Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Tik_Ieva
2004 m. spalio 17 d. 16:00:07
nia prashau tik ne ant ledo...mane jau taijp jis knisa...nekenchiu tu pachiuzhu kur akropoly duoda...blemba visos ,elynos kojos buna...

2004 m. spalio 15 d. 23:45:50
o as tai neprisidraskau, uztat man ir ragas butu..nu ziuresim kur eisimjau kai busit kaune klausysit musu su zavinta ir tylesitjoke
wejawaike>>>please...varyk ir tu....nu kaip nors susiorganizuok...ka??davai!!!OK?OK?OK?je igu tevai neleidzia as paskambinsiu paprasysiu...ka?labai faina butu...TIKRAI!!!!nu kaip?

2004 m. spalio 15 d. 16:28:18
kazkas nori issisukioti visas kojas rankas...ir dar + syusilauzyti...manes net ir noredami nepriverstumet ant ledo atsistoti...jau kiekviena ziema ant ezero pasidraskau...taip vos ir neprisidraskiau...randu pilna ant koju...as rimtai...

2004 m. spalio 14 d. 20:51:23
Atsiminiau kad labai senai buvau Bet seip tai gerai pagalvojus ten tikrai nepabendrausi ten visi klykia, rekia, mirsta, griuna ir pan supratot xi xi xi

2004 m. spalio 14 d. 20:08:28
O dabar klok kodel nori nueiti i ta ledo arena!brrr...as tei nenoliu...feee

2004 m. spalio 14 d. 16:49:52
Neturiu nei broliuko, nei sesutes ,bet turiu jus Seip..... nu ka dabar kazkaip ir nieko kolkas

2004 m. spalio 13 d. 21:03:08
Zinau kad ugne, kad is vilniausi, akd 15 metu..suzinojauo tai siaip broliuta, seseriuota?ka siaip gero veiki?

2004 m. spalio 13 d. 20:13:14
rimtai.... dabar nezinau ar as apsileidau ar jus Man 14ausio 5 bus 15 bet tai jus zinot matyt kas dar domina?
Mekstu klausytis Blue! Tai jum tikriausiai naujiena, va dar esu Ugne, bet tai suzinojau tik vakar, todel nepykstu jie nezinot sory joke, buvo Jei rimtai tai tikrai galiu pasakyt viska ka noretumet apie save

2004 m. spalio 13 d. 18:14:53
nu bet jau rimtai radom tema - politikakai susitiksim galesim tada kalbeti ugnee o kiek taukazkaip apie tawe maziausiai zinau

2004 m. spalio 12 d. 22:25:48
brazauskis....paksius...paulauskius....z uokius....blinke...pruncke...ir t.t. help

2004 m. spalio 12 d. 21:40:24
Eee! baikit Lietuva visai en skyle, o uspashkich patys isrinkom!nors buvau uz zuoka ir petra bet... bet siaip jeigu apie politika, tai amnau, akd viktor valdys egriau nei brazauskas!!!bukim optimistais, ok?

2004 m. spalio 12 d. 18:05:25
kur jie bl...vaziuos...kur...

2004 m. spalio 11 d. 18:13:52
O juk blue bachuruikiai, sake kad niekada nebus tokia grupe kaip visos, kurios issiskiria vos 3 metam praejus nuo susikurimo....

rusai..... dabar tai tikrai galas!!!! ar gi jie vaziuos i kazkokia skyle, kur valdo rusai

2004 m. spalio 11 d. 08:04:32
pas mane sninga...yes...kolkas yes, nes mane tuoj uzhknis tas shaltas oras...blemba nervas ima shiluma shitas kaimas galetu yjungt turiu shalt, blemba tevas ta mazhiuka radiatoriu y darba ishsivezhe, dabar turiu laukt kol nauja nupirks...nu vopshim tragishka, bet chia taij geraij, blemba tuoj nueijsiu y ta skyle mokykla, o ten dar shalchiau, blemba loxas dyrikas langus naujus susidejesedi sau shiltaij, o mums net striukiu asilas neleijdzhia pasiimt....debilas...nu vopshim nekenchiu shitos lietuvos ir nekenchiu tos darbo partijos, ot kazhkokie blemba tegul jie tik panaijkina ruskiams vizas, taij blemba galechiau uzhmushtchiau juos...blemba taijp nervas ima...

