Crazyz rašė: Na, girdėjote, kad Avatar pelnė net 5 Gaublius, tai manau šio filmo neįtraukti į dešimtuką būtų absurdiška.
Nežinau, iš kur ištraukei NET penkis, nes laimėjo tik du. Absurdas absurdu, bet daug kompetentingų kino kritikų šitam filmui ypatingo dėmesio neskiria. Jis be įspūdingų (kol kas — net įspūdingiausių) efektų, už kuriuos tikrai nukals ir oskarą, kaip filmas savo turiniu yra tiesiog vidutinis, klišinis ir t.t.
aš asmeniškai pats to filmo nemačiau, bet jis pelnė daug jau apdovanojimų, pripažintas daugelio kritikų, daug dėmesio sulaukė, daug uždirbo/uždirbs dar. Manau vidutinis filmas tiek nepelnytų šolvės, odar palauk kur bus oskarai.
Odėl penkių Gaublių, tai girdėjau per žinias.
Crazyz rašė: Na, girdėjote, kad Avatar pelnė net 5 Gaublius, tai manau šio filmo neįtraukti į dešimtuką būtų absurdiška.
Nežinau, iš kur ištraukei NET penkis, nes laimėjo tik du. Absurdas absurdu, bet daug kompetentingų kino kritikų šitam filmui ypatingo dėmesio neskiria. Jis be įspūdingų (kol kas — net įspūdingiausių) efektų, už kuriuos tikrai nukals ir oskarą, kaip filmas savo turiniu yra tiesiog vidutinis, klišinis ir t.t.
Va ką tik pabaigiau Šerloką. O koks gi skirtumas pagal tikrą knygą ar ne? Yra veikėjai, yra detektyvas vsio... Ar patiko... Taip, manau, rašyčiau 8,5.
Bet ar į trejetuką įeina, tai yra lenkia Knowing, tikrai nežinau.
Beje pritariu visiems, kas sako kad Up buvo geras animacinis fulmukas, deja, Ledynametis trečias, albai nustebino ir jam skiriu geriausią metų animacinį prizą iš savo pusės
Silentist rašė: Dilgėle, vat būtent: be galo neįprastą rusų serijinio Holmso fanams.
Pradžią žiūrėjau streaming būdu internete, bet labai greitai išjungiau. daug triukšmo ir visai ten kitoks jis žmogus. Konandoiliui irgi nepatiktų, manyčiau.
nepamenu, kur, bet kažkur skaičiau, jog čia pagal kažkokį komiksą apie Holsmą kurta, ne pagal knygas (kas gana akivaizdu) tad labai pykti ir nesigauna... kad ir kaip ten būtų... hmm.. nepaliko jis man didžiulio įspūdžio, gal žiūrint su linksma kompanija ir smagus filmas...
atėjau, pamačiau ir kaip suprantu bus antra dalis (bent jau pagal pabaigą susidariau tokį įspūdį)... į kurią dar nežinau ar eisiu, nes pirmoji neužtvirtino noro pamatyt ar laukt antrosios...
Knowing - Už fantasišką scenarijų ir idėjas. Po šito filmo likau labai sukrėstas ilgam.
''Up in the Air''- Ir aš vistiek Clooney matau kaip Daniel Ocean'ą. : )
''Inglourious Basterds'' - keista,kad nerašo, kad ir komedija taip pat, nes juokiausi daug.
''Public Enemies'' - nes keista jį matyt pakankamai normalaus žmogaus vaidmeny. ir dar man patinka kriminaliniai filmai.
''Funny People'' - nuuustebino.
''The Men Who Stare at Goats'' - pliusiukas.
2010 m. sausio 18 d. 23:28:54
2010 m. sausio 18 d. 23:25:22
Na, girdėjote, kad Avatar pelnė net 5 Gaublius, tai manau šio filmo neįtraukti į dešimtuką būtų absurdiška.
Labai į temą — https://www.saltypopcorn.com/imag...pocah ontas1.jpg
aš asmeniškai pats to filmo nemačiau, bet jis pelnė daug jau apdovanojimų, pripažintas daugelio kritikų, daug dėmesio sulaukė, daug uždirbo/uždirbs dar. Manau vidutinis filmas tiek nepelnytų šolvės, odar palauk kur bus oskarai.
