gaila kad kokia jazzu nedalyvauja, tureciau bent tada sazines ir gedos mastyti kad i finala patektumem, o dabar belieka tiketis europos homoseksualu palaikymo su kirilkinu priesakyje, gudru gudru
Dalyvių daug, o pasirinkimas kaip visada... Dalyvauja tie, kurie aiškai siekia tapti žinomesni Lietuvoje, pristatyti savo dainą, o ne į Euroviziją važiuoti. Iš tiesų į Europą nori vos keli. Manau, neturėtumėm išsiųsti tų, kurie jau buvo, jie savo šansą išnaudojo. Gal galėtų važiuoti InCulto.
Žiauriausia daina - Guardian Angel - Nu toks surogatas,kad neduok tu dieve.Jaučiu,greičiausiai išsirinksim Sashą Son arba kokią nors rimtesnę ir muzikalią dainą - Juk Eurovizijoj geriausiai pasirodėm,kai siuntėm parodiją,o ne dainą.Aišku,Lietuviai moka išsirinkt - Sakau,kad daugumą jų nesupranta,kas čia per konkursas.Ir pati daina čia mažiausiai lemia.Būsim paskutiniai,kaip visada.Aš tai palaikysiu InCulto - jie labiausiai tinka šiam reikalui.Galbūt dar Pilvelytę... Tik ne Agama [Būtų 100% kaip su ''Strazdu'']...
kažkur girdėjau, kad olialia pupytes dalyvaus, tai labai nusivyliau jų čia neradus... O šiaip nei vienos dainos dar negirdėjau tai varyt kažkaip ant jų dar ankstoka
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit.
Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it.
So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Tai visgi sumanė dalyvaut lietuvėlė pakisdama eurovizijos vairą po Teo "sparnu" , tik neaišku kokia čia parama bus ar užteks pinigų nors iki Norvegijos nuskrist..
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2010 m. vasario 16 d. 12:46:10
2010 m. vasario 3 d. 09:25:38
2010 m. vasario 2 d. 23:23:32
2010 m. vasario 2 d. 22:54:47
2010 m. vasario 2 d. 19:26:44
2010 m. vasario 2 d. 12:17:23
2010 m. vasario 2 d. 10:54:54
2010 m. vasario 2 d. 08:47:29
2010 m. vasario 1 d. 21:31:33
2010 m. vasario 1 d. 21:26:21
2010 m. vasario 1 d. 20:52:43
O šiaip tai, ką žinau, jau taip buvau apsidžiaugusi, kad nedalyvausim. Anyway, atranka nacionalinė tai bus cirkas, su tokiais "daininykais" kaip Soliaris, Bilevičiūtė, Širdelės, Donata
2010 m. vasario 1 d. 19:57:55
Atėjo laikas Pilvelytei varyt.
sutinku ir šiaip visada palaikiau ir palaikau ją ;]
2010 m. vasario 1 d. 19:19:11
2010 m. vasario 1 d. 18:48:54
2010 m. vasario 1 d. 18:42:01
2010 m. vasario 1 d. 18:31:24
2010 m. vasario 1 d. 17:14:03
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. vasario 1 d. 16:46:14
2010 m. vasario 1 d. 16:35:48
2010 m. vasario 1 d. 16:34:22