| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2012 m. birželio 22 d. 14:18:28
Taip, bukagalviai prodiuseriai, kuriems reikia pinigų pavertė jį produktu. Tačiau jei ne pačio jo noras tokiu tapti, tai ir nebūtų jis nei toks žinomas, nei toks smerkiamas...
2012 m. birželio 22 d. 14:17:25
Aš ant jos nevarau. Tik sakau, kad Bieberis už ją ne ką prastesnis..
2012 m. birželio 22 d. 14:16:10
O kuo dabar Ladu Gaga uzkliuvo? Nevaryk pati jei apie taika kalbi :)
2012 m. birželio 22 d. 14:14:36
O kas iš dabartinio popso turi talentą, gerą balsą, ar kažką tai tokio? (Išskyrus Adelę) Jeigu Bieberis būtų tiesiog ignoruojamas, tai jo niekur ir nekištų. Argi netaip? Blogą įtaką jaunimui daro ne jis, o tie, kurie jį kiša visur. Ir galop, ne iš žiniasklaisdos aš apie tą Bieberį visur girdžiu, o iš pačių žmonių.
2012 m. birželio 22 d. 14:05:12
Tą mes suprantam. Tiesiog jis per daug kišamas visur, o juk nei talento, nei balso neturi, kad būtų vertas ko nors gauti iš žmonių... Tiesiog jis yra muzikos teršėjęs, darantis blogą įtaką jaunimui ir dėl to mes jo taip nemėgstam. Aišku, aš nesu už masinį varymą, gal ir turėtų žmonės patylėti, jei nepatinka, bet kartais būna sunku susilaikyti...
Tai vat, pagrindiniai dalykai, kurie žmonėms taip nepatinka, mano nuomone, yra šie:
1. Jis neturi balso ir nieko tokio ypatingo, kad būtų gerbiamas muzikos pasaulyje ir tarp žmonių.
2. Jį perdaug išaukštino televizija ir žiniasklaida, todėl visiem pabodo jį visur ir visada matyti.
Gal aš klystų, o gal ne viską pasakiau, bet tai tik mano nuomonė, daugiau nieko....
2012 m. birželio 22 d. 13:56:41
Nuoširdžiai nesuprantu, kuo jisai visiems šitaip kliųna. Na gyvena ir gyvena berniukas. Dainuoja ir dainuoja. Nepatinka - nesiklausykit. Patinka - nekiškit savo kitiems. Visiška nesąmonė, tas masinis varymas ant Bieberio. Jis nėra nėkuo blogesnis už kokias nors yvas ar Lady Gagas..
2012 m. birželio 22 d. 13:50:32
O čia apie kalbas ar apie Bieberį diskutuot reikia?? :DD
Kodėl negalėjot tų kvailų, tuščių, betikslių savo ginčų pratęsti asmeniškai?.. Jei diskusijos tema eina ne apie tai, vadinasi pagal taisykles, jos turi vykti kitur, ir negalima teršti diskusijų forumo tuo, kuo nereikia...
2012 m. birželio 22 d. 12:22:33
Taip tik atrodo, kad mes nerealūs nolifer'iai. Tokiomis frazėmis švaistosi mano klasiokai, besigirdami, kad dieną naktį sėdi prie kompo. Nuo tokių pagirų aišku man bloga, bet tos frazės dar blogiau. Kuo pavirto anglų kalba? Aš irgi nei šio klausimo, nei kitokių tokių frazių dar neiššifravau
2012 m. birželio 22 d. 12:19:22
pirmokai dar geriau rašo
2012 m. birželio 22 d. 12:16:18
2012 m. birželio 22 d. 08:13:02
Vargše tu vargše, eilinį kartą įsivėlei į diskusiją, kuri ne tavo jėgoms ir tepi slides palikdama vaikiškus paaiškinimus. Kaip tipiška tau.
Tingi tai tingi.
Eik, gelbėk tą pasaulį. Gal suaugsi, protelio įgausi.
Vienžo aš visom penkiom už.
2012 m. birželio 21 d. 23:46:46
Sakykim geros :DDD
2012 m. birželio 21 d. 23:36:32
Fail on U, ten net ne tau buvo, jei kas
2012 m. birželio 21 d. 23:35:06
Be to, kiek pamenu, neatidžioji ponule, kad ten buvo ats į kitą tavo repliką:) nors jau žinok tyngiu rietis su tokiais smulkiais vabaliūkščiais, einu gelbėt pasaulio.
2012 m. birželio 21 d. 23:33:41
čia buvo rekomendacija iš geros valios ar iš pagiežingos?:D
2012 m. birželio 21 d. 23:32:51
O vargeli kokia tu juokinga :D
2012 m. birželio 21 d. 23:19:42
Let me know, do what? - leisk man žinoti, daryti ką? Toks tavo atsakymas į pareiškimą - aš jo labai nekenčiu. Čia turbūt per gili minti tokiai nolifer'ei, kaip aš
Men yra man daugiskaita. Todėl nevartotinas kalbant, nei apie šitą pyplį, nei apie kurį kitą vieną asmenį.
Ir kur dar ignoruojamas artikelis a? Na suprantu, suprantu, nežinai, nei kas tai, nei kaip vartojamas.
P.S. Iš patirties žinau, kad žodžių junginiu get a life drabstosi patys noliferiai. Todėl darželinukiškai kalbant, kad net tokie ypatingi, kaip tamsta suprastų: kas ant kito pasakė - ant savęs pasisakė.
2012 m. birželio 21 d. 22:44:18
Zinai Nazgul...Man labai panasu,kad tu ypac gerai sutartum,su kitu nariu Ievuxs01
2012 m. birželio 21 d. 22:40:17
Get a life, nėra ten tų klaidų "kvaiša" tu.. Omfg kaip man gaila tokių noliferių, kurių asmenybė verda interaktyviojo pasaulio kešelėnoje. Atvėsk tu pagaliau ir mėgaukis gyvenimu. Jei turi kažkokių kompleksų ar problemų, tam yra psichologas, nes elgiesi kažkaip asocioliai.
2012 m. birželio 21 d. 22:38:45
Visų nuomonė skirtinga :)