi nuomones nesutampa (sioje srityje) bet cia ne pasaulio pabaiga vienam Nightwish megiamiausia grupe kitam nekenciamiausia treciam tik siaip patinka ...
o man ji nepatinka. tik kelios dainos, mano nuomone, yra geros. muzika man yra labai nuobodi, negaliu ilgai tokios klausyti: migdo kaip lopsine ir nervina kaip popsas. taipogi man nepatinka vokalas. sutinku, kad jis yra islavintas, ne kiekvienas toki turi and stuff, bet man jis tiesiog nepatinka. is dalies del to, kad girdziu akcenta. taip, jis yra labai nezymus, bet man ir tokio per daug. overall, tai gal ir nera bloga grupe, bet ji ne mano stiliaus ir tikrai nera viena mano megstamiausiu, todel ir neprisiimu per daug teisti, nes tai butu mano asmenine nuomone, kuria ne visa laika galiu parenti faktais. isskyrus tai, kad ji mane vercia vemti - cia irgi faktas, tik ne visus jis patenkina.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. spalio 17 d. 19:49:05
2004 m. spalio 13 d. 17:44:00
2004 m. spalio 9 d. 16:15:09
o kam patinka, kam ne- savaime aišku skonio reikalas...
2004 m. spalio 9 d. 15:02:26
2004 m. spalio 4 d. 20:11:54
2004 m. rugsėjo 29 d. 20:42:19
ir apskritai, graziu lyrisku dainu gali sukurti ir britney spears, bet nuo to jos gotikine atlikeja niekas nelaikys, ar ne? -tik siaip pastebejimas.-
2004 m. rugsėjo 26 d. 18:39:15
2004 m. rugsėjo 26 d. 13:19:10
uhu, bet kas dabar per manija visiem vadinti nightwish gotika? nesuprantu del ko. negi vien del tarjos rubu?
neesu pati didziausia ir istikimiausia nightwish gerbeja, bet kartais paklausau.
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:08:56
2004 m. rugsėjo 25 d. 15:03:21
2004 m. rugsėjo 25 d. 14:28:29
2004 m. rugsėjo 25 d. 11:48:45
2004 m. rugsėjo 25 d. 09:14:41
2004 m. rugsėjo 24 d. 22:33:14
aha... ir dar avatarai vienodi
ja, Ich liebe Nightwish!
Ir visos jų dainos man tikrai labai patinka.
2004 m. rugsėjo 24 d. 22:07:42
2004 m. rugsėjo 24 d. 22:04:51
2004 m. rugsėjo 24 d. 16:13:43
2004 m. rugsėjo 23 d. 07:47:53