Na ką - įkišiu ir aš savo trigrašį. Nors tikrai esu Gagos ir Beyonce'ės didelė nemylėtoja, bet vis dėlto.... Kai TV tuos klipus suka ir suka ir suka, nori nenori pažiūri ir užkimbi. Tiesą sakant, apie ką daina, tikrai nežinau - net nebandžiau klausyt, tik video žiūrėjau. Prisidedu prie visų čia rašančių, kad vulgaru - kitaip tai nebūtų Gaga (ir paskutiniu metu Beyonce). O tas šokis kalėjime - visiškas nesusipratimas, bent jau man. Ir dar pusnuogių. Kitas dalykas. Kas matė Gagos Paparazzi, jums niekas neužkliūva? Man tai jau antras video, kur Gaga ką nors nuodija. Viename, kaip suprantu, iš keršto, kitame - ???? O šiaip - negaliu sakyt, kad patiko, nes tikrai nepagavau kampo.. Jei vis dėlto, kaip klipe žadama, kad bus tęsinys, norėčiau pamatyt jį - įdomu, kiek dar galima prifantazuot...
vulgaroka, bet nezinau... i ta klipa daug darbo ideta, aisku as jo nepalaikau, bet suprantu viena :geriausias isgarsejimas, kuriant tokius klipus apie kuriuos kuriamos temos, pastoviai diskutuoja,kuri palaiko
Kai pirmą kartą žiūrėjau šį klipą, pasirodė toks belekoks. Bet dabar pradeda po truputį patikti. Klipas iš pradžių gal nepatiko todėl, kad jau buvau atsiklausiusi tos dainos iki klipo.
Bet šiaip kostiumai kaip visada įspūdingi ir originalūs, patiko klipo eiga.Kas nepagavo klipo prasmės turbūt nelabai jos ir ieškojo.
xD pirmą kart klipą žiūrėjau su mama, abi buvom apsalusios. Atsiprašant toks šlamštas...
beyonce, nuostabaus kūno ir balso atstovė + Lady gaga, neįpatingai moteriško kūno savininkė. Man klipe jų balsai taip pjaunasi, ir vaizdas tragiškas....
Klipo emsės, sorry tikrai nepagavau... jei tokia buvo
chzarija rašė: Ziurejau ta klipa taip prabegomis, kiekk pamaciau tai nieko ypatingo, paprastas popsas ir tiek, klipas sukurtas placiajam visuomenes sluoksniui, kuris megsta akiu nevarginanti vaizda ir grazias pusnuoges mergas ekrane
Uztat koks Bad Romance man labai patiko vien del kostiumu, makiazo ir choreografijos, matosi kad darbo idejo su kaupu.
O vat Love Game nepaliko ypatingo ispudzio, bet parsisiunciau paklausiusi dainos Lady Gaga su Marilyn Manson - Love Game remixa, visai graziai ten skambejo ju balsai pakaitomis
P.S. Sorry, jei truputeli ne i tema nusivaziavau
Iškart atsiprašau - ne ta klipą pažiūrėjusi komentavau - aš mačiau Beyonce Feat Lady Gaga - Video Phone, kažkaip skubėdama rašiau tai net nepastebėjau kad pavadinimas tik panašus, o ne tas pats
Klipas įdomus, man patiko. Kaip visada kostiumai įspūdingi, pats klipo scenarijus irgi neblogas.
Tie kurie iškart smerkia Lady GaGa pagalvokite - ar jūs bent įsivaizduojate kiek darbo reikėjo įdėti į tokį klipą? Ir jis nėra šeip raitymasis pusnuogei paplūdimyje, tai tikrai rimtas apgalvotas darbas, visos tos scenos kalėjime, kostiumai.. Tik šokti su apatiniai gal nereikėjo, juk ji sugeba tokius šaunius kostiumus pasirinkti.. Apskritai džiaugiuosi, jog sukūrė tokį gana įdomų darba, man asmeniškai nepatinka jos dainos, bet klipai.. Vien į kostiumus pasižiūrėti verta, tokia apsirengusi lyg fyfa, lyg kekšė, bet jai nuostabiai tai tinka.
