lacunacoil rašė: Mano vyriška pozicija - Šlykštoka ji man ir toli nuo moteriško idealo. Vulgarumas - tinkamas žodis ją apibūdinti.
o mano moteriska pozicija - ne vulgari, o mokanti pabrezti savo privalumus
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Na ji tikrai labai moteriška, ta sniego baltumo oda, juodi plaukai.. O kai apsirengia tas senovines ilgas pustas sukneles tai išvis tada.. Tikrai labai graži Be to, kiek žinau jos liemuo labai plonas, o tai ji dar pabrėžia dėvėdama įvairius korsetus ir taliją išryškinančias sukneles. Ir vaikšto taip elegantiškai, kaip tikra ledi.. Man tai ji labai patinka, beje ji labai tiko į pora Brian Warner, gaila kad jie išsiskyrė.. Mačiau keletą jos pasirodymų, kai šoko didelėje martinio taurėje, įspudingai atrodė. Išvis tie jos šokiai tokie netradiciniai, yra daug šou elementų, taigi pamatai ne tik šokį, bet ir puikiai padarytą reginį. Yra, tikrai yra į ką pasižiūrėti, beje trumpa jos šokio martinio taurėje ištraukėlėje yra Marilyn Manson klipe mObscene. Kaip ir sakė dirge, Dita von Teese - tikras moteriškumo įsikūnijimas, visiškai tam pritariu, tiksliau įsikūnijimas tokios šiuolaikiškos damos, ledi, kuri pati tvarko savo gyvenimą ir yra nuo nieko nepriklausoma. Man patinka
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
2010 m. gegužės 7 d. 08:37:38
Mano vyriška pozicija - Šlykštoka ji man ir toli nuo moteriško idealo. Vulgarumas - tinkamas žodis ją apibūdinti.
o mano moteriska pozicija - ne vulgari, o mokanti pabrezti savo privalumus
2010 m. kovo 31 d. 13:09:44
2010 m. kovo 31 d. 12:45:38
2010 m. kovo 31 d. 12:43:07
2010 m. vasario 7 d. 20:33:57
2010 m. vasario 7 d. 20:24:04
2010 m. sausio 18 d. 10:23:07
2010 m. sausio 15 d. 18:38:59
2010 m. sausio 15 d. 16:17:35
2010 m. sausio 15 d. 14:56:46