2004 m. spalio 10 d. 19:01:12
jus tik pagalvokit...is pazystamu suzinojau..jie su tais norvegais bendrauja kad norvegai galvoja kad Lt yra paimta rusu mafijos ir kad visa valdzia priklauso rusijai...tai jei norvegai mano sitaip tai ka mano anglai ir visi kiti... stai kodel Blue ce net i sia puse ir nezvilkteli...kol visu tu senu supystu pirdylu is valdzios neispusim...tai sh...ir tupesim...nx...uzpysa isijungi telika ir vien politika...o taip noreciau nors karta atsisest prie teliko ir pamatyt kokia laida is muzikos...uzsieniestiskos muzikos...ot !! mh...bet tai tik svajone...neigyvendinama... sh...bl...negaliu...siaip tai galeciau isrutulioti iki pacio tragiskiausio galo...pvz: vaikas priseda prie teliko sh...ten rodo jokio muzono nu tai i gatves rauna...susipazysta su kokiu narkomavu...apsinarkasina...ir taip toliau jo gyvenimas smunka...kas buvo??? bl...apie politika rode vaikas nebeistvere...norejo pramogu pasidaryt...pvz as tai tada su tevais dazniausiai susirieju... Nu bl...sneku ir nusisneku vos ne kas antras zodis keiksmas...ir dar visa gyvenimo kronyka surasiau... help gal matyt greit balta bilieta gausiu....

2004 m. spalio 10 d. 10:19:02
blemba vakar per zinias rode londona, galvojau mirsiu...kaijp ash ten noriu, nerealiai....kad mane dievas ishgirstu...o taij blemba turiu sedet shitoj suknistoj skylesj, kur blemba tuoj y valdzhia pareijs ruskeij...ot shlykshtu....

2004 m. spalio 9 d. 21:38:28
zmones atsigaukit...jus gal ir manot kad va lietuviai niekur neprisisike...tik nuvaziuok kur nors paklaus is kur esi pabandyk pasakyt kad lietuvis...iskarto pasakys...llietuviai vagiai...man geda kad ir kur ta svede nudobe...o gi lietuviu darbas...ir dar daug panasiu atveju...matyt kai lt prakiso italam..tai pasitaike koks italas vln gatvej...is jo paplotis lyko... ir siaip nusikamavus musu salis prasta ekonomine padetis...jie vaziuoja tik ten kur yra babkiu...ir kur gatviai neuzpuls koks manjekas !!!! jiems cia net baisu vaziuot ... (as bent jau taip galvoju...nes kitaip labai sunku tyket kad neatvaro...bet ka cia parasiau nu tiesa...jofana)

2004 m. spalio 9 d. 16:57:47
xa, nesamone...violin>>>daugiau nieko nemoki tik kad Blue galvoja kad lietuva - saldainiu pavadinimas..jau visur ta pati kisi...neikam neiomu ka tu galvoji, o kitos panickos, baikit liudet, juk cia nesamone ir kad jie i LT tikrai atvarys!

2004 m. spalio 8 d. 22:58:13
Nu nx 3 metus gal jie isvis apsale....po tiek metu ju fanu liepsnos jau seniai bus uzgesusios...o jie bus dar viena eiline bachuru grupe kuri isiro...per ta susikta solo karjera...ir babkiu kalnus...ir panu burius...ir t.t. gal manes po 3 metu jau ir gyvos nebebus...gal kurnors grovi gulesiu... nu gerai baikim fantazuot...nu bet rimtai ...kas jei taip nutiktu tigi rimtai nebesulaukciau...

2004 m. spalio 6 d. 17:53:39
Skaiciau kad po paskutinio albumo jie zada daryt 3 metu pertrauka ir po to vel sugrist bet juk tai ziauriai ilgai

P.S. pasitaisau prie mano paskutinio pasisakymo, ten parasiau kad jie kartu tik metus, nepridejau 3... taigi turejo iseit 3 metus

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Edgaras Kapočius-Kafka Edgaras Kapočius-Kafka
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1579
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 102731