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Pažiūrėjau. Nesistengsiu labai specialiai dergti ir pulti jos, nes manau, kad palyginus, ji nėra tokia bloga. Kažkas rašė, kad ji dar ir pagarsės, kaip aktorė. Manau, kad ji vėliau liks tik aktore. Nes išties, kiek žmonėms galima rodyti iš idėjos vienodus dalykus? Jie gan panašūs, ir muzika panaši, ir greitai turėtų visiems atsibosti. Toliau, nemačiau biški point'o šitam klipe? Man neatrodė, kad jis rištųsi su daina. Yra tokių įdomių gan detalių, bet atrodo, kad jos sukištos vien tam, kad klipas atrodytų gerai padarytas, taip priforsinta tų idėjų, belekokia tvarka ir belekiek. Taip atrodo dirbtinai meniškas. Per daug vulgarumo taip pat. TUo metu, kai prasideda daina, jie visi ten šokt pradeda, ir tada man visas įdomumas ir originalumas dingsta, man visai neįdomu. Klipas per ilgas. Prailgsta.
mechanical_animal rašė: Prophet----> kaip gaila kad pasigirti gali tik pavydetinai tikslia lietuviu kalbos rasyba, ar gaudavau vien tik dvejetus? na su tokiais pazymiais ko gero nebaigciau antros pagal stipruma vilniaus gimnazijos ane? na bet apie ka as cia... ai jo "O tame klipe buvo visokių nepadorių scenų... Tos scenos gali juos blogam elgesiui įtakoti. Pavyzdžiui smurto propagavimas per televiziją paauglius veikia neigiamai" - klausyk net juokinga skaityti, i motina terese persikunijai? o gal i juoza backi? uzrakinkim visas mergaites i celes kad nematytu tos velnio nestos gagos ir uzhpakali kratancios beyonces ir tada pasaulis pasidarys daug dorovingesnis... ak.. daug dorovoningesnis.. neitikinai, pasistenk labiau isijausti
Sveikinu su gimnazijos pabaigimu, unikalus atvejis. Kita teksto dalis parašyta spėju ko nors apsivartojus ? Teksta supranti kaip tau patogu, o ne taip kaip jis buvo parašytas. Niekur net nebandžiau moralizuoti, tuo labiau persikūnyti į Motina Teresę. Tiesa šiokių tokių ryšių su Bačkiu turiu.
Ziurejau ta klipa taip prabegomis, kiekk pamaciau tai nieko ypatingo, paprastas popsas ir tiek, klipas sukurtas placiajam visuomenes sluoksniui, kuris megsta akiu nevarginanti vaizda ir grazias pusnuoges mergas ekrane
Uztat koks Bad Romance man labai patiko vien del kostiumu, makiazo ir choreografijos, matosi kad darbo idejo su kaupu.
O vat Love Game nepaliko ypatingo ispudzio, bet parsisiunciau paklausiusi dainos Lady Gaga su Marilyn Manson - Love Game remixa, visai graziai ten skambejo ju balsai pakaitomis
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
rabithunter rašė: nepagauni esmes, temos kuriamos tam kad jose butu rasomi pagyrimai, garbinami megstami atlikejai, ju klipai ir tt
Temos kuriamos tam, kad jose diskutuotų žmonės, kuriuos ta tema domina. Temos kuriamos tam, kad žmonės galėtų išreikšti savo nuomonę argumentuotai, o ne piltų purvą ant nemėgstamų atlikėjų ir grupių, su pagraudenimais, kaip mus visus žlugdo tokia ir anokia muzika ir kaip visuomenė degraduos, nes kartą kitą pažiūrės gagos klipą ar paklausys jos dainos. Jausmas toks, kad čia rašiusieji tik tiek ir temoka. Nesugebat diskutuoti nevemdami neapykanta, tai gal nerašykit nieko apskritai.
mechanical_animal rašė: Prophet----> kaip gaila kad pasigirti gali tik pavydetinai tikslia lietuviu kalbos rasyba, ar gaudavau vien tik dvejetus? na su tokiais pazymiais ko gero nebaigciau antros pagal stipruma vilniaus gimnazijos ane?
As tai galvoju kaip tu is vis i ta gimnazija papuolei
dirge rašė: ir siaip paradoksas, kad lady gagos temoje aktyviausi dalyviai yra metalistai ar vienaip ir kitaip i sunkiaja muzika krypstantys.Kazkoks absurdas.
Visada taip. O ar būtų įdomu tik teigiamus pasisakymus skaityti?
Į temą: manau, Gaga greit pagarsės dar ir kaip aktorė. Visgi beveik 10 minučių klipai pop pasaulyje nėra labai dažnas dalykas. Čia jau mini mini filmukas. Jei dar keletą tokių susuks, žiū ir pakvies ją filmuotis kur nors.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. balandžio 4 d. 21:15:09
2010 m. birželio 20 d. 18:53:00
2010 m. birželio 20 d. 18:35:42
2010 m. birželio 20 d. 16:45:55
2010 m. birželio 19 d. 22:23:48
2010 m. birželio 19 d. 21:41:04
2010 m. gegužės 6 d. 21:19:10
2010 m. kovo 24 d. 18:25:31
2010 m. kovo 24 d. 13:14:26
Bet šiaip kostiumai kaip visada įspūdingi ir originalūs, patiko klipo eiga.Kas nepagavo klipo prasmės turbūt nelabai jos ir ieškojo.
