uzkasta_negyva rašė: dabar perskaičiau Gabux atsiliepimą, kad idealaus nieko nebūna. taip pagalvojau- teisybė, nebūna. kodėl? nes nereikia. kam man idealus filmas. aš jį pažiūrėsiu ir žinosiu, kad geresnio už jį nėra. tik blogesni. ir bus nuobodu. nes aš jau žinosiu, koks filmas yra idealus, geriausias. tiesiog nereikia idealių filmų. nes su jais- nuobodu.. va taip ;]
Labai protingai pasisakei! RESPECT! Visiskai sutinku.
net nebera ka pridurti. Visiskai sutinku. Absolutely
uzkasta_negyva rašė: dabar perskaičiau Gabux atsiliepimą, kad idealaus nieko nebūna. taip pagalvojau- teisybė, nebūna. kodėl? nes nereikia. kam man idealus filmas. aš jį pažiūrėsiu ir žinosiu, kad geresnio už jį nėra. tik blogesni. ir bus nuobodu. nes aš jau žinosiu, koks filmas yra idealus, geriausias. tiesiog nereikia idealių filmų. nes su jais- nuobodu.. va taip ;]
Labai protingai pasisakei! RESPECT! Visiskai sutinku.
dabar perskaičiau Gabux atsiliepimą, kad idealaus nieko nebūna. taip pagalvojau- teisybė, nebūna. kodėl? nes nereikia. kam man idealus filmas. aš jį pažiūrėsiu ir žinosiu, kad geresnio už jį nėra. tik blogesni. ir bus nuobodu. nes aš jau žinosiu, koks filmas yra idealus, geriausias. tiesiog nereikia idealių filmų. nes su jais- nuobodu.. va taip ;]
o man - ne ...kazkaip banaliai ir skirta masems pasirode... ..tiesiog sugrudo, sugrudo viska, gerai ismaise ir pavadino, jos visa tai sudeliojus i vietas gautusi tobulas filmas.... aisku, kaip reklama, ji buvo puiki ir gan ispudinga.... bet jei tai butu KONKRETAUS VIENO filmo reklama, nesusigundyciau....
....o jei kalbant apie filmu reklamas, nerealiausia buvo filmo "Magnolija".......
nu shitas filmas gal ir nera idealus, tachiau jis man paliko l/gera yspudy taij filmas Galutinis tikslas, antroji dalis taijp pat patiko, taciau pirma daug geresne, nznau gal pirma dalis patiko labaiau, nes ja maciau kino teatre...
taip, toks jau yra sukurtas... ..Prancuzijoje... ir jo pavadinimas - "Les Fabuleux Destin d'Amelie Poulain" ....jis nuostabus... (nors patinka tikrai ne visiems...man jis tobulas...) ...kiekviena karta, kai ji ziuri, atrandi kazka naujo, netiketo, zavaus, kokia mazyte smulkmena, kurios anksciau nepastebejai... ...ir visas filmas toks pilnas optimizmo, kad ji beziurint net nepajunti, kaip pradedi tyliai sypsotis...palaimingai sypsotis - ne del to, kad butu linksma, bet del to, kad darosi taip gera gera sirdeleje.... myliu si filma... galima sakyti, kad Amelija pakeite ir mano gyvenima... nors ir per ekrana
nezinau, yra daug geru filmu, net nezinau koks turetu buti idealus, man is vis nereikia idealaus filmo, visi turi buti kazkuo pranasesni uz kitus, tureti kazkokiu savybiu, kuriu neturi kiti, man dauguma filmu yra savotiskai geri, bet nenoreciau ju vadinti idealiais.
Oiii, kazkaip net nezinau, ar yra visishkai idealiu filmu...Yra tikrai nuostabiu - pvz. "Shokoladas", "Amelija ish Monmartro", "Bilis Eliotas", "Shaltasis Kalnas", "Zalioji Mylia", "Kiti"...
hmz.. net nežinau ;] dar nemačiau idealaus filmo. tik porą Labai Gerų. ;] o ir nežianu, kokio filmo norėčiau idealaus. jis turėtų būti panašus į "Ežiuką rūke"- kad kiekvienąsyk žiūrėdama atrasčiau kažką naujo, keisto ir netikėto.. ;]
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2004 m. spalio 19 d. 21:03:11
dabar perskaičiau Gabux atsiliepimą, kad idealaus nieko nebūna. taip pagalvojau- teisybė, nebūna. kodėl? nes nereikia. kam man idealus filmas. aš jį pažiūrėsiu ir žinosiu, kad geresnio už jį nėra. tik blogesni. ir bus nuobodu. nes aš jau žinosiu, koks filmas yra idealus, geriausias. tiesiog nereikia idealių filmų. nes su jais- nuobodu.. va taip ;]
Labai protingai pasisakei
net nebera ka pridurti. Visiskai sutinku. Absolutely
2004 m. spalio 19 d. 20:58:00
Labai protingai pasisakei
2004 m. spalio 7 d. 18:31:47
2004 m. spalio 6 d. 20:57:05
2004 m. spalio 6 d. 19:23:56
2004 m. spalio 4 d. 19:38:33
2004 m. spalio 2 d. 22:00:28
2004 m. spalio 2 d. 21:20:41
Man patiko LNK tobulo filmo reklama
o man - ne
....o jei kalbant apie filmu reklamas, nerealiausia buvo filmo "Magnolija".......
2004 m. spalio 2 d. 15:52:53
2004 m. spalio 2 d. 08:52:19
2004 m. rugsėjo 29 d. 15:17:44
2004 m. rugsėjo 28 d. 19:29:04
2004 m. rugsėjo 28 d. 15:24:13
2004 m. rugsėjo 27 d. 21:24:53
2004 m. rugsėjo 27 d. 20:14:34
2004 m. rugsėjo 27 d. 19:16:31
2004 m. rugsėjo 27 d. 19:10:52
2004 m. rugsėjo 27 d. 15:34:30
Pavasaris, vasara, ruduo, žiema...ir Dievo miestas
2004 m. rugsėjo 26 d. 22:51:34