Odėl penkių Gaublių, tai girdėjau per žinias.
2010 m. sausio 18 d. 23:12:31
Na, girdėjote, kad Avatar pelnė net 5 Gaublius, tai manau šio filmo neįtraukti į dešimtuką būtų absurdiška.
Labai į temą — https://www.saltypopcorn.com/imag...pocah ontas1.jpg
2010 m. sausio 18 d. 22:49:34
2010 m. sausio 18 d. 22:41:08
2010 m. sausio 18 d. 00:25:19
Ai o Dorianas Grėjus kaip? Kaip tik einu žiūrėt.
aš vakar mačiau bižki. bet, kad buvau mačius dar tą seną versiją, tai neįdomu buvo. ')
2010 m. sausio 18 d. 00:13:29
2010 m. sausio 17 d. 23:13:19
Bet ar į trejetuką įeina, tai yra lenkia Knowing, tikrai nežinau.
Beje pritariu visiems, kas sako kad Up buvo geras animacinis fulmukas, deja, Ledynametis trečias, albai nustebino ir jam skiriu geriausią metų animacinį prizą iš savo pusės
2010 m. sausio 17 d. 21:23:35
Dilgėle, vat būtent: be galo neįprastą rusų serijinio Holmso fanams.
Pradžią žiūrėjau streaming būdu internete, bet labai greitai išjungiau. daug triukšmo ir visai ten kitoks jis žmogus. Konandoiliui irgi nepatiktų, manyčiau.
nepamenu, kur, bet kažkur skaičiau, jog čia pagal kažkokį komiksą apie Holsmą kurta, ne pagal knygas (kas gana akivaizdu) tad labai pykti ir nesigauna... kad ir kaip ten būtų... hmm.. nepaliko jis man didžiulio įspūdžio, gal žiūrint su linksma kompanija ir smagus filmas...
atėjau, pamačiau ir kaip suprantu bus antra dalis (bent jau pagal pabaigą susidariau tokį įspūdį)... į kurią dar nežinau ar eisiu, nes pirmoji neužtvirtino noro pamatyt ar laukt antrosios...
2010 m. sausio 17 d. 20:20:54
2010 m. sausio 17 d. 19:41:47
2010 m. sausio 17 d. 19:38:20
Hey, o tai gal jūs žinot, kokia situacija yra su Boondock Saints 2?
pirmą kartą girdžiu tokį filmą ;o
2010 m. sausio 17 d. 18:16:26
2010 m. sausio 17 d. 17:40:05
O mane nuvylė Knowing'as, tikėjausi kažko geresnio, nevertas top-10.
O man tai jis patiko.
Dar Ingourious Basterds, Orphan ir Antichrist, 500 Days of Summer.
Kol kas tiek iš atsimintų.
2010 m. sausio 17 d. 17:29:39
2010 m. sausio 17 d. 17:14:43
2010 m. sausio 17 d. 02:07:33
Tai va mano top :
Inglourious Basterds - Nes tai beveik geriausia, o gal ir geriausia ką teko matyt.
Public Enemies Filmas gerai, nufilmuotas, nepriekaištinga ir vaidyba.
Knowing - Už fantasišką scenarijų ir idėjas. Po šito filmo likau labai sukrėstas ilgam.
2010 m. sausio 16 d. 21:48:42
''Inglourious Basterds'' - keista,kad nerašo, kad ir komedija taip pat, nes juokiausi daug.
''Public Enemies'' - nes keista jį matyt pakankamai normalaus žmogaus vaidmeny. ir dar man patinka kriminaliniai filmai.
''Funny People'' - nuuustebino.
''The Men Who Stare at Goats'' - pliusiukas.
2010 m. sausio 15 d. 14:14:54
Tai darom plikus sarashus? [be ispudziu]
Ar salia filmu - fraze, kaip patiko [kaip Crazyz]
kaip kam patinka, aisku kaip parase Crazyz idomiau
2010 m. sausio 15 d. 14:08:46
O kur Hausas (tarp serialų). Taigi season 6. Ar čia todėl, kad dar nebaigė?
del to kad House md yra transliojamas nuo 2004 metu. (pirmas sezonas)