| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2012 m. kovo 29 d. 16:30:09
Negarbinga iškelti bei sureikšminti visišką vidutinybę,suteikti jai tokių savybių,kurių ji neturi ir tikriausiai niekada neturės.
Tų kurie verti būti pastebėti ar pagirti,mėgstame nepamatyti, o tuos kurie neverti jokios ypatingos pagarbos - juos sureikšminame ir sudieviname.Taip elgdamiesi negerbiame ne tik kitų,bet ir savęs.
2012 m. kovo 29 d. 10:50:44
Mažytis lochas, ką aš galiu pasakyti. Jo muzika išpopuliarėjo taip pat greitai, kaip paaugliams skirti paviršutiniški serialai.
2012 m. kovo 28 d. 16:41:24
Nosį krapštyt mečiau dar darželyje, todėl neisiu to daryti ir sakysiu: JIS MAN NEPATINKA. Iš tikrųjų nepatinka. Nematau jame nei tokio gero dainininko, kokiu jį vaizduoja jo mažametės gebėjos, nei gražaus vaiko. Ir nematau prasmės to slėpti vien dėl to, kad kažkokiai PMS'nei mergiščiai užplaukė nerštas ir ji, užuot apsišlavusi savo kiemą, taškosi seilėmis į kairę ir į dešinę net nesusimąstydama kaip iš šalies atrodo jos priekaištai dėl šlykščių žodžių, šalia jos vartojamo žodyno.
2012 m. kovo 28 d. 09:34:30
Uz jo stovi stiprus vyrai, kurie sekmingai prastumineja, gauna pelno is jo gerbeju, kurios dauguma yra nepilnametes, pasiduodancios bet kokiai madai. Bet tai praeina. Tikra muzika liko praeityje
2012 m. kovo 27 d. 16:40:32
kai pirma kart isgirdau ji,tai pagalvojau kad cia mergaite dainuoja...
2012 m. kovo 26 d. 19:15:25
Tikrai yra prastesnių dainininkų, yra geresnių. Aš asmeniškai nepritariu nei visuotiniam jo garbinimui, nei menkinimui. Man jis taip pat nepatinka, bet nereikia stumt ant tų, kuriems patinka. Dėl skonio nepasiginčysi. Jis tapo lyg atpirkimo ožiu ir viskas.
2012 m. kovo 26 d. 18:33:02
Eikit kraptyt nosių kitur nepeikę jo jei jis jums nepatinka. Ir išvis eikit po velnių su tokia apgailėtina kritika, kuri yra tiesiog užgauliojimai, nes patys nesugebate pasiekti bent 1 procento gyvenime kaip jis. Jis yra pavizdys koks turėtų būti žmogus. Juk jis normalus ir geros širdies vaikis, labai malonus ir neišsidirbinėja, o jo muzikos niekas neverčia klausyti jei nepatinka, galit toliau pirštus įkišę į elektros lizdą klausyt savo tos elektro.. Jis mėgstamas ne tik dėl to,kad yra gražus, na juk logiškai kad Belieberės neperka jo CD tam kad pasikausyti jo veido. Jis užsiėminėja plačia labdaringa veikla, skiria milijonus vėžiu sergantiems, badaujanties vaikams, skiria socialinę paramą, dovanoja žaislus ir kitka, be jo daug vaikų pasaulyje badautų. Ir jūs drįstat jį peikti ir tokiais šlykščiais žodžiais vadinti? Kaip jums liežuvis apsiverčia? Patys sėdit troboj arba snarglėjat ant suoliuko sėmkęs gliaudydami, šiukšlindami ir niokodami šį pasaulį savo šlykščiu sugedimo laipsniu. SUSIPROTĖKIT ŠLIUŽAI JŪS!!!
2012 m. kovo 26 d. 18:24:49
Žmonės, nebūkit tokie šlykštūs netolerantiški ir pavydūs tarakonai!!!!
2012 m. vasario 26 d. 12:09:13
Artėjančio jo gimtadienio proga duodu jam net 2 balus, bet dar abejoju, ar jis tokios brngios dovanos vertas
2012 m. vasario 23 d. 17:04:39
Tikrai būtų smagu. Bet kai išgirsti per radiją arba nueini į delfi ir pirmam puslapį rodo jį, tau kaip man nekreipti?.
Kažkaip man pradėjo rašyti panos, Bieberio fanės. Tikriausiai reikėjo tiesiog ignorint, bet kadangi mano toks principas nenusileisti, pabendravau truputį ir išsiaiškinau, kad nei tos fanės, nei tie hateriai nėra protingi. Ka ssvarbiausia, kai šnekėjom apie muziką or panašiai, jos atrodo net nenori klausyti kitų nuomonės ir galų geriausia pareiškė taip, kad Bethoveno muzika yra "lieva", nes ne tokia populiari.
2012 m. vasario 17 d. 15:01:09
nesupratau?
2012 m. vasario 11 d. 08:31:56
byberis :DDDDDDDDD Eina jis n.. d.. p..
2012 m. vasario 1 d. 22:06:06
Ne jis, o prodiuseriai ji visur ikisa, tiesiog sis vaikis yra prodiuseriu darbas, po kiek laiko atsiras dar kitas, nes reikes naujo berniuko del kurio mergaites jaunos eis is proto, dievins ir pirks viska kas su juo susije
na o bieberis uzsidirbo is tokiu grbeju tiek kad jo gyvenimas aprupintas bus ir jo vaikams, manau as taip. Prodiuseriu deka aisku. Nors jis sito dalyko galbut ir nepripazins
2012 m. vasario 1 d. 22:02:45
ir tai normalu?
2012 m. sausio 29 d. 12:20:06
Mano nuomonė ? ;DD
Jei rimtai , tai geriau savo nuomonę šykart sau pasilaikysiu ;D
2012 m. sausio 28 d. 20:51:10
Nežinau ir kažkaip manau, kad neverta domėtis...
2012 m. sausio 28 d. 20:38:53
pažiūrėkit šitą :D
https://www.youtube.com/watch?v=zUko3ol96Po
2012 m. sausio 28 d. 20:11:06
Aš čia biški ne apie Bieberį, bet visi pritars, kad geriausias pop muzikos atlikėjas yra Maiklas Džeksonas
2012 m. sausio 28 d. 20:06:58
Po velnių, nekreipkit į jį dėmesio, įsivaizduokit, kad nėra jo iš viso neegzistuoja jis
2012 m. sausio 28 d. 20:05:57
Ne, nu bet jis tikrai per daug visur lenda.