| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2018 m. liepos 1 d. 08:47:52
Paskui dar netyčia paaiškės, kad tai išvis koks nors senovinis graikų instrumentas :)
2018 m. liepos 1 d. 08:30:29
Na, bus proga pačiam įsitikinti, kokiu instrumentu tai išgaunama. Tikiuosi nepaves, kaip kad jau buvo, ir atvyks į Devilstone.
2018 m. liepos 1 d. 08:27:30
Manau, kad tai gali būti ir toks "triukas" su klavišiniais, panašiai kaip industrial muzikoje, ir grupė neišrado čia nieko naujo, bet gal ir gitarų technika, nesu tikra.
Priežastis, kodėl man Rotting Christ visada taip sunku klausytis buvo, greičiausiai dėl vokalisto. Tas "besispjaudantis" vokalas, koks yra čia Sakio Tolio man kažkaip gremžia ausis, tačiau nepaisant to, muzikinė kompozicija su etno motyvais - man skanu.
2010 m. gruodžio 18 d. 10:41:16
Kažin kiek autentiškas tas graikiškas etno? Bet jis toks archajiškas, lyg iš antikos laikų. Tam kartui labai sužavėjo. Manau tokio stiliaus muzika gerai derėtų filme apie spartiečius.