Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 234567891011
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Nazgul
2011 m. liepos 28 d. 00:29:59
varliukas123 rašė:
Pastebėjau, kad didžioji dauguma Bieber'io fanų jį gina fraze: nustokit jam pavydėt. Nu niekas jam nepavydi! Aišku, tikrai neblogai tokiam amžiuj būt turtuoliu, bet tik jau ne tokiu būdu...

O kuom gi tau blogas ''šitas būdas''? Nesvarbu kuom žavi asmenybė, svarbu, kad jį daug kas myli, vadinasi yra dėl ko! Jis juk ne tik dainuoja, ir tuolab nebuvo iškeltas į pop muzikos padanges todėl,kad turi ne tik gerą balsą,bet ir muzikinę klausą ir geba groti ne vienu instrumentu.

2011 m. liepos 26 d. 14:17:14
Pastebėjau, kad didžioji dauguma Bieber'io fanų jį gina fraze: nustokit jam pavydėt. Nu niekas jam nepavydi! Aišku, tikrai neblogai tokiam amžiuj būt turtuoliu, bet tik jau ne tokiu būdu...

Atsakyti
Nazgul
2011 m. liepos 26 d. 12:16:08
Visiškai nenustebau perskaičiusi tokius komentarus...

Justin'o anti-fanams pasakysiu štai ką: jis yra nepaprastas žmogus, kurio išsipildė svajonė ir jis yra labai laimingas, tai, kad nustokite pavydėti, išmokite džiaugtis kitų sėkme, o ne purkštauti apie jį visokiausias nesąmones ir nekęsti jo už tai koks talentingas jis yra.
Tereikia įsivaizduoti save jo vietoje. Manau neatsisakytumėte savo gyvenimo svajonės išsipildymo.
Kas kad jo populiarumas yra daugiau tarp panelių, vistiek nepamirškite tos minties, kad jį daug kas myli ir kad tų kurių jį mėgsta yra absoliučiai daugiau.

2011 m. liepos 23 d. 14:12:44
Kazi kada bus ta svente,kai Bieberis nustos dainuot?????????

Atsakyti
mirage
2011 m. balandžio 8 d. 21:06:03
Atvirai kalbant, aš jo nekenčiu.Nesuprantu,kaip jis ėmė ir išpopuliarėjo...Ir kuo gi jis visiems taip patinka?O gi todėl,kad jis dar paauglys, paauglių dainininkų žinomų išvis beveik nėra.Nepasakyčiau,kad jo jau toks ten geras balsas,kaip dauguma šneka,skamba kaip mergos (bent jau man).Kai turėjo tuos vaikiškus kirpčius,tai atrodė lyg būtų 10 metų jam.Kaip viena mano draugė sako:''atrodo kaip 10 metų,dainuoja kaip 5, o ištikrųjų 16 (gerai nežinau,gal jau ir 17)''. Bet čia aišku tik mano nuomonė

Atsakyti
skaistusia
2011 m. balandžio 7 d. 18:40:26
https://www.blk.lt/lt/knygos/justin-biebe r/
apgailėtina

2011 m. balandžio 6 d. 22:08:19
Talentingas vaikis, taciau muzika galetu buti rimtesne. Nera ko noreti, pagal metus ir muzika...

Atsakyti
nickotin
2011 m. kovo 25 d. 17:57:31 2011-03-25 17:59:14
Talentingas vaikis, talentingas tuo kad milijonai vaiku jo klausosi ir todel kad jis pagal fonuske kartoja kaskoki viena zodi 99 kartus.

Atsakyti
placebas
2011 m. kovo 25 d. 13:56:26 2011-03-25 14:12:57
Stripped rašė:
Atkreipiau dėmesį į vieną eilutę: ''nes kuria ne šeip Pop'są, o patį žemiausią Pop'są,'' - Iš tikro,tai nieko jis nekuria,tą popsiuką [teen pop] iškepa naudodami window'sus jo sukti prodiuseriai,o ir nedainuoja jis pats nieko - viską atlieka robotai pagalbininkai apsigyvenę vargšo kompiuterį.

Na,bet ir visa tai ką parašiau žemiau dar nėra visiška tiesa - Iš tikrūjų J.Bieberis tėra senas diedas pedofilas užsivelkantis transseksualo kaukę ir apsimetantis gėjumi...

Kaip suprasti "Iš tikrūjų J.Bieberis tėra senas diedas pedofilas užsivelkantis transseksualo kaukę ir apsimetantis gėjumi..." čai perkeltine prasme ar tiesiogiai? Nes būtų sunkoka nepastebėti seno diedo pedofilo su transseksualo kauke šokančio ant scenos.

2011 m. kovo 24 d. 00:58:17
placebas rašė:
Nuomonės skirtingos- nieko blogo, kad ir kokia ji būtų kiekvienas turi teisę pasireikšti, nors kaip pastebėjau yra tokių genijų kuriems atrodo, kad jei žmogus nepatinka, tai neturi teisės apie jį kalbėti, alio! Lietuva laisva šalis!(bent jau kai kuriais aspektais) Esu laisvas žmogus ir galvoju laisvai.

O kas dėl šio vaikinuko merginos veidu, tai man kaip ir daugumai jis nepatinka, nes kuria ne šeip Pop'są, o patį žemiausią Pop'są, tokį kurio klausant nereikia smegenų krutinti. Visai suprantama kodėl "merginos dėl jo alpsta"
jų mąstymo riba žemiau vidutinio IQ lygio.

