| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2010 m. sausio 4 d. 11:48:14
na cia jau kaip kam, manes pavyzdiui tokie astrus dalykai nepakerta
Man rodos, ten ironija buvo, o ne rimtas pastebėjimas.
Nemanai? ;]
Dalinai ironija.
Tačiau suvalgius aštrius-šviežiusšviežius krienus poveikis tikrai ryškus. Ypatingai, jei suvalgai tokių bent pilną arbatinį šaukštelį niekuo neužsikandant.
UUuuuui, žaižai.
2010 m. sausio 4 d. 00:13:33
2010 m. sausio 3 d. 23:59:27
2010 m. sausio 3 d. 23:55:52
2010 m. sausio 3 d. 23:39:46
2010 m. sausio 3 d. 23:29:55
2010 m. sausio 3 d. 23:00:42
Blackened, nunu, ne viskas, ko mes nesuprantame yra bullshit
Nebūtinai fizikos - matematikos, chemijos ir kitų tiksliųjų bei gamtos mokslų dėsniai man irgi pakankamai priimtini atrodo
2010 m. sausio 3 d. 22:51:17
O dabar susikaupk ir suprask: aš nematau prasmės malonumo, kuris gali suknisti tau gyvenimą, ieškojime. Man atrodo perdaug rizikinga bandyti, nes tas vienintelis kartas gali pasibaigti labai liūdnai. Rizika rizikai nelygi. Jei tamstai reikia užėsti kokių grybukų tam, kad gyvenimas pasidarytų pilnavertis - maloniai prašom, man tai kas. Aš nematau tame nei reikalo, nei prasmės, neturiu noro rizikuoti nuleisti savo gyvenimo į kanalizaciją. Man tai atrodo kvaila. Tuom mūsų požiūriai ir vertybių skalės skiriasi - ir visa laimė, tiesą pasakius
O žinai, labai teisingai sakai - vieną kartą tegyvename. Ir man tas vienas kartas pakankamai brangus atrodo. Dzin man tas tavo malonumas. Žinau, kas per mėšlas yra narkotikai, mačiau pakankamai pavyzdžių, kaip kvaišalai sunaikina žmogų, todėl manęs tokie patyrimai ir kaifo ieškojimai nevilioja. Sakiau - dėl momentinio kaifo nerizikuosiu susigadinti gyvenimo. Comprende?
2010 m. sausio 3 d. 22:33:43
2010 m. sausio 3 d. 22:26:38
2010 m. sausio 3 d. 22:20:50
Blackened, klausei apie narkotikų naudą. Pvz., šamanai valgo musmires ir kitas narkotines medžiagas, randamas gamtoje, tai taip gaunasi, kad jie kažkokią naudą mato. Gal lengviau su dvasiniu pasauliu susisiekti
Šamanai
2010 m. sausio 3 d. 22:15:58
Blackened>Dėl sekso tingiu aiškinti, Nevermind.
Na, tai čia kiekvieno sušik.. reikalas ar jam yra naudos ar nėra. Kokia tau nauda išvis iš music.lt, iš interneto, iš tv, iš knygos ar dar ko? Vienintele narkotikų nauda, kurią aš suprantu - tai malonumas, kuris brangiai kainuoja, tačiau turintis pašalinį poveikį, nuo kurio norisi dar pabandyti ar jaustis sumautai, kaip išgėrus kelis litrus baltos. Bet va turint valią ir saikumą viskas yra sutvarkoma, be pasekmių.
O ten rašiau ir yra parašyta apie teikiamas gėrybes, o ne apie teigiamas, pati sumaišei.
O ko jau tingi? Turėk valios, netingėk ir paaiškink, nes man įdomu pasidarė kokias čia teorijas kuri. Come on, noriu išgirsti. Gali į privatą rašyt, jei viešai dėstyt mintis kažkokių problemų turi.
Ir lygini tu nepalyginamus dalykus. Ir knygos, ir internetas, ir netgi (!) music.lt turi naudą (didini savo knowledge apie daugybę dalykų, susirandi draugų, bendraminčių ir so on - akivaizdu). O kokia narkotikų nauda be vienkartinio malonumo? Hm? Būk žmogus, atsakyk. Kas iš to malonumo jei yra tikimybė, kad pabandęs užsikabinsi ir susišiksi gyvenimą? O jeigu nepatiks? Jeigu nebus malonumo, tik visą vakarą teks pradraugauti su klozetu? Ir iš kur tamsta, toks tikras, kad turėsi valios atsisakyti ir daugiau nevartoti, jeigu organizmas reikalaus? Taip, priprasti galima prie daug ko, bet čia kalbame apie medžiagas, kurios paveikia ir sužaloją organizmą (visų pirma - naikina smegenų ląsteles). Man rodos, skirtingi gan dalykai.
O dėl tų gėrybių - my bad, ne taip perskaičiau.
Na, tai, kad tau kaip suprantu orgazmo kitaip kaifo gyvenime nėra. Bet iš pradžių maniau, kad bent seksas suteikia/tų paguoda, malonumą. Bet ir tame turbūt nematai tikslo, nes dar prisidarysi vaikų ar susirgsi živ ar aids.
