Stripped, atsiprašau už žodyną, bet nusiimk kibirą nuo galvos gluše. Taip, jos suknelė klaiki, taip ji turi nemažus papus (dėl ko matau kai kurie itin išgyvena), bet ji turi ir gražų balsą, kurį tikrai moka valdyti.
Jei tau, kaip ir man, kaip ir kažkuriai daliai liaudies neįtiko pati daina, tai pabandykim bent jau apsimest civilizuotais ir susilakykim nuo "dainuojančių papų" apibrėžimo, kurie čia visiškai netinka
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Mirė garsi prancūzų dainininkė ir aktorė Guesch Patti.
Ji gimė 1946 m. kovo 16 d. Paryžiaus priemiestyje Neuilly-sur-Sein e kaip Patricia Porrass.
Ji išgarsėjo 1987 m., išleidusi dainą „Étienne“.
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
2011 m. gegužės 11 d. 08:30:36
2011 m. gegužės 11 d. 08:00:38
Jei tau, kaip ir man, kaip ir kažkuriai daliai liaudies neįtiko pati daina, tai pabandykim bent jau apsimest civilizuotais ir susilakykim nuo "dainuojančių papų" apibrėžimo, kurie čia visiškai netinka
2011 m. gegužės 10 d. 23:55:56
2011 m. gegužės 10 d. 23:49:01
2.Suomija
3.Gruzija
2011 m. gegužės 10 d. 23:24:15
2011 m. gegužės 10 d. 16:00:13
2.---Running Scared (su Nigar Jamal) (Azerbaidžanas, Eurovizija '2011)
3.--- Haba Haba (Norvegija, Eurovizija '2011)
Būtinai turi būti finale
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.