Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Narkotikai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Gabux
2010 m. sausio 4 d. 11:48:14
Blackened rašė:
kaktusas2598 rašė:
na cia jau kaip kam, manes pavyzdiui tokie astrus dalykai nepakerta

Man rodos, ten ironija buvo, o ne rimtas pastebėjimas.
Nemanai? ;]

Dalinai ironija.
Tačiau suvalgius aštrius-šviežiusšviežius krienus poveikis tikrai ryškus. Ypatingai, jei suvalgai tokių bent pilną arbatinį šaukštelį niekuo neužsikandant.
UUuuuui, žaižai.

2010 m. sausio 4 d. 00:13:33
Vakar suvalgiau 3 ratus. Nieko nejaučiu.

2010 m. sausio 3 d. 23:59:27
Tu matai - tau tikėjimas žavus, man pasibjaurėtinas. Štai kaip skiriasi žmonės ;] Tikėti gali kuo nori, man tai kažkodėl nelabai rūpi. Juo labiau, kad aš ten ne apie tamstos tikėjimą kalbėjau, bet anyway, offtopic visai mes čia šnekam ;]

2010 m. sausio 3 d. 23:55:52 2011-07-28 01:39:59
.

2010 m. sausio 3 d. 23:39:46
Tuom mokslas ir gražus, jog yra pastoviai judantis ir besikeičiantis, nestovi vienoje vietoje ir visuomet ieško atsakymų. Į Didžiojo Sprogimo teoriją siūlyčiau kiek giliau pasigilinti ;] O dvasinis pasaulis ir ateiviai sumesti į vieną krūvą man kažkaip nelabai kaip atrodo. Du absoliučiai skirtingi dalykai, iš kurių tamsta padarei košę. Bet anyway, ne apie tai kalba.

2010 m. sausio 3 d. 23:29:55 2011-07-28 01:40:34
.

2010 m. sausio 3 d. 23:00:42
Pasiklydus rašė:
Blackened, nunu, ne viskas, ko mes nesuprantame yra bullshit Offtopic, bet klausimas - gyvenime tik fizikos dėsniais vadovaujiesi? Asmeniškai dėl dvasinio pasaulio nežinau, bet tokių dalykų vis tiek bullshit nevadinčiau, mokslas ir jo teorijos - tik ledkalnio viršūnė Visatos pažinime

Nebūtinai fizikos - matematikos, chemijos ir kitų tiksliųjų bei gamtos mokslų dėsniai man irgi pakankamai priimtini atrodo Jei rimtai, religija ir visi dvasiniai kliedesiai man yra bullshit. Todėl apie tokius dalykus prie manęs geriau nekalbėti. Čia gal sakau toks jaunatviškas noras prieš viską maištauti, bet bent jau kol kas racionaliu ir realistiniu požiūriu į gyvenimą kaip ir nesiskundžiu ;]] Man ta ledkalnio viršūnė žymiai priimtinesnė, nei nerišlūs veblenimai apie sielas, pomirtinį gyvenimą ir visą kita bullshit, kuris ateina kaip nemokamas priedas prie religijos ir tikėjimo ;]