"Romantiskos, apie meile dainos kaip tik tokioms desimto desimtmesio paauglem" REALY? Victoria3 (ar kaip tu ten pasivadinus) negi tikrai manai, kad visos šiuolaikinės paauglės yra tokios stačiai bukos?! Kad ir kaip bebūtų užjaučiu žmones kurie klauso Justin'o Bieber'io ir visos panašios muzikos, nes jos beklausant smegenų (kurių ir taip yra nedaug) tik mažėja. Ir aš taip kalbu ne vien dėl to, kad neklausau pop'so (tiksliau nekenčiu jo), o dėl to, kad kuo toliau tuo labiau žmonės kvailėja, nes paleidžia į viešumą tokius demonus kaip Bieber'is, jau nekalbant apie plastikines blondines su vištų balsais ir musės smegenimis.

Atkreipiau dėmesį į vieną eilutę: ''nes kuria ne šeip Pop'są, o patį žemiausią Pop'są,'' - Iš tikro,tai nieko jis nekuria,tą popsiuką [teen pop] iškepa naudodami window'sus jo sukti prodiuseriai,o ir nedainuoja jis pats nieko - viską atlieka robotai pagalbininkai apsigyvenę vargšo kompiuterį.

Na,bet ir visa tai ką parašiau žemiau dar nėra visiška tiesa - Iš tikrūjų J.Bieberis tėra senas diedas pedofilas užsivelkantis transseksualo kaukę ir apsimetantis gėjumi...

2011 m. kovo 23 d. 17:36:08
Nuomonės skirtingos- nieko blogo, kad ir kokia ji būtų kiekvienas turi teisę pasireikšti, nors kaip pastebėjau yra tokių genijų kuriems atrodo, kad jei žmogus nepatinka, tai neturi teisės apie jį kalbėti, alio! Lietuva laisva šalis!(bent jau kai kuriais aspektais) Esu laisvas žmogus ir galvoju laisvai.

O kas dėl šio vaikinuko merginos veidu, tai man kaip ir daugumai jis nepatinka, nes kuria ne šeip Pop'są, o patį žemiausią Pop'są, tokį kurio klausant nereikia smegenų krutinti. Visai suprantama kodėl "merginos dėl jo alpsta"
jų mąstymo riba žemiau vidutinio IQ lygio.

"Romantiskos, apie meile dainos kaip tik tokioms desimto desimtmesio paauglem" REALY? Victoria3 (ar kaip tu ten pasivadinus) negi tikrai manai, kad visos šiuolaikinės paauglės yra tokios stačiai bukos?! Kad ir kaip bebūtų užjaučiu žmones kurie klauso Justin'o Bieber'io ir visos panašios muzikos, nes jos beklausant smegenų (kurių ir taip yra nedaug) tik mažėja. Ir aš taip kalbu ne vien dėl to, kad neklausau pop'so (tiksliau nekenčiu jo), o dėl to, kad kuo toliau tuo labiau žmonės kvailėja, nes paleidžia į viešumą tokius demonus kaip Bieber'is, jau nekalbant apie plastikines blondines su vištų balsais ir musės smegenimis.

2011 m. kovo 20 d. 13:57:01
Prisiskaičiau visų komentarus visų nuomonės skirtingos
Daugeliui žmonių jis patinka, o kitai pusei visiškai ne...
Šeip aš ne iš tų gerbėjų kurios alpsta vien tik nuo jo dainu, ir jo pačio
Tikrai ne ;}
Blm, jis tikrai su tokiom dainom nieko nepasieks Kad ir koks jis dabar būtų populerus tarp (panelių)...
Lol.. D

Atsakyti
gretapeta
2011 m. kovo 7 d. 14:46:38
Cia man vienai jis partinka

Atsakyti
varliukas123
2011 m. kovo 3 d. 17:29:01 2011-03-03 17:30:16
Bieber eilinis popsas, nevertas dėmesio.

kalipse ; sandriukxx >> let's talk in English?

Atsakyti
sandriukxx
2011 m. kovo 1 d. 22:31:05
Justin Bieber beautiful
I love jou j.b.
Belieber <3

Atsakyti
kalipse
2011 m. vasario 19 d. 19:22:09
I HATE HIM SO MUCH

Atsakyti
LittleSlash
2011 m. vasario 6 d. 15:18:07
Kažkoks gėjūkštis ant scenos.

2011 m. sausio 30 d. 19:26:53
talentingas vaikas, maciau video kaip bugnus musa. bet dabartine jo 'kuryba ir muzika' yra nieko verta. pigiausias sudinas popsas koky tik kada nors girdejau. galejo sukurt normalia grupe, butu taip pat isgaresejas, ir nebutu tiek daug nekencenciu jo.

Atsakyti
Snoopy_
2011 m. sausio 30 d. 15:27:44
Neturi balso ir negražus kaip daugelis mano.

Youtubei jo vaizdo klipo "Baby" :: 469,912 teig. įvertinim., 877,347 neig. įvertinim. D

Atsakyti
LoseControl
2011 m. sausio 20 d. 23:03:38
Desecration87 rašė:
justin beaver = retarded fag

Taip juokinga.. Žinok, kadangi britų komiką Ricky Gervais'ą išmetė iš Auskinių Gaublių vedėjų, tai gal tu jį pakeistum? Tokia ironija, toks šmaikštumas..
Nepatinka, neskirkit dėmesio

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 234567891011
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

el Fuego el Fuego
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1669
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 253730