Dilgele rašė: Katinai, trys vienetai. Du iš jų liko pas tėvus, tai gal nelabai skaitos. Seniausiajam katukui jau tuoj 16 metų už tai.: ) Tobuli tobuli gyvūnai.
Tobulas gyvūnas yra tik šuo,arba katašunis,kurį bandė išvesti hitlerio zoologai.O katė tik valgo ir perdžia - jokios naudos iš jos.Ji myli daugiau ėdalą iš arklienos,nei žmogų...
Kadaise bandžiau patikrinti savo teoriją,ar naminės pelės turi polinkių į kanibalizmą.Pasiėmiau pelės lavonelį,kurį atkasė mano katinas Alfonsas.Nupjoviau galvytę,atidaviau katei,kūnelį supjausčiau į gabalėlius.Vieną gabalėlį įdėjau į spąstukus ir užspaudžiau.Kitą rytą pamačiau,kad tą gabalėlį mėsos suėdė Alfonsas.Net kailiukas susikruvino ir akytė išsidūrė...
Pasiklydus rašė: Turiu taksą. Panašaus charakterio kaip Blackened taksas O apskritai mano nuomonė apie naminius gyvūnėlius - palaipsniui pasaulyje jų turėtų nelikti - laukiniai grįžti ten, kur jiems vieta - į gamtą (t.y. visokios voverės, pitonai, prerijų šuniukai, papūgos, žuvys, ir pan.), o katės ir šunys turėtų nustoti būti veisiami. Idėja ne mano sugalvota, bet man labai patinkanti. Čia tik žmogus gali sugalvoti dėl savo malonumo laikyti gyvūnus narvuose uždarytus visą gyvenimą prieš jų prigimtį. Man, beje, užtenka į Kiką nueiti, kad nuotaiką susigadinčiau.
Tačiau ateityje gyvūnų laukinėje aplinkoje, visiškai neliks.Ir tas ateis palyginus ne už ilgo.Gyvūnai laisvėje jau seniai būtų išnykę,jei ne žmonių globa,zoologijos parkai ir t.t. Tik veisimas išsaugos nykstančias gyvūnų rūšis. Aš pats labai mėgstu šunis,nutrijas,buitines žiurkeles,grybus.Tačiau dabar negaliu sau to leisti,nes mano gyvūlėlis mirtų badu.Norėčiau turėti taksą iš principo - duočiau jam vardą - Paksas,gražiai skambėtų - Taksas Paksas.
Pasiklydus rašė: Turiu taksą. Panašaus charakterio kaip Blackened taksas O apskritai mano nuomonė apie naminius gyvūnėlius - palaipsniui pasaulyje jų turėtų nelikti - laukiniai grįžti ten, kur jiems vieta - į gamtą (t.y. visokios voverės, pitonai, prerijų šuniukai, papūgos, žuvys, ir pan.), o katės ir šunys turėtų nustoti būti veisiami. Idėja ne mano sugalvota, bet man labai patinkanti. Čia tik žmogus gali sugalvoti dėl savo malonumo laikyti gyvūnus narvuose uždarytus visą gyvenimą prieš jų prigimtį. Man, beje, užtenka į Kiką nueiti, kad nuotaiką susigadinčiau.
Tuos labiau laukinius - žinoma, bet kates ir šunis? Jeigu mums patinka, ir jeigu jiems patinka, gauna valgyti, gali drybsoti visą laiką, o dar malonumą tai darydami kažkam kelia, tai why not? Ir šiaip, ar kartais jie nėra jau nuo senovės prijaukinti prie žmogaus darbui ir... 'draugystei'?
Turiu šunį ir dvi papūgėles labai čirškiančias.
Turėjom akvariumą, bet žuvims daug priežiūros reikia. Gražu pažiūrėti, bet tie visi valymai, vandens keitimai daug laiko atima.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. birželio 9 d. 01:05:32
2010 m. birželio 8 d. 22:18:14
2010 m. birželio 8 d. 20:40:43
O kaime tai 5 kates ir suni. Vargsas mano suo
2010 m. kovo 19 d. 02:37:25
Katinai, trys vienetai. Du iš jų liko pas tėvus, tai gal nelabai skaitos. Seniausiajam katukui jau tuoj 16 metų už tai.: ) Tobuli tobuli gyvūnai.
2010 m. kovo 19 d. 01:52:10
2010 m. kovo 19 d. 00:32:39
2010 m. kovo 18 d. 23:50:47
2010 m. kovo 18 d. 00:08:46
Turiu taksą. Panašaus charakterio kaip Blackened taksas
Tačiau ateityje gyvūnų laukinėje aplinkoje, visiškai neliks.Ir tas ateis palyginus ne už ilgo.Gyvūnai laisvėje jau seniai būtų išnykę,jei ne žmonių globa,zoologijos parkai ir t.t. Tik veisimas išsaugos nykstančias gyvūnų rūšis. Aš pats labai mėgstu šunis,nutrijas,buitines žiurkeles,grybus.Tačiau dabar negaliu sau to leisti,nes mano gyvūlėlis mirtų badu.Norėčiau turėti taksą iš principo - duočiau jam vardą - Paksas,gražiai skambėtų - Taksas Paksas.
2010 m. kovo 17 d. 23:21:00
Kadangi man patinka britai ir mėlyna spalva: britų mėlynasis, Grafas Pieka vardu.
2009 m. gruodžio 31 d. 15:29:33
2009 m. gruodžio 31 d. 15:11:25
2009 m. gruodžio 31 d. 13:10:57
Noreciau turet pitona
as irgi
2009 m. gruodžio 31 d. 12:43:00
Turiu taksą. Panašaus charakterio kaip Blackened taksas
Tuos labiau laukinius - žinoma, bet kates ir šunis? Jeigu mums patinka, ir jeigu jiems patinka, gauna valgyti, gali drybsoti visą laiką, o dar malonumą tai darydami kažkam kelia, tai why not? Ir šiaip, ar kartais jie nėra jau nuo senovės prijaukinti prie žmogaus darbui ir... 'draugystei'?
2009 m. gruodžio 31 d. 08:05:00
Turėjau prieš metus katiną,bet deja teko atiduoti..
Dar namie yra akvariumas kuriame beveik visos žuvys baigia išdvėsti
Ir ačiū Dievui
apie zuvis as ta pati galvoju
2009 m. gruodžio 31 d. 00:35:45
2009 m. gruodžio 30 d. 23:09:12
Turėjau prieš metus katiną,bet deja teko atiduoti..
Dar namie yra akvariumas kuriame beveik visos žuvys baigia išdvėsti
Ir ačiū Dievui
apie zuvis as ta pati galvoju
2009 m. gruodžio 30 d. 21:48:30
Turėjom akvariumą, bet žuvims daug priežiūros reikia. Gražu pažiūrėti, bet tie visi valymai, vandens keitimai daug laiko atima.
2009 m. gruodžio 30 d. 18:04:22
2009 m. gruodžio 30 d. 16:30:39
2009 m. gruodžio 30 d. 16:11:27