2010 m. sausio 3 d. 22:51:17
Ou je, galinga teorija. Come on, žmogau, vėl lygini du skirtingus dalykus. Žmonija neveltui išrado prezervatyvus ir kitas apsaugos priemones, kad su tuo kaifu negautum dar ir puokštės ligų (aš jau nekalbu apie tai, kad niekas neverčia "lipti" ant pirmo pasitaikiusio neaiškaus tipo). O kokį užtikrinimą be savo labai jau abstrakčiai paminėtos "stiprios valios" neužsikabinti patsai turi, hm? Spėju, kad jokio O dėl vaikų prisidarymo... Sorry, bet apgailėtinas pastebėjimas, net komentuoti nesinori.
O dabar susikaupk ir suprask: aš nematau prasmės malonumo, kuris gali suknisti tau gyvenimą, ieškojime. Man atrodo perdaug rizikinga bandyti, nes tas vienintelis kartas gali pasibaigti labai liūdnai. Rizika rizikai nelygi. Jei tamstai reikia užėsti kokių grybukų tam, kad gyvenimas pasidarytų pilnavertis - maloniai prašom, man tai kas. Aš nematau tame nei reikalo, nei prasmės, neturiu noro rizikuoti nuleisti savo gyvenimo į kanalizaciją. Man tai atrodo kvaila. Tuom mūsų požiūriai ir vertybių skalės skiriasi - ir visa laimė, tiesą pasakius
O žinai, labai teisingai sakai - vieną kartą tegyvename. Ir man tas vienas kartas pakankamai brangus atrodo. Dzin man tas tavo malonumas. Žinau, kas per mėšlas yra narkotikai, mačiau pakankamai pavyzdžių, kaip kvaišalai sunaikina žmogų, todėl manęs tokie patyrimai ir kaifo ieškojimai nevilioja. Sakiau - dėl momentinio kaifo nerizikuosiu susigadinti gyvenimo. Comprende?

2010 m. sausio 3 d. 22:33:43 2011-07-28 01:41:24
.

2010 m. sausio 3 d. 22:26:38
Būtwent todėl, kad gyvenam vieną kartą reikia atsargiai elgtis su gyvenimu, nes tavo vienkartinis gyvenimas gali būti sugadintas, dėl vienkartinio malonumo. Jau geriau to nepatirti. Negi nėra kitokių džiaugsmų gyvenime?

Atsakyti
Blackened
2010 m. sausio 3 d. 22:20:50
Pasiklydus rašė:
Blackened, klausei apie narkotikų naudą. Pvz., šamanai valgo musmires ir kitas narkotines medžiagas, randamas gamtoje, tai taip gaunasi, kad jie kažkokią naudą mato. Gal lengviau su dvasiniu pasauliu susisiekti O šiaip tai rimtai skaičiau, kad tie visi grybai padeda atriboti sąmonę nuo pasąmonės, kiek tame tiesos, nežinau

Šamanai Sorry, bet vien tas žodis kelia juoką, taip kad visi kontaktavimai su dvasiniu pasauliu ir panašiomis nesąmonėmis, iškart dedami į kategoriją "stupid bullshit". O kad užvartojus kažko ima rodytis kalbantys begemotukai () ir so on, taigi nenuostabu - čia gi tas malonuma sir tas trokštamas poveikis.

2010 m. sausio 3 d. 22:15:58
Blackened rašė:
Crazyz rašė:
Blackened>Dėl sekso tingiu aiškinti, Nevermind.
Na, tai čia kiekvieno sušik.. reikalas ar jam yra naudos ar nėra. Kokia tau nauda išvis iš music.lt, iš interneto, iš tv, iš knygos ar dar ko? Vienintele narkotikų nauda, kurią aš suprantu - tai malonumas, kuris brangiai kainuoja, tačiau turintis pašalinį poveikį, nuo kurio norisi dar pabandyti ar jaustis sumautai, kaip išgėrus kelis litrus baltos. Bet va turint valią ir saikumą viskas yra sutvarkoma, be pasekmių.
O ten rašiau ir yra parašyta apie teikiamas gėrybes, o ne apie teigiamas, pati sumaišei.

O ko jau tingi? Turėk valios, netingėk ir paaiškink, nes man įdomu pasidarė kokias čia teorijas kuri. Come on, noriu išgirsti. Gali į privatą rašyt, jei viešai dėstyt mintis kažkokių problemų turi.
Ir lygini tu nepalyginamus dalykus. Ir knygos, ir internetas, ir netgi (!) music.lt turi naudą (didini savo knowledge apie daugybę dalykų, susirandi draugų, bendraminčių ir so on - akivaizdu). O kokia narkotikų nauda be vienkartinio malonumo? Hm? Būk žmogus, atsakyk. Kas iš to malonumo jei yra tikimybė, kad pabandęs užsikabinsi ir susišiksi gyvenimą? O jeigu nepatiks? Jeigu nebus malonumo, tik visą vakarą teks pradraugauti su klozetu? Ir iš kur tamsta, toks tikras, kad turėsi valios atsisakyti ir daugiau nevartoti, jeigu organizmas reikalaus? Taip, priprasti galima prie daug ko, bet čia kalbame apie medžiagas, kurios paveikia ir sužaloją organizmą (visų pirma - naikina smegenų ląsteles). Man rodos, skirtingi gan dalykai.
O dėl tų gėrybių - my bad, ne taip perskaičiau.

