Na ne mano čia muzika ir nesu aš didelis žinovas. bet reiškiu tau didelį respect'ą žmogau vien jau tik už tai, kad kuri. Nesustok, siek savo tikslų. Jei reikėtų įvertinti kūrinį tai sakyčiau kol kas tik 6/7. O vokalas kažkuo tai egiuką iš SEL primena. Bet tai nėra blogai.
Tarp kitko, čia autorių teisės kiek pažeistos, nes toks kūrinys, na nevisiškai, bet labai daug panašumų yra, kalbu apie tą kūrinį, kuris buvo įdėtas prieš kiek laiko čia ir buvo prašoma pakomentuoti taip pat.
Kas čia žino, gal tas pats žmogus būsi?
sonia-amy rašė: O man tai visai nieko... Galbut del zodziu tarimu tai taip, reiketu gal garsiau ar aiskiau, bet is esmes tai tikrai neblogai
P.S. O kas ten antroje skaidreje parasyta (in Japan)??
mechanical_animal rašė: bet is tikruju juokinga - net nezinau per koki radija ar siaip viesa rengini toki kurini paleisti, murmejimas panoseje pagal monotoniska muzika dar niekam lauru neatnese muzikos industrijoje, nezinau gal as klystu, bet siai minutei nesuzavejo ne per joki gala.
p.s. dar juokingesnes tai fotkes darytos su webcamu ;]]]]]
nors ir prasiau nuomoniu,bet nesutikti vistiekgaliu,gal zodziai gaunasi ir neaiskiai,betdelyrasokokybes,onuotraukos ne su webcamu
bet is tikruju juokinga - net nezinau per koki radija ar siaip viesa rengini toki kurini paleisti, murmejimas panoseje pagal monotoniska muzika dar niekam lauru neatnese muzikos industrijoje, nezinau gal as klystu, bet siai minutei nesuzavejo ne per joki gala.
O man tai visai nieko... Galbut del zodziu tarimu tai taip, reiketu gal garsiau ar aiskiau, bet is esmes tai tikrai neblogai
dekui visiems,ypac aciu uz komplimentuslaukiu daugiau komentaru,seip kurt muzika su pc dar tik kokie metai kaip kuriu,ir seip viska pats darau.nieks nenori teksto paskaityt?
Na, kad tavo nauja versija nelabai kuo ir skiriasi nuo ankstesnės. Vėl žodžiai tariami nerišliai. Na, manau ,jei išimtum tuos tokius ūbavimus: Ahh, ohh, uhh'', būtų kiek geriau. Absurdiškai skamba.
nepatiko,ne mano muzika.
Šiaip balsą išgirdus kažkodėl apie Japoniją iškart pagalvojau (jei daina sukelia kažkokių emocijų, tai jau pliusas), kokiems Guetta klausytojams turėtu patikti
Siaip visai neblogai. Pats besikartojantis motyvas man patiko ,tik truksta kazkokio modernesnio skambesio,pvz gal kokiu lauzytu nuaidinciu ritmu pati ne muzikos zinove esu ,tai nezinau konkreciu terminu.Balsas maloniai skamba.
O cia dar pasirodo kazkam juoka sukele kazkoks nebutas alsavimas?Lietuviu visada buvo labai subtilus humoro jausmas.
Tai siaip pastaba butu aranzuote.
2010 m. kovo 24 d. 13:40:12
2010 m. kovo 17 d. 12:58:55
2010 m. kovo 15 d. 12:22:40
2010 m. kovo 15 d. 12:06:05
2010 m. kovo 13 d. 15:01:07
2010 m. kovo 13 d. 14:48:20
Kas čia žino, gal tas pats žmogus būsi?
2010 m. kovo 12 d. 14:06:40
O man tai visai nieko... Galbut del zodziu tarimu tai taip, reiketu gal garsiau ar aiskiau, bet is esmes tai tikrai neblogai
2010 m. kovo 12 d. 14:05:37
bet is tikruju juokinga - net nezinau per koki radija ar siaip viesa rengini toki kurini paleisti, murmejimas panoseje pagal monotoniska muzika dar niekam lauru neatnese muzikos industrijoje, nezinau gal as klystu, bet siai minutei nesuzavejo ne per joki gala.
nors ir prasiau nuomoniu,bet nesutikti vistiekgaliu,gal zodziai gaunasi ir neaiskiai,betdelyrasokokybes,onuotraukos ne su webcamu
2010 m. kovo 11 d. 20:14:28
Bet šiaip man tikrai patiko.
2010 m. kovo 11 d. 01:04:15
2010 m. kovo 10 d. 16:15:21
2010 m. kovo 10 d. 13:08:00
2010 m. kovo 9 d. 18:35:44
2010 m. kovo 9 d. 18:19:43
Šiaip balsą išgirdus kažkodėl apie Japoniją iškart pagalvojau (jei daina sukelia kažkokių emocijų, tai jau pliusas), kokiems Guetta klausytojams turėtu patikti
2010 m. kovo 9 d. 17:13:09
siaubas
o kur argumentacija??
Siaip visai neblogai. Pats besikartojantis motyvas man patiko ,tik truksta kazkokio modernesnio skambesio,pvz gal kokiu lauzytu nuaidinciu ritmu
O cia dar pasirodo kazkam juoka sukele kazkoks nebutas alsavimas?Lietuviu visada buvo labai subtilus humoro jausmas.
Tai siaip pastaba butu aranzuote.
2010 m. kovo 9 d. 16:35:48
2010 m. kovo 9 d. 14:01:47
Na, kai tari žodžius kažkoks alsavimas girdidi, tas sukėlė juoką.
aisku
2010 m. kovo 9 d. 14:01:08
2010 m. kovo 9 d. 13:45:46
2010 m. kovo 9 d. 13:28:31
greit duosiu linka