Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
einaras13
2012 m. sausio 28 d. 20:00:10

Labai jau jūs varot ant to Bieberio. Nu nemoka jis dainuot. Tai gal taip pat viešai pradedam varyt ant kiekvieno santechniko, kuris taisydamas vamzdžius prakiurdo juos. {#}

2012 m. sausio 28 d. 19:45:25

J.Bieberis yra tokia nesamone, ir muzikos atzvilgiu ir elgesio...

2012 m. sausio 27 d. 21:24:42

Vienas sakinys:

Bieberis pasirinko ne tą sritį, tai ne jo pašaukimas, ką jis mums rodo.

2012 m. sausio 27 d. 21:21:57

Baisus jis ir jo muzika. Deja, tokia realybė... Tik va, įdomu, kad jis kovo 1d., o aš kovo 3d. gimėm :D Tik tiek įdomybių ;) O Dieve, nebūčiau pagalvojus, kad jis Žuvys. Kaip jam netinka šis ženklas, ar bent jau taip atrodo...

2011 m. rugpjūčio 24 d. 17:27:16
Nepatinka man jis .. ;P

Atsakyti
zivou
2011 m. rugpjūčio 22 d. 13:16:22
Pasakysiu tiesiai sviesiai nekenciu sitos mergos kuri nemoka dainuot ir dar basiai atrodo FUUUU

2011 m. rugpjūčio 12 d. 10:32:46
Sorry Joaniukas, su visa pagarba tau, bet tavo toks atsinešimas į Pupo privertė mane galvoti, kad muzikoje tu esi visiškai žalia... Jeigu tau Pupo paprasčiausiai nepatinka, tada suprantu, bet jeigu tu Pupo nelaikai kaip tikra muzika - tada tyliu...

Atsakyti
Joaniukas
2011 m. rugpjūčio 11 d. 19:29:29
OMG jis pats baisiaus daininkas net uz kazkoki itala Pupo (jo mama klausos) Kai as ji susapnuosiu tai bus didziausias kosmaras mano gyvanime DDDDDDDDDDDDDD

Atsakyti
domoga
2011 m. liepos 31 d. 21:55:13
man jis nepatinka

Atsakyti
domoga
2011 m. liepos 31 d. 21:54:25
nieko gero

Atsakyti
Misantropia
2011 m. liepos 31 d. 20:35:34
Nazgul rašė:
Gerbiamoji, ar tu bent pati supratai ką parašei?

Supratau, bet ok, konvertuosiu į tavo protinį išsivystymą atitinkančius žodžius.
Mažvaikis, per anksti įmestas į šou biznį, kad suaugę dėdės pinigo pasidarytų, dvidešimties sulaukęs bus nusigėręs, nusip1sęs narkomanas, prieš kurį kokios britnės išsišokimai atrodys tik gėlytės, o Amy viso labo vidutiniokė.
Kapish?

2011 m. liepos 31 d. 18:29:23
A kas jis yr ?Gal čia valinskiuko klapčiukas?Nežinau ir nė kiek neliūdžiu.Bet kita vertus,po saule vietos užteks visiems.Ir Antaniu,ir Minedui,ir Radži,ir Miau(Elenai) ir tam bimberiui,ar kaip jį ten...Pardon, jeigu ka ižeidžiau.P.S. Muzika- mūsų širdies balsas.(V.A.Mocartas)

Atsakyti
Nazgul
2011 m. liepos 30 d. 17:13:19
Gerbiamoji, ar tu bent pati supratai ką parašei?

2011 m. liepos 28 d. 19:56:02 2011-07-28 19:56:41
Remiantis precedentais yra didelė tikimybė, kad tai - potencialus to šiom dienom itin liksniuojamo 27 klubo narys, ar bent jau reabilitacijos klinikų pacientas, kurį po 10 metų prisimins tik dėl to, kad prigėręs prisimyžo kelnes

2011 m. liepos 28 d. 19:45:17
Faktas tik tuo atveju, kai yra visuotinai pripažintas teisingu, o ne tik tavo ar dar kieno. Na man jis pavyzdžiai labai gerai groja būgnais, yra drąsus scenoje ir kita. tad negalima jo taip numenkint. Jeigu tu geriau sugebi,kodėl to neparodai? Gal būsi pripažintas, labai linkiu to. Visi mes turime savų svajonių, kad ir kokios jos absurdiškos bebūtų.
"Niekada nesakyk niekada" - iš kur tu gali žinoti,kad niekada jo niekas neprisimins? Aš tai tikrai atsiminsiu, o tokių kaip aš yra daug visame pasaulyje. Jis žavi daug žmonių, o kita antifanų pusė jį smerkia ir manau būtų teisingiau neperdėtai žiūrėti į jį su švaria kritika.