Na, tai, kad tau kaip suprantu orgazmo kitaip kaifo gyvenime nėra. Bet iš pradžių maniau, kad bent seksas suteikia/tų paguoda, malonumą. Bet ir tame turbūt nematai tikslo, nes dar prisidarysi vaikų ar susirgsi živ ar aids.

Narkotikų naudą tematau tik malonume, kitos naudos nematau. O apie galimybes susirgti, ar užsikabinti vartoti nuolat, manau priklauso nuo žmogaus ir šiaip kas nerizikuoja, tas negeria šampano. O aš asmeniškai manau, kad turiu valios, esu pakankamai kai reikia užsispyrėlis. Atsimenu buvau užsikabinęs rūkyti per tūsus, net egzaminus dešimtoje klasėje ir tiesiog po vieno karto, kai pasidarė šlykštu, daugiau nė karto neėmiau cigarečių į rankas. Ir šiaip kodėl turėjau rūkyti? Nes galbūt norėjau save išbandyti, ir išbandžiau. Neturiu jokio tikslo rūkyti tas šlykštynes, kurios neteikia jokio malonumo.

Mano moto - išbandyti viską gyvenime, kodėl gi ne? Vieną kartą tegyvename.

Atsakyti
LoseControl
2010 m. sausio 3 d. 22:04:41
Oi tu jai religijas nepradėk
Tai žinoma, tie patys šamanai veriasi milžiniškus žiedus ant kaklų ir daro visokias kitokias nesąmones, bet todėl nemanysim, kad gerai daro.

Atsakyti
Pasiklydus
2010 m. sausio 3 d. 21:45:34 2011-07-28 01:41:43
.

2010 m. sausio 3 d. 21:11:11
latras rašė:
melyne ziauri koke ne gal o krastutiniskas! nu db supratau ka turejai omeny ir visgi teks pritart tavajai nuomonei;/

Nu ok, ok, kraštutiniškas, jei taip nori, bet svarbiausia, kad pagavai mintį (finally ;]).
O dėl mėlynės... Gi parašiau, kad juokauju. Per silpna esu, kad ką nors fiziškai užgaučiau. Tad tenka naudotis prichologiniu teroru

2010 m. sausio 3 d. 21:05:23
Blackened rašė:
latras rašė:
na as tau tikrai nesiulau bandyti narkotiku! nereik.o del nusokimo reikia skirti realius dalykus nuo beprotisku dalyku, vat jau meginimas suokti nuo stogo tikrai tikra kvailyste.ir saunuole kad nenuori ir turi tvirtus isitikinimus,sveikinu

Pabandytum tik pasiūlyti Tokiu atveju, aš tamstai grąžos irgi šį bei tą pasiūlyčiau - mėlynę po akim. Juokauju, aišku.
O tas nušokimas tai kaip pavyzdys buvo. Gal kiek kraštutiniškas, bet tam, kad parodyčiau, jog kiekvienas žino, kad nušokęs nuo stogo išsitaškys ir iš žmogaus turėsi šnicelį Su narkotikais, gi, the same thing - visi žino, kas gali atsitikti jei įprasi vartoti. Tad kam tada išvis bandyti, jei net nesi tikras, ar tas vienintelis kartas ir nebus lemtingas? Mintis tokia buvo.

