Man tai nepatinka jo balsas - toks vaikiškas ir mergaitiškas,iš pradiu kai isgirdau sita daina vos patikejau kad cia vaikinas dainuoja
Ir šiaip Justin kojos per trumpos
Nors ji ir jo dainas nelabai megstu visvien nereikia taip jau varyt. Jeigu taip jau vyriskai ir graziai dainuojat, tai kodel nesat dabar Byberio vietoj? Ir palikit tas mergaites ramybej! Kaip mociutes turi Radzi, taip tegu jos turi Byberi. O jei nepatinka - galit neklausyt.
Įdomu kas bus kai jis pereis lytinį brendimą... Ar dar išliks jis ar... Nors tokiam amžiuje tiek pasiekti tai gan įspūdinga! Bet vistiek nėmėgstu jo muzikos
pagal jo amziu normaliai, kad ir kaip tokio popso nemegciau
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Ansai nervina, blm ansai dainuoja pop'sa ir per viena konca pradejo Eminemo, repo daina dainuot, tj visiskai ja nuzude del to ir uzpisa jo mergaitiskas balsas, jam apie 15 metu, ir jo balsas kaip 5 - mmetu, ir jai nezinojai nuo 12,13 metu keicias tavo balsas i viriskaja puse..
nelabai suprantu kodėl čia visi tokius piktus komentarus rašo gi pažiūrėkite į žmogaus gimimo metus, tai kokio balso norite?
man asmeniškai daina nelabai patiko, tačiau gi nereikia pykti ir pavydėti vien tik todėl, jog kažkam pavyko tokiam jaunam amžiuje pradėti savo muzikinę karjerą, kad ir kokia ji bebūtų
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2010 m. rugpjūčio 9 d. 22:36:25
2010 m. liepos 31 d. 19:46:54
2010 m. liepos 27 d. 19:32:02
Ir šiaip Justin kojos per trumpos
2010 m. liepos 13 d. 21:50:19
2010 m. liepos 5 d. 20:59:19
2010 m. birželio 28 d. 00:39:09
2010 m. birželio 26 d. 20:47:13
2010 m. birželio 22 d. 16:53:15
2010 m. birželio 18 d. 21:16:49
2010 m. birželio 17 d. 13:27:28
2010 m. birželio 12 d. 16:44:59
2010 m. birželio 12 d. 16:42:17
2010 m. birželio 10 d. 19:39:29
2010 m. birželio 2 d. 19:08:36
2010 m. birželio 1 d. 20:15:49
mazas vaikas kazkoks, blt dar kai bande dainuot eminemo dainas tj vps, duhas
Pradėk mokytis normaliai kalbėtis!!!Jeigu tau taip nepatinka,tai gal nereikia ant jo taip varyti!!!
2010 m. gegužės 31 d. 21:46:13
2010 m. gegužės 30 d. 19:47:44
man asmeniškai daina nelabai patiko, tačiau gi nereikia pykti ir pavydėti vien tik todėl, jog kažkam pavyko tokiam jaunam amžiuje pradėti savo muzikinę karjerą, kad ir kokia ji bebūtų
2010 m. gegužės 29 d. 12:46:30
2010 m. gegužės 29 d. 12:45:49
2010 m. gegužės 18 d. 17:11:25