| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2010 m. sausio 3 d. 20:00:19
Poveikis garantuotas.
2010 m. sausio 3 d. 19:48:50
2010 m. sausio 3 d. 19:39:49
Kas dėl Crazio norimų pabandyt grybukų ar ratų, tai iš pirmų lūpų girdėjau kad grybukai baisiai fainas ir įdomus dalykėlis, nors čia ir latras geriau papasakojo.; D
O panai sumaitinus ratų labai noras sukyla, horny horny pasidaro.; D Bet vaikinam atvirkščiai - na kaip čia geriau pasakyt, na...nestovi..; D
2010 m. sausio 3 d. 19:04:17
omg
Wtf? Kokią žolę pūti, mano mielas? Malonėsi gal paaiškinti?
---
Galbūt kiek ir per stipriai kalbu, bet aš nematau absoliučiai jokios naudos nei narkotikų pabandyme, nei, juo labiau, vartojime. Man atrodo durnystė, rizikuoti galvojant "o gal ir neužsikabinsiu".
Ir kokių dar "teigiamų gėrybių", juokuti tu? Kas ten teigiamo? Ogi nieko. Tai kokio velnio tada apskritai bandyti, jeigu gausi geriausiu atveju vienkartinį bilietą į splavotų žmogeliukų karalystę, o paskui sėdėsi apsikabinęs klozetą ir vemsi lauk visas šitas savo "teigiamas gėrybes"?
Ir šiaip, Crazyz, išbandymas išbandymui nelygus. Reik turėt proto ir bent kažkiek atsakomybės prieš ką nors išbandant, reikia apie pasekmes pagalvoti.
2010 m. sausio 3 d. 18:57:58
Žinoma, tipo '' nuo pabandymų viskas ir prasideda''. Bet, jei turi valią, tai kas čia tokio?
Bet kol nepabandai ir nezinai ar turi valia, o jei pasirodo, kad jos neturi kas tada ?
2010 m. sausio 3 d. 18:57:22
Nebandziau, ir niekada nebandysiu
Clean thinker
---
Per didelė rizika. Neverta rizikuoti gyvenimu dėl kelių kaifų.
2010 m. sausio 3 d. 18:48:33
nvm.
________
Aš asmeniškai nesu bandęs, bet kaip sakiau, norėčiau pabandyti kada nors.
Bet tas pabandymas nereiškia, kad užsivesti iki narkomano. Žinoma, tipo '' nuo pabandymų viskas ir prasideda''. Bet, jei turi valią, tai kas čia tokio?
Blackened per daug perdedi.
Ir kaip dėl nuodėmingojo Amsterdamo, ko ten vilktis, jei nepabandžius jo teikiamų gėrybių?
Koks gi gyvenimas, jei nieko neišbandai, visi mes kiekvieną dieną kažką išbandome naujo, galbūt ne kiekvieną, bet labai dažnai.
2010 m. sausio 3 d. 17:23:30
Nebandziau, ir niekada nebandysiu
Clean thinker
---
Per didelė rizika. Neverta rizikuoti gyvenimu dėl kelių kaifų.
2010 m. sausio 3 d. 16:48:31
na as tau tikrai nesiulau bandyti narkotiku! nereik.o del nusokimo reikia skirti realius dalykus nuo beprotisku dalyku, vat jau meginimas suokti nuo stogo tikrai tikra kvailyste.ir saunuole kad nenuori ir turi tvirtus isitikinimus,sveikinu
Pabandytum tik pasiūlyti
O tas nušokimas tai kaip pavyzdys buvo. Gal kiek kraštutiniškas, bet tam, kad parodyčiau, jog kiekvienas žino, kad nušokęs nuo stogo išsitaškys ir iš žmogaus turėsi šnicelį
2010 m. sausio 3 d. 16:38:18
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 3 d. 16:28:16
ir plius tu dabar sneki apie narkotikus ir sakai kad paraugti ju buvo kvaila,bet tu pati nesi bandzius tad tikrai negali zinoti kas tai yra.o is knygu ar kitu saltiniu nenuspresi sito kol neizbandysi.mazas vaikas nezino kad gali skaudeti paliesti deganti dektuka,bet kai palies zinos kad jam skauda.