Narkotikų naudą tematau tik malonume, kitos naudos nematau. O apie galimybes susirgti, ar užsikabinti vartoti nuolat, manau priklauso nuo žmogaus ir šiaip kas nerizikuoja, tas negeria šampano. O aš asmeniškai manau, kad turiu valios, esu pakankamai kai reikia užsispyrėlis. Atsimenu buvau užsikabinęs rūkyti per tūsus, net egzaminus dešimtoje klasėje
Mano moto - išbandyti viską gyvenime, kodėl gi ne? Vieną kartą tegyvename.
2010 m. sausio 3 d. 22:04:41
Tai žinoma, tie patys šamanai veriasi milžiniškus žiedus ant kaklų ir daro visokias kitokias nesąmones, bet todėl nemanysim, kad gerai daro.
2010 m. sausio 3 d. 21:45:34
2010 m. sausio 3 d. 21:11:11
melyne
Nu ok, ok, kraštutiniškas, jei taip nori, bet svarbiausia, kad pagavai mintį (finally ;]).
O dėl mėlynės... Gi parašiau, kad juokauju. Per silpna esu, kad ką nors fiziškai užgaučiau. Tad tenka naudotis prichologiniu teroru
2010 m. sausio 3 d. 21:05:23
na as tau tikrai nesiulau bandyti narkotiku! nereik.o del nusokimo reikia skirti realius dalykus nuo beprotisku dalyku, vat jau meginimas suokti nuo stogo tikrai tikra kvailyste.ir saunuole kad nenuori ir turi tvirtus isitikinimus,sveikinu
Pabandytum tik pasiūlyti
O tas nušokimas tai kaip pavyzdys buvo. Gal kiek kraštutiniškas, bet tam, kad parodyčiau, jog kiekvienas žino, kad nušokęs nuo stogo išsitaškys ir iš žmogaus turėsi šnicelį
melyne
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 3 d. 20:57:09
Na, tai čia kiekvieno sušik.. reikalas ar jam yra naudos ar nėra. Kokia tau nauda išvis iš music.lt, iš interneto, iš tv, iš knygos ar dar ko? Vienintele narkotikų nauda, kurią aš suprantu - tai malonumas, kuris brangiai kainuoja, tačiau turintis pašalinį poveikį, nuo kurio norisi dar pabandyti ar jaustis sumautai, kaip išgėrus kelis litrus baltos. Bet va turint valią ir saikumą viskas yra sutvarkoma, be pasekmių.
O ten rašiau ir yra parašyta apie teikiamas gėrybes, o ne apie teigiamas, pati sumaišei.
O ko jau tingi? Turėk valios, netingėk ir paaiškink, nes man įdomu pasidarė kokias čia teorijas kuri. Come on, noriu išgirsti. Gali į privatą rašyt, jei viešai dėstyt mintis kažkokių problemų turi.
Ir lygini tu nepalyginamus dalykus. Ir knygos, ir internetas, ir netgi (!) music.lt turi naudą (didini savo knowledge apie daugybę dalykų, susirandi draugų, bendraminčių ir so on - akivaizdu). O kokia narkotikų nauda be vienkartinio malonumo? Hm? Būk žmogus, atsakyk. Kas iš to malonumo jei yra tikimybė, kad pabandęs užsikabinsi ir susišiksi gyvenimą? O jeigu nepatiks? Jeigu nebus malonumo, tik visą vakarą teks pradraugauti su klozetu? Ir iš kur tamsta, toks tikras, kad turėsi valios atsisakyti ir daugiau nevartoti, jeigu organizmas reikalaus? Taip, priprasti galima prie daug ko, bet čia kalbame apie medžiagas, kurios paveikia ir sužaloją organizmą (visų pirma - naikina smegenų ląsteles). Man rodos, skirtingi gan dalykai.
O dėl tų gėrybių - my bad, ne taip perskaičiau.
2010 m. sausio 3 d. 20:47:33
thatsme>na,tai galima prigalvoti visokių variantų, bet žiūriu, kad dauguma žmonių įžvelgia priklausomybes tik nuo narkotikų, alkoholio, rūkymo, sekso ir kitų žalingų dalykų. Su valia mes kovojame kiekvieną dieną. Tai tas pats su valgymu, miegojimu, tv žiūrėjimu, internetu. Jeigu nenorėtume, tai ir nevalgytume čipsų, ar nežaistume kokio tai nors žaidimo, ar neleistume pinigų internete, kad įvertintume kieno nors tai sušik... nuotrauką. Čia tik pavyzdžiai. Nežinau ar supratai, ką noriu pasakyti, bet jaučiu, kad ne.
Taip taip, o pati turi atsakomybės? Man rodos, kad dauguma iš čia narių jos neturi.
Frize>na, pavartojus ratų ir grybukų ir žinant, ką jie sukelia manau, ne tas galvoje, kad merga bus pašėlus, o vyrui nestovės, svarbu pats malonumas, kaifas., regimi dalykai.
lc> jus su blackened labai vienodai mąstote, tad nebesikartosiu, ką rašiau thatsme ir blackened.
2010 m. sausio 3 d. 20:39:55
Man rodos, ten ironija buvo, o ne rimtas pastebėjimas.
Nemanai? ;]
2010 m. sausio 3 d. 20:27:23
Geriausias narkotikas yra švieži krienai: TAIP jau per smegenis kerta, kad ilgai aštrumėlis įsimins.
Poveikis garantuotas.