avataras jei pagal spec efektus tai uhh!!!! istorija sena kaip zeme,zmones buti labai blogi ir naikinti svetimu gyventoju turtus,aisku atsiranda gerieciu,tada romanas,meile kova ir t.t bet efektai o jei 3D tai tikrai geresniu nesu mates, lenkia tiek transformerius tiek 2012.
avatar,Hurt Locker,300 days of summer,Funny People,Ingourious Basterds,kazkaip daugiau kaip ir nepamenu
Dilgele rašė: Va, dingussi, įtariu, kad temą skaitysi — pamatei šiais metais tokį, kuriam galėtum laisvai pirmą vietą duoti?
Kažkur pirmuosiuose puslapiuose yra mano topas surašytas, bet ne eilės tvarka šiaip teisingai sakai, jie visi labai skirtingi, ir išskirti kažkurio 1 nemanau, kad galėčiau, plius dar daugybės filmų ir nemačiau... ech
Šie metai iš vis man pasirodė silpnesni dramų atžvilgiu. Buvo filmų, kuriuos vertinčiau vienodai gerai, bet tarpusavy jie tokie skirtingi, kad lyginti — netikslinga. 10 ar 5 favoritus galėčiau išskirti, bet to vieno tikro -iausio metų filmo kuris būtų atsiplėšęs aukščiau kitų sau tiesiog neradau.
Kita vertus dar ne visus iš numatyto sąrašo spėjau peržiūrėti, laukiu atostogų.: )
Va, dingussi, įtariu, kad temą skaitysi — pamatei šiais metais tokį, kuriam galėtum laisvai pirmą vietą duoti?
Crazyz, jei tau filmo gerumą nusako, jo biudžeto dydis, ar jo surinktos sumos, ar apdovanojimai (šie dalykai aišku turi svarba apibendrinant filmą, bet tai nėra aukščiausi kriterijai filmo gerumui nusakyti), o ne siužetas, įspūdis jį pamačius ir sava nuomonę, tai jau problema.
Kitais žodžiais tariant pasižiūrėk filmą ir tada dėstyk nuomonę.
O šiaip, jei liginus biudžetus Avatar'o ir 2012, tai ne daug jau ir skiriasi.
Tai manau, 2012 išleido daugiau efektam, tik jie pagailėjo sukuriant normalesnį siužetą ir pasamdant geresnius aktorius.
Avataro biudžetas- 237 milijonai dolerių
2012 - 200 milijonai dolerių.
Šie biudžetai yra labai aukšti. Tik 2012 su savo biudžetu galėjo geresnį filmą sukurti.
Crazyz rašė: whatever, pripažintas filmas, ko dar tau reikia?
Elementaru, gerbiamasai — siužeto!: )
Man šis filmas labai įdomus kaip reiškinys, bet visa jo vertė sukišta į vizualumą. Toks filmas niekada negalės varžytis su tikrąja kino klasika, kuri nesensta ir kurios į antrą planą niekada nenustums patobulėjusios technologijos. Jis niekada nebus tapatus su tuo kinu, kuris yra menas ir kuriuo norima ne tik kažką parodyti, bet ir pasakyti.
lacunacoil rašė: Nu o 2012 nebuvo geresni efektai? (čia šiaip klausiams, nes nei vieno iš filmų šitų dar nemačiau)
2012 nemačiau, tokiems filmams, kurie aiškiai niekur labai nepasižymės, tiesiog labai gaila laiko.
Bet Avatar vienbalsiai tituluojamas šiuo metu geriausius spec. efektus turinčiu filmu, koja kojon su naujausiom technologijom, tobulas vizualinis išpildymas. Ir nemanau, jog artimiausiu metu kas jį pralenks šiuo klausimu. Na, jau vien tam skirtą biudžetą žinant... Reginys tikrai įspūdingas, bet būtina žiūrėti kino teatre.
Ir šiaip — Avatar pamatyti verta bet kokiu atveju jei bent kiek domiesi kinu jau vien dėl jo komercinės sėkmės, retam filmui tai pavyksta. Tiesiog kita kino istorijos pusė.: )
Crazyz rašė: aš asmeniškai pats to filmo nemačiau, bet jis pelnė daug jau apdovanojimų, pripažintas daugelio kritikų, daug dėmesio sulaukė, daug uždirbo/uždirbs dar. Manau vidutinis filmas tiek nepelnytų šolvės, odar palauk kur bus oskarai.
Odėl penkių Gaublių, tai girdėjau per žinias.
Tada klaidingai girdėjai. Nominuotas 4, gavo 2. Iš viso kol kas sąskaitoje tik 6 apdovanojimai. Oskarą už spec. efektus be abejo gaus, juose visas filmo gerumas ir įspūdingumas, bet už best picture noris tikėti, jog tikrai ne, nes nevertas.
Ir mums apie filmų vertę tarpusavy diskutuoti taip pat tiesiog neverta, imho.: )
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2010 m. sausio 20 d. 16:52:17
2010 m. sausio 20 d. 13:38:05
Manau, tarp serialų galėtų konkuruoti Lost'ų šeštas sezonas, argi ne?
taigi jo dar neišleido net...
2010 m. sausio 19 d. 22:14:39
2010 m. sausio 19 d. 21:53:31
dingussi>>>>>ello?
Ir kas gi kartais pradėjo dėstyti apie filmą, kurio nėra matęs, ar ne Dilgelė?
