o as tai neprisidraskau, uztat man ir ragas butu..nu ziuresim kur eisimjau kai busit kaune klausysit musu su zavinta ir tylesitjoke
wejawaike>>>please...varyk ir tu....nu kaip nors susiorganizuok...ka??davai!!!OK?OK?OK?je igu tevai neleidzia as paskambinsiu paprasysiu...ka?labai faina butu...TIKRAI!!!!nu kaip?
kazkas nori issisukioti visas kojas rankas...ir dar + syusilauzyti...manes net ir noredami nepriverstumet ant ledo atsistoti...jau kiekviena ziema ant ezero pasidraskau...taip vos ir neprisidraskiau...randu pilna ant koju...as rimtai...
Mekstu klausytis Blue! Tai jum tikriausiai naujiena, va dar esu Ugne, bet tai suzinojau tik vakar, todel nepykstu jie nezinot sory joke, buvo Jei rimtai tai tikrai galiu pasakyt viska ka noretumet apie save
Eee! baikit Lietuva visai en skyle, o uspashkich patys isrinkom!nors buvau uz zuoka ir petra bet... bet siaip jeigu apie politika, tai amnau, akd viktor valdys egriau nei brazauskas!!!bukim optimistais, ok?
pas mane sninga...yes...kolkas yes, nes mane tuoj uzhknis tas shaltas oras...blemba nervas ima shiluma shitas kaimas galetu yjungt turiu shalt, blemba tevas ta mazhiuka radiatoriu y darba ishsivezhe, dabar turiu laukt kol nauja nupirks...nu vopshim tragishka, bet chia taij geraij, blemba tuoj nueijsiu y ta skyle mokykla, o ten dar shalchiau, blemba loxas dyrikas langus naujus susidejesedi sau shiltaij, o mums net striukiu asilas neleijdzhia pasiimt....debilas...nu vopshim nekenchiu shitos lietuvos ir nekenchiu tos darbo partijos, ot kazhkokie blemba tegul jie tik panaijkina ruskiams vizas, taij blemba galechiau uzhmushtchiau juos...blemba taijp nervas ima...
jus tik pagalvokit...is pazystamu suzinojau..jie su tais norvegais bendrauja kad norvegai galvoja kad Lt yra paimta rusu mafijos ir kad visa valdzia priklauso rusijai...tai jei norvegai mano sitaip tai ka mano anglai ir visi kiti... stai kodel Blue ce net i sia puse ir nezvilkteli...kol visu tu senu supystu pirdylu is valdzios neispusim...tai sh...ir tupesim...nx...uzpysa isijungi telika ir vien politika...o taip noreciau nors karta atsisest prie teliko ir pamatyt kokia laida is muzikos...uzsieniestiskos muzikos...ot !! mh...bet tai tik svajone...neigyvendinama... sh...bl...negaliu...siaip tai galeciau isrutulioti iki pacio tragiskiausio galo...pvz: vaikas priseda prie teliko sh...ten rodo jokio muzono nu tai i gatves rauna...susipazysta su kokiu narkomavu...apsinarkasina...ir taip toliau jo gyvenimas smunka...kas buvo??? bl...apie politika rode vaikas nebeistvere...norejo pramogu pasidaryt...pvz as tai tada su tevais dazniausiai susirieju... Nu bl...sneku ir nusisneku vos ne kas antras zodis keiksmas...ir dar visa gyvenimo kronyka surasiau... help gal matyt greit balta bilieta gausiu....
blemba vakar per zinias rode londona, galvojau mirsiu...kaijp ash ten noriu, nerealiai....kad mane dievas ishgirstu...o taij blemba turiu sedet shitoj suknistoj skylesj, kur blemba tuoj y valdzhia pareijs ruskeij...ot shlykshtu....
zmones atsigaukit...jus gal ir manot kad va lietuviai niekur neprisisike...tik nuvaziuok kur nors paklaus is kur esi pabandyk pasakyt kad lietuvis...iskarto pasakys...llietuviai vagiai...man geda kad ir kur ta svede nudobe...o gi lietuviu darbas...ir dar daug panasiu atveju...matyt kai lt prakiso italam..tai pasitaike koks italas vln gatvej...is jo paplotis lyko... ir siaip nusikamavus musu salis prasta ekonomine padetis...jie vaziuoja tik ten kur yra babkiu...ir kur gatviai neuzpuls koks manjekas !!!! jiems cia net baisu vaziuot ... (as bent jau taip galvoju...nes kitaip labai sunku tyket kad neatvaro...bet ka cia parasiau nu tiesa...jofana)
xa, nesamone...violin>>>daugiau nieko nemoki tik kad Blue galvoja kad lietuva - saldainiu pavadinimas..jau visur ta pati kisi...neikam neiomu ka tu galvoji, o kitos panickos, baikit liudet, juk cia nesamone ir kad jie i LT tikrai atvarys!
Nu nx 3 metus gal jie isvis apsale....po tiek metu ju fanu liepsnos jau seniai bus uzgesusios...o jie bus dar viena eiline bachuru grupe kuri isiro...per ta susikta solo karjera...ir babkiu kalnus...ir panu burius...ir t.t. gal manes po 3 metu jau ir gyvos nebebus...gal kurnors grovi gulesiu... nu gerai baikim fantazuot...nu bet rimtai ...kas jei taip nutiktu tigi rimtai nebesulaukciau...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 17 d. 16:00:07
2004 m. spalio 15 d. 23:45:50
wejawaike>>>please...varyk ir tu....nu kaip nors susiorganizuok...ka??davai!!!OK?OK?OK?je igu tevai neleidzia as paskambinsiu paprasysiu...ka?
2004 m. spalio 15 d. 16:28:18
2004 m. spalio 14 d. 20:51:23
2004 m. spalio 14 d. 20:08:28
2004 m. spalio 14 d. 16:49:52
2004 m. spalio 13 d. 21:03:08
2004 m. spalio 13 d. 20:13:14
Mekstu klausytis Blue! Tai jum tikriausiai naujiena, va dar esu Ugne, bet tai suzinojau tik vakar, todel nepykstu jie nezinot
2004 m. spalio 13 d. 18:14:53
2004 m. spalio 12 d. 22:25:48
2004 m. spalio 12 d. 21:40:24
2004 m. spalio 12 d. 18:05:25
2004 m. spalio 11 d. 18:13:52
rusai..... dabar tai tikrai galas!!!! ar gi jie vaziuos i kazkokia skyle, kur valdo rusai
2004 m. spalio 11 d. 08:04:32
2004 m. spalio 10 d. 19:01:12
2004 m. spalio 10 d. 10:19:02
2004 m. spalio 9 d. 21:38:28
2004 m. spalio 9 d. 16:57:47
2004 m. spalio 8 d. 22:58:13
2004 m. spalio 6 d. 17:53:39
P.S. pasitaisau prie mano paskutinio pasisakymo, ten parasiau kad jie kartu tik metus, nepridejau 3... taigi turejo iseit 3 metus