O ! Labai nustebino. Nesitikėjau, kad naujam gyvenimui atgims ši grupė. Mano mama dar prisimena, kokia ekscentriška ir šokiruojanti šita grupė buvo anksčiau. O aš labai gerai prisimenu Junior dainas, nes su jomis prapėgo ankstyvoji vaikystė. Netgi laukiu iš Junior kažko "sprogstamo", kas parodytų špygas visoms Olia-lia, Yva, 69danguje ^^
Kontrastas, bet gal ne toks baisus kaip gali pasirodyti. Aš irgi po savo stogu randu kai kurioms LT pop žvaigždėms vietos. Pvz, turbūt visi čia žino, kad aš esu visai nemenkas Aistės Pilvelytės mėgėjas.
Mano smegenys neregistruoja kai pamatau tokį vaizdą kaip "DjVaids mėgsta Pink Floyd dainą Time", o po apačia "DjVaids mėgsta YVA dainą Vasaros mergaitės" Bet imu pratintis jau.
Parašiau. Prašau, pakvieskit kas nors Pazistu_Mykola pasigrožėt tuo dienoraščiu... bus kaip laiko mašina 10 metų atgal, kai aš bombinau music'ą exceliniais grafikais ir Pazistu_Mykola tik ateidavo pasijuokt iš mano polinkio viskas "užstatistikinti"
Apskritai, senesniais laikais beveik visi kūrėjai pradėdavo su intencija tiesiog dalintis, be jokių monetizacijų. Tik vėliau už tai gavo atlygį. Dabar, deja, viskas korporatyvizuota (jei yra toks žodis), ir sunku pradėti be gero plano nuo pradžių.
2010 m. vasario 18 d. 20:33:50
2010 m. vasario 17 d. 22:40:59
2010 m. vasario 17 d. 21:00:12
2010 m. vasario 17 d. 20:08:48
2010 m. vasario 17 d. 20:04:12