Ok, bet aš ne mažas vaikas, kad be pabandymo nesuvokčiau koks mėšlas tai yra. Nušokt nuo stogo irgi nebandžiau, ką žinau, gal ir išgyvenčiau, tai kaip manai, gal pabandyt reiktų, tam kad įsitikinčiau?
Todėl man tas pabandymas ir atrodo durnas. Žaidimas iš serijos "gal užsikabinsiu, bet gal ir ne". Pats sakei, kad visiems skirtingai. Vienas pabandė, nepatiko ir metė. O jei organizmui ir to vieno karto užteks? Ką ten žinosi kaip tas brudas paveiks tave.
Ir dzin man tas poveikis. Kad ir koks kaifas būtų, nebandyčiau. Nes galvoj ne košė. Plius, teko matyti tokių "pabandžiusiųjų". Vaizdelis visam gyvenimui į smegenis įsikalė.
2010 m. sausio 3 d. 16:14:54
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 3 d. 16:03:03
tai tas pac ir su alkogoliu, pabandei pirma kart atsigert nes buvo smalusu, o ne del to kad jau draugai gere seniausiai,va rukymas yra silpnybe, del to as sutinku visiskai...
Same shit. Kodėl rūkymas yra silpnybė, o gėrimas ne?
O priežasčių dėl kurių žmonės geria/rūko/vartoja narkotikus tai jau atsiprašau, bet yra tikrai daugiau, nei vien todėl, kad "smalsu" ;] Ir draugeliai lieka ne paskutinėje vietoje, dauguma atvejų.
Ir tas smalsumas pabandyti - durnystė. Žingsnis, kuris didelio proto nerodo.
2010 m. sausio 3 d. 15:57:54
Nu, ok ;] Tamstos atveju ne valios trūkumas pagrindinis veiksnys pabandyti. Tad belieka kažko kito trūkumas, galbūt ;] Sorry, bet man tas "noras pabandyti" su mąstančiu žmogum į porą niekaip nesusieina. Gal klystu, nežinau.
tai tas pac ir su alkogoliu, pabandei pirma kart atsigert nes buvo smalusu, o ne del to kad jau draugai gere seniausiai,va rukymas yra silpnybe, del to as sutinku visiskai...
2010 m. sausio 3 d. 15:44:31
2010 m. sausio 3 d. 15:43:22
2010 m. sausio 3 d. 15:34:22
Blackened nesusiknisau as savo gyvenimo;] gyvenu kaip gyvenes, silpnavaliai susiknisa jy.
Good for you ;] Iš dalies sutinku dėl tamstos teiginio, bet... Nepasakyčiau, kad pabandymas ar noras pabandyti yra stiprios valios (ir proto - tik prašau nesupykti) požymis.
Kaip sakai? ;]
na buvo tikrai ne del to kad silnpnavalis esu, buvo tiesiog taip kad nuorejau izbandyti po karta
2010 m. sausio 3 d. 15:30:23
Blackened nesusiknisau as savo gyvenimo;] gyvenu kaip gyvenes, silpnavaliai susiknisa jy.
Good for you ;] Iš dalies sutinku dėl tamstos teiginio, bet... Nepasakyčiau, kad pabandymas ar noras pabandyti yra stiprios valios (ir proto - tik prašau nesupykti) požymis.
Kaip sakai? ;]
2010 m. sausio 3 d. 15:26:08
crazy oi aciu ne
2010 m. sausio 3 d. 15:07:45
bandziau amfetamino arba kitaip gaidzio, nepatiko visiskai...ir tas kaifas toks idomus...kaulus lauze ir visad kazka veikt nuorejos, em td bandziau ratu nesuprantu koks ju poveikis nes nieka nebuva, tada grybukai, va ce tai geris
o aš būtent svajoju vis grybukų ar ratų nors sykį paragauti
Manau, tikrai nors kartą būtina paragauti.
O iš leidžiamų reikėjo heroino pavaryt
Gi irgi nors sykį nieko neatsitiktų