2011 m. liepos 28 d. 17:51:51 2011-07-28 17:55:05
Nepagailėsiu ir parašysiu dar vieną komentarą. Tai ką pasakiau nėra gandai. Tai yra faktai. Pavydėt neturiu ko, nes pats groju, dainuoju ir suprantu, kad jis nekažką sugeba.
Populiarus - nebūtinai geras. Tai norėjau pasakyt, kad jo muzika netaps klasika. Kaip manot, po 5 ar 10 metų kasnors atsimins jį? Atėjo banga ir praeis...

Atsakyti
varliukas123
2011 m. liepos 28 d. 13:26:53 2011-07-28 13:28:43
Nazgul - tegul tie žmonės sako, ką nori. Jei sako, kad nekenčia, tegul. Man asmeniškai visai nesvarbu, jei kas nors užmeta kokią repliką apie mano mėgstamą atlikėją, juo labiau - nepagrįstą repliką. Tokie žmonės tik parodo, kad jie nemoka tinkamai išsakyti savo nuomonės, todėl nereikia gadinti dėl to nervų ir bandyti apginti atlikėją. Juk tai netrukdo ir toliau klausytis mėgstamos muzikos. (Aš čia jau truputį nuklydau į lankas )
Bet iš tiesų tai pikta, kad muzikos pasaulyje vis labiau įsigali visokios gagos, montanos ir bieberiai. Kodėl šiais laikais beveik nebesikuria tokios grupės, kaip legendiniai Queen, Rolling Stones, Led Zeppelin ir t.t.? Bijau, kad kitokio stiliaus muzikos atlikėjams tiesiog nebeapsimoka kurti tikrosios muzikos, nes žmonių, kurie dievina bevertį popsą smarkiai daugėja.

Atsakyti
Nazgul
2011 m. liepos 28 d. 13:09:01
Tikrai mylim ne dėl to, kad jis turtingas ir populiarus tiesiog jis talentingas, o visi nepatvirtinti gandai yra tiesiog pavydas dėl jau minėtos priežasties. Jį myli dėl daug priežasčių, žinoma, prie to prisideda ir išvaizda ir pan. bet negalima dėl to taip smarkiai smerkti paauglių numylėtinio. Nes visada taip yra: kuo populiaresnis atlikėjas ar kuri nors kita žvaigždė, tuo daugiau gandų prigalvoja anti-fanai. Tai natūralu, bet pavydas turi ribas, tad sakydami "aš jo nekenčiu" gerai pagalvokite, ką sakote.

2011 m. liepos 28 d. 12:39:43 2011-07-28 12:46:10
Nazgul rašė:
varliukas123 rašė:
Pastebėjau, kad didžioji dauguma Bieber'io fanų jį gina fraze: nustokit jam pavydėt. Nu niekas jam nepavydi! Aišku, tikrai neblogai tokiam amžiuj būt turtuoliu, bet tik jau ne tokiu būdu...

O kuom gi tau blogas ''šitas būdas''? Nesvarbu kuom žavi asmenybė, svarbu, kad jį daug kas myli, vadinasi yra dėl ko! Jis juk ne tik dainuoja, ir tuolab nebuvo iškeltas į pop muzikos padanges todėl,kad turi ne tik gerą balsą,bet ir muzikinę klausą ir geba groti ne vienu instrumentu.

Na, tau Bieber'is patinka, todėl sunku būtų su tavim pasiginčyt. Kam jis nepatinka, manau, turėtų mane suprast. Pritarčiau Metalisto nuomonei, kuri, mano galva, yra teisingiausia.
Beje, apie tą visuotinę psichozę tarp paauglių, kurią tu vadini meile: girdėjau, jo panelei linkima mirties (?)... Tai ką jūs labiau mylit - ar Bieber'io muziką (normaliam gerbėjui to ir pakaktų), ar jį patį (kai muzika jau lieka antraeiliu dalyku) ir faktą, kad jis laaabai turtingas ir populiarus?...

Atsakyti
Metalistas
2011 m. liepos 28 d. 01:25:44 2011-07-28 01:27:05
Taigi. Mano nuomonė būtų tokia - https://www.youtube.com/watch?v=j...featu re=related

1. Jis nėra talentingas. Teko kažkada matyt kaip groja... A ir E akordus grojo per visą dainą... Dainavimas pagal fonogramą... Toli gražu tai ne talentas.
2. Jo lyrikos bevertės. Kitaip sakant pigus popsas. Pavyzdžiui "Like baby, baby, baby, no". Nieko reikšmingo nei su žiburiu nerasi.
3. O kodėl jis toks populiarus? Atsakymas vienas. Žmonės gerai dirba savo darbą. Žino kaip pasipelnyt iš vaiko, kuris nelabai suvokia kas vyksta...
Manau, kad jo muzika, jeigu ją galima taip pavadint neverta dėmesio. Yra daug vertingesnės muzikos, nereikia imt to ką Tau kiša, reikia pačiam ieškot ir atrast. Gerai prekei nereikia reklamos...

Atsakyti
Puslapiai: 1234567891011
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Last Shadow Puppets The Last Shadow Puppets
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2765
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 244817