Ot tai dėstymas, net vienas sakinys.: ))
2010 m. sausio 19 d. 21:51:01
2010 m. sausio 19 d. 21:21:34
Ir kas gi kartais pradėjo dėstyti apie filmą, kurio nėra matęs, ar ne Dilgelė?
2010 m. sausio 19 d. 18:07:34
avatar,Hurt Locker,300 days of summer,Funny People,Ingourious Basterds,kazkaip daugiau kaip ir nepamenu
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 19 d. 14:26:49
Va, dingussi, įtariu, kad temą skaitysi — pamatei šiais metais tokį, kuriam galėtum laisvai pirmą vietą duoti?
Kažkur pirmuosiuose puslapiuose yra mano topas surašytas, bet ne eilės tvarka
2010 m. sausio 19 d. 14:26:17
2010 m. sausio 19 d. 13:56:22
Beje, tavo nuomone Dilgele, kas yra geriausias šiemet? na pernai jau
Šie metai iš vis man pasirodė silpnesni dramų atžvilgiu. Buvo filmų, kuriuos vertinčiau vienodai gerai, bet tarpusavy jie tokie skirtingi, kad lyginti — netikslinga. 10 ar 5 favoritus galėčiau išskirti, bet to vieno tikro -iausio metų filmo kuris būtų atsiplėšęs aukščiau kitų sau tiesiog neradau.
Kita vertus dar ne visus iš numatyto sąrašo spėjau peržiūrėti, laukiu atostogų.: )
2010 m. sausio 19 d. 13:37:57
2010 m. sausio 19 d. 11:18:53
Kitais žodžiais tariant pasižiūrėk filmą ir tada dėstyk nuomonę.
2010 m. sausio 19 d. 07:45:48
O tie filmai, kuriais norima kažką pasakyti, dažnai yra nuobodūs, ar jau bent atsibodę.
.... : ))))))))))))))
Buvau daug parašius, bet jau tiek to, gal tikrai įžeisiu.
Šiaip jo, man irgi užkliuvo šitas sakinys
Beje, tavo nuomone Dilgele, kas yra geriausias šiemet? na pernai jau
2010 m. sausio 19 d. 06:09:34
O tie filmai, kuriais norima kažką pasakyti, dažnai yra nuobodūs, ar jau bent atsibodę.
.... : ))))))))))))))
Buvau daug parašius, bet jau tiek to, gal tikrai įžeisiu.
2010 m. sausio 18 d. 23:58:19
O šiaip, jei liginus biudžetus Avatar'o ir 2012, tai ne daug jau ir skiriasi.
Tai manau, 2012 išleido daugiau efektam, tik jie pagailėjo sukuriant normalesnį siužetą ir pasamdant geresnius aktorius.
Avataro biudžetas- 237 milijonai dolerių
2012 - 200 milijonai dolerių.
Šie biudžetai yra labai aukšti. Tik 2012 su savo biudžetu galėjo geresnį filmą sukurti.
2010 m. sausio 18 d. 23:48:22
whatever, pripažintas filmas, ko dar tau reikia?
Elementaru, gerbiamasai — siužeto!: )
Man šis filmas labai įdomus kaip reiškinys, bet visa jo vertė sukišta į vizualumą. Toks filmas niekada negalės varžytis su tikrąja kino klasika, kuri nesensta ir kurios į antrą planą niekada nenustums patobulėjusios technologijos. Jis niekada nebus tapatus su tuo kinu, kuris yra menas ir kuriuo norima ne tik kažką parodyti, bet ir pasakyti.
2010 m. sausio 18 d. 23:43:41
Nu o 2012 nebuvo geresni efektai? (čia šiaip klausiams, nes nei vieno iš filmų šitų dar nemačiau)
2012 nemačiau, tokiems filmams, kurie aiškiai niekur labai nepasižymės, tiesiog labai gaila laiko.
Bet Avatar vienbalsiai tituluojamas šiuo metu geriausius spec. efektus turinčiu filmu, koja kojon su naujausiom technologijom, tobulas vizualinis išpildymas. Ir nemanau, jog artimiausiu metu kas jį pralenks šiuo klausimu. Na, jau vien tam skirtą biudžetą žinant... Reginys tikrai įspūdingas, bet būtina žiūrėti kino teatre.
Ir šiaip — Avatar pamatyti verta bet kokiu atveju jei bent kiek domiesi kinu jau vien dėl jo komercinės sėkmės, retam filmui tai pavyksta. Tiesiog kita kino istorijos pusė.: )
2010 m. sausio 18 d. 23:43:14
o dėl efektų 2012 tikiu, kad geresni, mačiau, įspūdingiau turbūt efektų ir neįmanoma sukurti, bet to filmo siužetas ir vaidyba suknistai lieva ;]
2010 m. sausio 18 d. 23:33:14
2010 m. sausio 18 d. 23:32:05
aš asmeniškai pats to filmo nemačiau, bet jis pelnė daug jau apdovanojimų, pripažintas daugelio kritikų, daug dėmesio sulaukė, daug uždirbo/uždirbs dar. Manau vidutinis filmas tiek nepelnytų šolvės, odar palauk kur bus oskarai.
Odėl penkių Gaublių, tai girdėjau per žinias.
Tada klaidingai girdėjai. Nominuotas 4, gavo 2. Iš viso kol kas sąskaitoje tik 6 apdovanojimai. Oskarą už spec. efektus be abejo gaus, juose visas filmo gerumas ir įspūdingumas, bet už best picture noris tikėti, jog tikrai ne, nes nevertas.
Ir mums apie filmų vertę tarpusavy diskutuoti taip pat tiesiog neverta, imho.: )