2010 m. kovo 22 d. 22:47:06
beyonce, nuostabaus kūno ir balso atstovė + Lady gaga, neįpatingai moteriško kūno savininkė. Man klipe jų balsai taip pjaunasi, ir vaizdas tragiškas....
Klipo emsės, sorry tikrai nepagavau... jei tokia buvo
2010 m. kovo 16 d. 19:21:27
2010 m. kovo 15 d. 19:51:19
Ziurejau ta klipa taip prabegomis, kiekk pamaciau tai nieko ypatingo, paprastas popsas ir tiek, klipas sukurtas placiajam visuomenes sluoksniui, kuris megsta akiu nevarginanti vaizda ir grazias pusnuoges mergas ekrane
Iškart atsiprašau - ne ta klipą pažiūrėjusi komentavau - aš mačiau Beyonce Feat Lady Gaga - Video Phone, kažkaip skubėdama rašiau tai net nepastebėjau kad pavadinimas tik panašus, o ne tas pats
Klipas įdomus, man patiko. Kaip visada kostiumai įspūdingi, pats klipo scenarijus irgi neblogas.
Tie kurie iškart smerkia Lady GaGa pagalvokite - ar jūs bent įsivaizduojate kiek darbo reikėjo įdėti į tokį klipą? Ir jis nėra šeip raitymasis pusnuogei paplūdimyje, tai tikrai rimtas apgalvotas darbas, visos tos scenos kalėjime, kostiumai.. Tik šokti su apatiniai gal nereikėjo, juk ji sugeba tokius šaunius kostiumus pasirinkti.. Apskritai džiaugiuosi, jog sukūrė tokį gana įdomų darba, man asmeniškai nepatinka jos dainos, bet klipai.. Vien į kostiumus pasižiūrėti verta, tokia apsirengusi lyg fyfa, lyg kekšė, bet jai nuostabiai tai tinka.
2010 m. kovo 14 d. 13:58:28
2010 m. kovo 14 d. 13:28:11
Prophet----> kaip gaila kad pasigirti gali tik pavydetinai tikslia lietuviu kalbos rasyba, ar gaudavau vien tik dvejetus? na su tokiais pazymiais ko gero nebaigciau antros pagal stipruma vilniaus gimnazijos ane? na bet apie ka as cia... ai jo "O tame klipe buvo visokių nepadorių scenų... Tos scenos gali juos blogam elgesiui įtakoti. Pavyzdžiui smurto propagavimas per televiziją paauglius veikia neigiamai" - klausyk net juokinga skaityti, i motina terese persikunijai? o gal i juoza backi? uzrakinkim visas mergaites i celes kad nematytu tos velnio nestos gagos ir uzhpakali kratancios beyonces ir tada pasaulis pasidarys daug dorovingesnis... ak.. daug dorovoningesnis.. neitikinai, pasistenk labiau isijausti
2010 m. kovo 14 d. 08:13:33
2010 m. kovo 14 d. 00:54:58
nepagauni esmes, temos kuriamos tam kad jose butu rasomi pagyrimai, garbinami megstami atlikejai, ju klipai ir tt
Temos kuriamos tam, kad jose diskutuotų žmonės, kuriuos ta tema domina. Temos kuriamos tam, kad žmonės galėtų išreikšti savo nuomonę argumentuotai, o ne piltų purvą ant nemėgstamų atlikėjų ir grupių, su pagraudenimais, kaip mus visus žlugdo tokia ir anokia muzika ir kaip visuomenė degraduos, nes kartą kitą pažiūrės gagos klipą ar paklausys jos dainos. Jausmas toks, kad čia rašiusieji tik tiek ir temoka. Nesugebat diskutuoti nevemdami neapykanta, tai gal nerašykit nieko apskritai.
2010 m. kovo 13 d. 23:55:27
Prophet----> kaip gaila kad pasigirti gali tik pavydetinai tikslia lietuviu kalbos rasyba, ar gaudavau vien tik dvejetus? na su tokiais pazymiais ko gero nebaigciau antros pagal stipruma vilniaus gimnazijos ane?
As tai galvoju kaip tu is vis i ta gimnazija papuolei
2010 m. kovo 13 d. 23:33:40
2010 m. kovo 13 d. 22:55:54
Kodėl taip sunkiai priimama kritika bloguoju aspektu?
2010 m. kovo 13 d. 22:22:17
ir siaip paradoksas, kad lady gagos temoje aktyviausi dalyviai yra metalistai ar vienaip ir kitaip i sunkiaja muzika krypstantys.Kazkoks absurdas.
Visada taip. O ar būtų įdomu tik teigiamus pasisakymus skaityti?
Į temą: manau, Gaga greit pagarsės dar ir kaip aktorė. Visgi beveik 10 minučių klipai pop pasaulyje nėra labai dažnas dalykas. Čia jau mini mini filmukas. Jei dar keletą tokių susuks, žiū ir pakvies ją filmuotis kur nors.