Sakyčiau Jasaz, LoseControl, RaptoJM, kaktusa, montimer, aragorn. Be to panašumų yra ir su Lacunacoil, ir su Blackened. Na dar teras, nevermind, tremor christ, LedZep. Tiesiog šitus nikus dažniausiai sutinku klausydamas savo mėgiamą muziką.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit.
Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it.
So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
LoseControl rašė: Cheminiai broliai, Fatboy SLim, Prodigy, triphopas (nepraėjo dar ta era ).
nesigincyju ,tai individualu.
Bet net ir patys atlikejai ,kaip pvz radiohead, massive attack , net ir marilyn manson savo muzikoje vis daugiau ir daugiau naudoja sintetikos..
Montimerio neabejotinai - stiliai tokie patys,bet as placiau tikuz ji klausau (tai yra daugiau grupiu tam tikrame stiliuje)
Visų pirma tai aš, aišku, pažįstu visus music.lt narius ir žinau jų muzikinius skonius, tai labai laisvai galiu pasakyti į kurio panašiausias maniškis. Tik nesakysiu.
Visų antra, kai yra labai svarbus klausimas.
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2010 m. kovo 5 d. 19:10:01
2010 m. kovo 5 d. 18:43:13
vertinimai yra bet naudos is ju mazai.
2010 m. kovo 5 d. 14:23:23
2010 m. kovo 5 d. 14:02:54
2010 m. kovo 4 d. 16:38:29
2010 m. kovo 4 d. 01:01:38
2010 m. kovo 3 d. 23:36:39
2010 m. sausio 10 d. 21:10:46
2010 m. sausio 10 d. 20:57:44
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. sausio 10 d. 20:48:07
Cheminiai broliai, Fatboy SLim, Prodigy, triphopas (nepraėjo dar ta era
Bet net ir patys atlikejai ,kaip pvz radiohead, massive attack , net ir marilyn manson savo muzikoje vis daugiau ir daugiau naudoja sintetikos..
2010 m. sausio 10 d. 20:45:32
2010 m. sausio 10 d. 20:44:14
2010 m. sausio 10 d. 20:36:55
2010 m. sausio 10 d. 20:30:47
2010 m. sausio 10 d. 20:29:56
2010 m. sausio 10 d. 20:26:40
Visų pirma tai aš, aišku, pažįstu visus music.lt narius ir žinau jų muzikinius skonius, tai labai laisvai galiu pasakyti į kurio panašiausias maniškis. Tik nesakysiu.
Visų antra, kai yra labai svarbus klausimas.
2010 m. sausio 10 d. 20:24:41
Kodėl elektronika? Aš jau perėjau tą etapą elektronikos, liksiu su roku, bliuzu ir džiazu, manau.
o kokios electro klausei anksciau .Ta prasme kokiu atlikeju?
2010 m. sausio 10 d. 20:23:30
man visada labai patinka ,kai zmogus i diskusija atsako teiginiu 'nezinau'. Prasmingas issamus komentaras.
Man irgi.
2010 m. sausio 10 d. 20:22:15
2010 m. sausio 10 d. 20:21:06