melyne ziauri koke ne gal o krastutiniskas! nu db supratau ka turejai omeny ir visgi teks pritart tavajai nuomonei;/

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
Blackened
2010 m. sausio 3 d. 20:57:09
Crazyz rašė:
Na, tai čia kiekvieno sušik.. reikalas ar jam yra naudos ar nėra. Kokia tau nauda išvis iš music.lt, iš interneto, iš tv, iš knygos ar dar ko? Vienintele narkotikų nauda, kurią aš suprantu - tai malonumas, kuris brangiai kainuoja, tačiau turintis pašalinį poveikį, nuo kurio norisi dar pabandyti ar jaustis sumautai, kaip išgėrus kelis litrus baltos. Bet va turint valią ir saikumą viskas yra sutvarkoma, be pasekmių.
O ten rašiau ir yra parašyta apie teikiamas gėrybes, o ne apie teigiamas, pati sumaišei.

O ko jau tingi? Turėk valios, netingėk ir paaiškink, nes man įdomu pasidarė kokias čia teorijas kuri. Come on, noriu išgirsti. Gali į privatą rašyt, jei viešai dėstyt mintis kažkokių problemų turi.
Ir lygini tu nepalyginamus dalykus. Ir knygos, ir internetas, ir netgi (!) music.lt turi naudą (didini savo knowledge apie daugybę dalykų, susirandi draugų, bendraminčių ir so on - akivaizdu). O kokia narkotikų nauda be vienkartinio malonumo? Hm? Būk žmogus, atsakyk. Kas iš to malonumo jei yra tikimybė, kad pabandęs užsikabinsi ir susišiksi gyvenimą? O jeigu nepatiks? Jeigu nebus malonumo, tik visą vakarą teks pradraugauti su klozetu? Ir iš kur tamsta, toks tikras, kad turėsi valios atsisakyti ir daugiau nevartoti, jeigu organizmas reikalaus? Taip, priprasti galima prie daug ko, bet čia kalbame apie medžiagas, kurios paveikia ir sužaloją organizmą (visų pirma - naikina smegenų ląsteles). Man rodos, skirtingi gan dalykai.
O dėl tų gėrybių - my bad, ne taip perskaičiau.

2010 m. sausio 3 d. 20:47:33
Juokingi jus

thatsme>na,tai galima prigalvoti visokių variantų, bet žiūriu, kad dauguma žmonių įžvelgia priklausomybes tik nuo narkotikų, alkoholio, rūkymo, sekso ir kitų žalingų dalykų. Su valia mes kovojame kiekvieną dieną. Tai tas pats su valgymu, miegojimu, tv žiūrėjimu, internetu. Jeigu nenorėtume, tai ir nevalgytume čipsų, ar nežaistume kokio tai nors žaidimo, ar neleistume pinigų internete, kad įvertintume kieno nors tai sušik... nuotrauką. Čia tik pavyzdžiai. Nežinau ar supratai, ką noriu pasakyti, bet jaučiu, kad ne.

Taip taip, o pati turi atsakomybės? Man rodos, kad dauguma iš čia narių jos neturi.

Frize>na, pavartojus ratų ir grybukų ir žinant, ką jie sukelia manau, ne tas galvoje, kad merga bus pašėlus, o vyrui nestovės, svarbu pats malonumas, kaifas., regimi dalykai.

lc> jus su blackened labai vienodai mąstote, tad nebesikartosiu, ką rašiau thatsme ir blackened.

Atsakyti
Blackened
2010 m. sausio 3 d. 20:39:55
kaktusas2598 rašė:

Man rodos, ten ironija buvo, o ne rimtas pastebėjimas.
Nemanai? ;]

2010 m. sausio 3 d. 20:27:23
Gabux rašė:
Geriausias narkotikas yra švieži krienai: TAIP jau per smegenis kerta, kad ilgai aštrumėlis įsimins.
Poveikis garantuotas.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

Aistė Smilgevičiūtė Aistė Smilgevičiūtė
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1015
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 84646