Blackened rašė: O šiaip, sena mano svajonė - laikyti driežą arba žiurkę. Tokie dailūs padarai
Žiurkės nuostabūs padarai. Nesuprantu antipatijos jiems vien dėl uodegos ir kažkokių kvailų asociacijų. Taigi čia ne tos, kur kanalizacijoje bėgioja.
Labai protingi, ir draugiški gyvūnai - ilgai nebuvus atpažįsta ir pasiilgsta. Tik gaila trumpai gyvena.
Turiu šunį, taksų veislės. Žiauriai naglas padaras, charakteris - pasibaisėtinas. Jei neturės nuotaikos, geriau nelysti, nes paskui bėgsi tvarstytis įkastos vietos. Nors kartais būna labai meilus ir labai puikiai išsireikalauja dėmesio. Žodžiu, iš charakterio - gryna mano kopija. O šiaip, sena mano svajonė - laikyti driežą arba žiurkę. Tokie dailūs padarai
sorry uz double posta
Turiu vieną katiną (Feliksas. Na, jis tiksliau močiutės, bet pusiau mūsų.) ir katę (čičė). Anksčiau turėjau dvi žiurkes, faini gyvūnai, dar anksčiau foksterjerą. Nuostabūs šunys, mėgstamiausia veislė.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. gruodžio 30 d. 14:07:16
2009 m. gruodžio 30 d. 13:09:57
O šiaip, sena mano svajonė - laikyti driežą arba žiurkę. Tokie dailūs padarai
Žiurkės nuostabūs padarai. Nesuprantu antipatijos jiems vien dėl uodegos ir kažkokių kvailų asociacijų. Taigi čia ne tos, kur kanalizacijoje bėgioja.
Labai protingi, ir draugiški gyvūnai - ilgai nebuvus atpažįsta ir pasiilgsta. Tik gaila trumpai gyvena.
2009 m. gruodžio 30 d. 13:00:06
2009 m. gruodžio 30 d. 12:51:04
Turėjau prieš metus katiną,bet deja teko atiduoti..
Dar namie yra akvariumas kuriame beveik visos žuvys baigia išdvėsti
Ir ačiū Dievui
O jėėėėnau.
Tiesiog man jos nepatinka ir maždaug maišo tas visas akvariumas
2009 m. gruodžio 30 d. 12:48:14
Turėjau prieš metus katiną,bet deja teko atiduoti..
Ir ačiū Dievui
O jėėėėnau.
2009 m. gruodžio 30 d. 12:46:43
Ir ačiū Dievui
2009 m. gruodžio 30 d. 12:45:10
2009 m. gruodžio 30 d. 12:40:23
Atsimenu močiutė turėjo kanarėlių ir buvau vienas namie, tai tiek tada proto tebuvo, tai sumaniau išmaudyti jas. Viena teišgyveno ;[
2009 m. gruodžio 30 d. 12:37:42
------
sorry uz double posta
2009 m. gruodžio 30 d. 12:36:56
2009 m. gruodžio 30 d. 12:35:53
2009 m. gruodžio 30 d. 12:32:32
2009 m. gruodžio 30 d. 12:01:18
2009 m. gruodžio 30 d. 11:59:11
2009 m. gruodžio 30 d. 11:58:33